Konu kv...

Sizinkide benimki gibi boş konuşup lafın nereye gittiğini bilmiyor yada biliyor öylesi hoşuna gidiyor :sinirli:
Dipnot:Kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı 😂😂😂😂

Merhabalar.bugün kv ile aramızda bi konu geçti anlatıyordu.
-ben seni kızım gibi görüyorum.hatta bugün bi arkadaşımla konuştuk hastalık sürecinde gelinim pişirdiği oğlum yemekleri getirdi dedim' dedi.
Arkadaşı da geliniyle inanılmaz problemli ve demiştik kv ye,
-ah bak gördünmü benim körolsıca oğlumda senin oğlun gibi olsa benim gelin de bana bakardı...''
Bakın şimdi konuya nerden girip nerden çıkıyor.hadi diyelimki konuşmasını bilmiyor.ama zannediyor ki ona bakmam onunla ilgilenmem oğluşuyla alakalı ,bu da beni çileden çıkarıyor...çünkü eşimde tamam anneye düşkün ama bencil kaba saba biri.ya inanın delircem.nasıl ifade edeceğim bu insanlara ben kendimi.hiç bişeyden neden memnun olunmaz acaba yada bi teşekkür bi Allah razı olsun bu kadarmış zor aaa dostlar...
Siz de deseydinşz oğlu değil gelini bakmamış sana da yemeği oğlun değil ben yaptım yani iş gelinde bitiyor e tabi herşey de karşılıklı diye

-ben seni kızım gibi görüyorum.hatta bugün bi arkadaşımla konuştuk hastalık sürecinde gelinim pişirdiği oğlum yemekleri getirdi dedim' dedi.
-ah bak gördünmü benim körolsıca oğlumda senin oğlun gibi olsa benim gelin de bana bakardı...''
Bakın şimdi konuya nerden girip nerden çıkıyor.hadi diyelimki konuşmasını bilmiyor.ama zannediyor ki ona bakmam onunla ilgilenmem oğluşuyla alakalı ,bu da beni çileden çıkarıyor...çünkü eşimde tamam anneye düşkün ama bencil kaba saba biri.ya inanın delircem.nasıl ifade edeceğim bu insanlara ben kendimi.hiç bişeyden neden memnun olunmaz acaba yada bi teşekkür bi Allah razı olsun bu kadarmış zor aaa dostlar...
Aynı cümleyi bende işittim zamaninda ama susmadım hemde kalabalik bir ortamdayik bende dedim ben vicdanım el vermiyor diye yemeğini yaptim ayrica yarin obur gun benim anneme bakmak zorunda olsam yarin yüzüm olsun esime karşı yoksa kimseye bakmak zorunda degilim vicdanlı olmasaydım degil olun feristahi gelse beni burda kimse tutamaz dedim e sende haklsn diyip sustu koz vermeyin boburlendirmeyin içimden geliyor ki yapiyorum gelmese kimseye yaptıramaz de

Amannn sizde ne gerek var kucucuk meseleyi buyutmeye..

Bizimkilere göre ben de kızlarıyım onlar da bizden herşeyi beklerler ama benden önce oğulları yapmaz ama bizim gezip tozmamız yememiz içmemiz batar sonra yeri gelip maddi konular açılınca siz bunları yaptınız diye laf sokarlar ki kendilerinden maddi anlamda bir destek istemedik eşim arada birşey beklemesinler diye elimiz sıkışık diyor konu sadece bu :D

Sanırım ben hiçbir zaman insanların söylediklerinin altını didiklemeyi öğrenemeyeceğim. Sizin tabirinizle aptal saf mıyım?
Diyalogta seni kızım gibi görüyorum demesi benim için yeterli olur devamında acaba onun ağzından bana mı laf söylüyor diye asla düşünmem. Pes diyorum. Şayet bana laf sokulduğunu da düşünürsem konuyu devam ettirir ne ilgisi var ne evlatlar varken ne gelinler oluyor erkekler annelerine yalnız bakıyorlar falan diye örnekler veririm. Bu kadar irdelemeyin bence.

Siz de anında diyecektiniz ki x teyze öyle sanıyor ama iş oğlunda değil gelinde bitiyor

Bak ben sana içimden geldi kendi iyiliğimden yaptım yoksa oğlunun ne aklına gelirdi ne de o dese ben istemesem bana bunları yaptırabilirdi

Önemli olan kişinin içindeki merhamet ama o da herkeste yok her iyiliğin altında bile bir bit yeniği arayıp kendilerine yontuyorlar

Konuşma bitince kv düşünecekti ne olduğunu

Kayınvalidenizin art niyetli olduğunu düşünmüyorum, maalesef erk zihniyetiyle alakalı bir durum. Bir daha o minvalde bir şey söylerse uygun bir dille anlatırsınız sandığı gibi olmadığını

oyle olur.. saatlerce gezer hediye alirdim butun aileye cifter cifter.. oglum aldi olurdu. kestim ben de.. siz de bir tik mesafe koyun kimdenmis anlasin.
Aynen bende öyle yaptım. O kadar gezip para verip aldığım hiçbir hediyeyi beğenip kullanmadı. Evimdeki kahve makinesine gözü düştü. aynısını aldım anneler gününde. Onuda beğenmediğini söyledi bir süre sonra.
Ne yapsam yaranamadım bende. Eşim anneme hediye alalım dediğinde git kendin seç diyorum şimdi.

Yapmayın hiç bir şey artık o kadına. Oğlu huy değiştirmiş hay Allah.
Kıl oluyorum böyle insanlara. Kadıncağız senin için uğraşmış. Takdir etsen ölür müsün. İlla oğullarına tapacak bir yer bulacaklar. Vallahi ben olsam şak diye keserdim ilgi alakayı.

Çıldırdın mı bacım sen?
Bu ne gereksiz bi alınganlıktır.
Her zaman her şeyden böyle sorun çıkarır mısınız?

Aslında alt metinde kayınvalidenin dediği doğru. Yalnızca yanlışı şu: Evlat erkek de olsa kız da olsa evlat önemsemeyince ailesini, damat ya da gelin elbette önemsemez. Bu işin erkeği kızı yok.

bir hafta mırın kırın ederdim, bir şey mi oldu derse oğlunla aram bozuk ya ondan derdim. niye üzülüp durayım show time babysi

Sanırım ben hiçbir zaman insanların söylediklerinin altını didiklemeyi öğrenemeyeceğim. Sizin tabirinizle aptal saf mıyım?
Diyalogta seni kızım gibi görüyorum demesi benim için yeterli olur devamında acaba onun ağzından bana mı laf söylüyor diye asla düşünmem. Pes diyorum. Şayet bana laf sokulduğunu da düşünürsem konuyu devam ettirir ne ilgisi var ne evlatlar varken ne gelinler oluyor erkekler annelerine yalnız bakıyorlar falan diye örnekler veririm. Bu kadar irdelemeyin bence.
valla yaptığınız çok iyi böyle devam edin. Bir irdelemeye başlayınca sonu gelmiyor :KK53:

İyi bişey söyliyim derken arada laf mı sokmuş patavatsızlık mı yapmış bilemedim, benim kv de arada böyle şeyler söyler başta anlamazdım gülerdim eve gelince şöyle bi durduğumda farkederdim laf soktuğunu o an o düşünceyle yaklaşmadığım için anlamazdım , keşke sizde deseydiniz o öyle oğullardan kaynaklı olmuyo insanın içinden gelmesiyle oluyo diye

Aslında alt metinde kayınvalidenin dediği doğru. Yalnızca yanlışı şu: Evlat erkek de olsa kız da olsa evlat önemsemeyince ailesini, damat ya da gelin elbette önemsemez. Bu işin erkeği kızı yok.
Yahu tamam da kocam olmasa da kayınvalidem her koşulda bir tanemdir mutlaka onu bakarım diyen insan var mıdır şu dünyada? 😬

Kocam varsa kayınvalideyle ilişkim var yani. O beni oğlunu sevdiği için sevecek ben de onu. İşin gerçeği bu bence. Buna alınmak bana o kadar saçma geliyor ki

Dedim de o laf beni tatmin etmedi her iyilik karşısında o oğlum sayesinde diyor ben de benim vicdanımdan diyorum.böyle hep teşekkür dilenmekle ömürmü geçer ve iyilikten anlamayan birine ne etsem boş gibi geliyor
Bu saatten sonra etme iyilik bakalım oğlu ne yapabiliyormuş o zaman? Sinir oldum kadına.

Benim kayınvalidede bana yıllar önce oğlun iyiyse gelin iyi olur sana bakar demişti. Ben iyi olmasam oğlun seni aramaz dedim sustu. Tavsiye ederim sinirlenmeden gülerek lafı bazen yapıştırmak gerekiyor

Siz neden peki o an cevap vermediniz.Huyunu biliyorsunuzdur.Benim içimden gelmese kimse bana bir şey yaptıramaz,bu oğlunla alakalı değil,benim insanlığımla alakalı deseydiniz.

Back
X