Konu silmek

Esiniz nasil okudu kizdi anlamadim. Ustelik konularda direk isim verilmiyor, kim acip okuyacak ki sanki. Ama ben de merak etmedim degil, hangi konu ki

Kuzular konusu bence, çünkü şu an üye o konuya bakıyor :)

Siz nereden buldunuz ki o konuyu?

bugün bi kuzulu eltı geldi şimdi akşamına kuzu götüreni gelmiş yanlış anlamadıysam..
ve yine ileriyi doğru görüyorsam kk tarihine adınızı altın harflerle yazdıracaksınız..umarım o konu değildir çekindiğiniz eşinizse bizim duymamızda sakınca yok.

Kuzular konusu bence, çünkü şu an üye o konuya bakıyor :)

Siz nereden buldunuz ki o konuyu?
ben hergün karistiriyorum bu forumu benim arkadaslarimda bu sayfaya bakarlar hep banada arkadasim söyledi böyle böyle senin hikayene nekadar cok benziyo dedi bende sasirdim demin bi sayfa actim burdan

ayy lütfen silin ya resmen rezil etmis beni ya olamaz... kimseye ulasamazmisiniz ki

ben hergün karistiriyorum bu forumu benim arkadaslarimda bu sayfaya bakarlar hep banada arkadasim söyledi böyle böyle senin hikayene nekadar cok benziyo dedi bende sasirdim demin bi sayfa actim burdan

o üye gerçekten sizin eltiniz ise allah yardımcınız olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…