KONU YINE ESKI EŞ

Nazlican333

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2009
480
183
628
Bu aralar çok sık konu açıyorum ama çok çaresisin ne yapacagimi bilmiyorum.Sorunlar sağanak sağanak geliyor üstüme.9 yaşındaki kızım babasiyla kalmak istiyormus.Yaz tatilinde 15 gun boyunca babasindaydi.Dun geldi.Babasi onu 7000 tl lik.otele götürmüş çok eglenmiş orda çok mutluymuş benim yanımda mutlu değilmiş.Cocuga sürekli her istediğini yaparak alarak kendi taraflarına çekmeye çalışıyorlar.Ben ne yapacagimi bilmiyorum onun için elimden gelen herşeyi yapıyorum babasıyla görüşmesini engellemiyorum istediğin zaman ara konuş git diyorum yapmıyor.Dun babası bırakırken beni tehdit etti seni mahkemeye verecem diye

Bu aralar çok sık konu açıyorum ama çok çaresisin ne yapacagimi bilmiyorum.Sorunlar sağanak sağanak geliyor üstüme.9 yaşındaki kızım babasiyla kalmak istiyormus.Yaz tatilinde 15 gun boyunca babasindaydi.Dun geldi.Babasi onu 7000 tl lik.otele götürmüş çok eglenmiş orda çok mutluymuş benim yanımda mutlu değilmiş.Cocuga sürekli her istediğini yaparak alarak kendi taraflarına çekmeye çalışıyorlar.Ben ne yapacagimi bilmiyorum onun için elimden gelen herşeyi yapıyorum babasıyla görüşmesini engellemiyorum istediğin zaman ara konuş git diyorum yapmıyor.Dun babası bırakırken beni tehdit etti seni mahkemeye verecem diye

Velayeti asla alamaz sen kendi elinle vermezsen

İstediğin zaman babanda gidip kalabilirsiniz de kesinlikle engel koyma

Babası ilgili bir baba ise çocuğunu seviyorsa babasıyla da kalsın bunun için kesinlikle suçlama çocuğu

Benimde anne babam ayrı idi velayet annede idi ama istediğim zaman babamda kalıyordum bir zaman sınırlaması yoktu. Doğrusu da bu bence

Size düşen tek şey baba ile işbirliği içinde olmak ve çocuğa sevgi ilgi vermek

Istediği zaman gidip görmesine babasıyla görüşmesine engel koymadım hicbir zaman.Protokolun dışındaki zamanlarda gidebilirsin dediğimde gitmedi.Simdi tatilden dönüşte böyle bisey yapıyor.Beni ve ailemi kötülemişler baya.Cocuk nefret etmiş benden.

Velayeti asla alamaz sen kendi elinle vermezsen
Yaw bayılıyorum şu bilmediği halde yorum yapanlara....

N Nazlican333 Baba velayet davası açar kızı da onu seçerse kızınızın velayeti babaya geçer. Çünkü artık o bir bebek değil aklı yetkin bir birey...

İkinci konu şu madem baba gözünü boyuyor kızınızı 2 ay babaya yollayın ikiside anyayı konyayı görsün. Bakalım iki ay aynı ortamda kalınca birbirlerine tahammül edebilecekler mi ?

Merak etmeyin iki ay kalsın babayla koşa koşa gelir size annecim ben seninle mutluyum diye.

Görüşme günlerinin dışında gitmek istemedi hicbir şekilde.Engel olmadım görüşmelerine zaten birden bire böyle oldu anlamadım

N Nazlican333 Baba velayet davası açar kızı da onu seçerse kızınızın velayeti babaya geçer. Çünkü artık o bir bebek değil aklı yetkin bir birey...

İkinci konu şu madem baba gözünü boyuyor kızınızı 2 ay babaya yollayın ikiside anyayı konyayı görsün. Bakalım iki ay aynı ortamda kalınca birbirlerine tahammül edebilecekler mi ?

Merak etmeyin iki ay kalsın babayla koşa koşa gelir size annecim ben seninle mutluyum diye.
+1

Bildiğinize göre hukukçu olmalısınız. Binlerce bekar annenin aynı platformda buluştuğu ve avukatların da dahil olduğu grupta hiç bahsettiğiniz gibi bir şey yaşayan olmadı. Uydurmuyorum ben bunu onlarca avukatın söylediği aynı şey hatta bir avukattan şunu duydum konsomatris bir anneden dahi dava açıldığı halde evladının velayetini alınmamış.

Bildiğinize göre hukukçu olmalısınız. Binlerce bekar annenin aynı platformda buluştuğu ve avukatların da dahil olduğu grupta hiç bahsettiğiniz gibi bir şey yaşayan olmadı. Uydurmuyorum ben bunu onlarca avukatın söylediği aynı şey hatta bir avukattan şunu duydum konsomatris bir anneden dahi dava açıldığı halde evladının velayetini alınmamış.
Bu söylediğiniz şey bakıma muhtac yaştaki bebekler için geçerli.

Bu söylediğiniz şey bakıma muhtac yaştaki bebekler için geçerli.

Hukuken ayrılan eşlerden durumu olmayana nafaka verilir ama uygulamada hep kadına nafakaya hükmediliyor. Kadın eşini aldatmışsa felan tek tük kadının nafaka verdiği davalar var yani yazılı hukuktan çok uygulanan şey önemli olan anne istemediği sürece anneden evlat alınamaz, Müge Anlı'da aynı şeyi söyler bekar anneler olarak bu konuda bir sürü hukukçuya danışıyoruz çünkü kulaktan dolma bilgi değil bu.

velayet ile ilgili net bir cevap vermek mümkün değildir. Çocukların yaşı, tarafların eğitim durumu ve ekonomik durumları gibi birçok faktör sonucu değiştirecektir

Bu arada benim bir tanıdığın 2 çocuğu var , uzman raporlarında çocuğun babaya verilmesi , mahkemede de çocuk dinlendiğinde babayı istediği halde anneye verildi .

Genelde anneye veriliyor . Özellikle 10 yaş altı

Hukuken ayrılan eşlerden durumu olmayana nafaka verilir ama uygulamada hep kadına nafakaya hükmediliyor. Kadın eşini aldatmışsa felan tek tük kadının nafaka verdiği davalar var yani yazılı hukuktan çok uygulanan şey önemli olan anne istemediği sürece anneden evlat alınamaz, Müge Anlı'da aynı şeyi söyler bekar anneler olarak bu konuda bir sürü hukukçuya danışıyoruz çünkü kulaktan dolma bilgi değil bu.
Yahu size hukuk sitesinden link yolluyorum. Begenmediyseniz kendiniz araştırın. Anne vermezse çocuk alınamaz diye bir hüküm yok kanunda. Yanlış yönlendirmeyin.

Sizin yerinizde olsam tehdit ettiği zaman tabi ki babanda kalabilirsin. Sen nerede mutluysan orada kalabilirsin.
Mahkemeye vermek istiyorsan da ver güzel evladım de.
9 yaşında bı kıza ne oldu da tehditler başladı, babasına gitmek istemeyen kız temelli yanında kalmak istiyor.
Para ve konforda da size bu muameleyi yapmasına izin vermeyin.

İnanın siz gönderin babası tekrar size göndermek için anında ters takla atar.
Babalar böyle yapar sorumluluğa gelince ağır gelir.
Ayrıca ne olursa olsun aranızda ne geçerse geçsin eski eşinizin sizi kötülemesi çok karaktersizce.

Yahu size hukuk sitesinden link yolluyorum. Begenmediyseniz kendiniz araştırın. Anne vermezse çocuk alınamaz diye bir hüküm yok kanunda. Yanlış yönlendirmeyin.
+1
Bakıma muhtac çocukla karıştırıyor.
Kendini anlatan ifade eden öz bakımı konusunda anneye muhtaç olmayan çocuğa soruluyor. 9 yaşındaki kız istediği tarafı seçer.

Arkadaşlarında dediği gibi en iyisi bu süreçte okulda olmadığı için biraz başbaşa kalmalarını sağla.. Hiç bişey göründüğü gibi olmuyor..Parayla gelen mutluluk kısa süre sonra biter merak etmeyin

Back
X