Konuklarıma doğum günü hatırası

aslanya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
36
0
36
İstanbul
Evet nihayet oğlumun doğumgünü için hoş ve hesaplı bir mekan buldumm bayanlar..organizasyonun konuk,süsleme hatta menü listesi hazır şimdiden ancak konuklarıma günün hatırası olarak küçük birer armağan vermek istiyorum..ne hediye edebilirim sizce fikirlerinizi paylaşırmısınızz😕

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çerçevede bebeğinin fotoğrafını verebilirsin ben öyle yapmıştım. yada süslü kalemler var onlardan olabilir

çerçevede bebeğinin fotoğrafını verebilirsin ben öyle yapmıştım. yada süslü kalemler var onlardan olabilir

Sağol canım ancak çok yakınlara oğlumun fotoğrafını sunabilirim sanırım ama herkese olmayabilir ama süslü kalemler iyi fikir genele hitap edebilir bu nereden bulurum sence..

bebek şekeri satan yerlerde vardır yada internetten bulabilirsin. Ben oğlumun 2. yaş günü için kendim kalemleri süslemek istiyorum ama az zaman kaldı malzeme falan hiç bakamadım

bebek şekeri satan yerlerde vardır yada internetten bulabilirsin. Ben oğlumun 2. yaş günü için kendim kalemleri süslemek istiyorum ama az zaman kaldı malzeme falan hiç bakamadım

Eminönü tahtakale mükemmel yerler bu gibi şeyler için 🎉biraz gezme fırsatım oldu herşeyde aklım kaldı insan ne varsa almak istiyo tüm süsleme malzemelerimi ordan temin edicem çok ürün var çook😆

ben Eskişehir deyim burada öle çok fazla yer yok bebek malzemeleri ile ilgili bir kaç yer el mahkum oralardan alacağız:=)

Çocuğunun videosunu çek sonra cd yapıp konuklara ver bence :)

Fotoğrafları bekliyoruzzz... aslında organizasyon a o kadar para dökeceğinize internetten de alabilirdiniz. sadeceparti.com gibi siteler var bu tarz sitelerden alabilirsiniz.

Gelen çocuklara yaşlarına uygun ya da yakın kitaplar hediye edebilirsin. Ya da magnetli fotoğraflıklar var onlardan verebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…