Sorun şu ki eski eşim bekar kardeşleriyle birlikte yaşıyor.Cocuga biri bakmazsa biri mutlaka bakar.Tek olsa evet bakamaz ama tek değil.şimdi bu korona sürecinde de evden calisiyor.Ee çocukta okula gitmeyecek.Kolay yanı onun için.O yüzden gider de gelmez diye korkuyorum.Bunu kaldıramam.
Bi erkeğin çocuğa bakması ile annenin çocuğa bakması emin ol ki çok farklı şimdi burada çıkar bi kaç tane benim mesajimi alıntılayıp "erkeklerde anne gibi bakabiliriz öğöğögogog" diyecek tipler.
Sen onlara he de geç.
Ben boşanmış bi ailenin cocugdum velayet annemdeydi lakin ben babama ağır düşkün biriydim annemde farkındaydı. Bir gün okuldan kaçtım küçücük halimle babamın yanına gittim ama nasıl mutluyum anlatamam..
Istediğim oyuncağı, dergiyi alıyor yemeği ekmeksiz yememe izin veriyor Alllaaaaahhh benden mutlusu yok bi kaç kez bunu tekrar ettim haftasonlari da onunla kaldım ama sıkıldım..
Çünkü onun bi eşi vardı. Babam desen dergiyi okuyup oyun oynadıktan sonra çekilirdi kenara patlardım sıkıntıdan.
Oturur onu izler mutlu olurdum, ama cocuktuk ben bacım benim ilgiye ihtiyacım vardı sonra anladım..
Eve erken gittim o haftasonu.
Anneme ne var ne yok herşeyi anlattım. Okuldan kaçtım vsvsvs
Annem bisey demedim sarıldı normal yaşantımıza devam ettik..
Gitmek istiyorsa kızın bırak gitsin arkadasim, sen anaysan e o da baba ..
Orayı seçecekse de seçsin engel olma.
Kizin kendini nerede mutlu hissediyorsa orada kalsın.
Ha evet aynı konumda olsam hüngür hüngür ağlar çocuğumu bırakmazdım duygusalım bende...
Lakin annemin yaptığı daha mantıklı, en azından denemiş oldum ıçinde ukte kalmamış oldu..
Sende bırak kızını, en iyi 2 ay kalır döner, nihayetinde kardeşleri 1 ilgilenir 2 ilgilenir.
Kimse o çocuğa kendi çocuğu gibi davranmaz..
Babada bi yerden sonra yorulur darlanır.
Ha ola ki gelmez de mutlu olursa orada orasını da bilemem arkadaşım...
Olmadı kendine baştan bi sayfa açıp biseyleri kabullenip farkli bi dusunce ile yoluna devam edersin.
Nihayetinde sende kızını görmeyecek misin hafta sonu sende biseyler alır yapar gözünü boyarsın..