konuların taşınması

SelenSeymen

2 kız 2 oğlan :)
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2011
1.677
25
158
Kızlar ben bu konuların hemen başka sayfaya taşınmasından şikayetçiyim.Dün bir konu açtım.En büyük sorunum başlığı altında.10 dakika içinde kendi ailesiyle sorun yaşayanlar sayfasına taşındı.Ama oraya kimse bakmıyor.Kimsenin fikrini alamıyorum.
Muhtemelen bu konum kapatılacak.
Ama en azından 6-7 saat sonra taşınsa başka bölüme ne iyi olur.
Bu dediğim sadece derdim var bölümü için geçerli olsa keşke.

katılıyorum sana canım.benım de konum daha hıc yorum almadan arkadaslarıyla derdı olanlar kısmına tasındı ve unutuldu gıttı

ama bir de şu taraftan baksak olaya ,kendi adıma da dile getirmek istiyorum bunu...mesela burda "bir derdim var" bölümündeki konu başlıklarına bakıyorum;
* acilllllll
* bana bişiler oluyoooooo
* siz olsanızz???
* bıktım
......vs. tarzında....içine giriyorum çok alakasız bir şey..konu başlığı demek; yazdığınız yazının bir nevi özeti,künyesi,içeriğinde ne varın en sade hali değil mi? gereksiz ve uygun olmayan konu başlıkları da bizim burda zamanımızı almıyor mu? ne imlaya ne konun ana düşüncesine,hiç bir kurala uymadan açılıyor konu başlıkları...senin konun için demiyorum tabi bunu genel bir sıkıntı...ilgi yerlere açılması gerekiyor pek tabii..ve üyelerin büyük bir kısmı bdv de geziniyor..hani birazda buranın popülaritesi gibi geliyor bana..ama şöyle bir şey yapılabilir mi bilmiyorum; mesela konumuz taşınacağı zaman bize bilgi verilse!...hani, nerde,nereye kayboldu gibi bir çabamız olmaz aramak için sanırım

kONUMUN NEREYE TAŞINDIĞINI ARAMIYORUM ŞAHSEN.
Ama dediğim gibi istediğim yardımı alamadan taşınıp unutuluyor.

Konuların ilgili başlıklara açılması,başlıkların içeriği yansıtıyor olması,Türkçemizi katletmiyor olması...hepimizin bilmesi gereken,dikkat edilmesi gereken kurallardır.Biz editörlerin ise gözünden kaçırmaması gereken bir kuraldır.Bizler burada süs olarak bulunmuyoruz,işimiz kurallara uymayan içeriklere,başlıklara anında müdahele edip forumu düzende tutmaktır.
ayrıca bir derdim var başlığına hergün onlarca konu açılıyor,en çok okunan başlık olduğu için burası tercih ediliyor.Bizde gördüğümüz anda ilgili başlığa taşımakla yükümlüyüz yoksa inanın bu karmaşık düzenden hiçbiriniz memnun olmazsınız.
Defalarca "konu içeriği ile ilgili başlığa taşınmıştır.Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösteriniz" yazmamıza rağmen bu yapılıyor

Sitemizde her konunun içeriğine uygun başlıklar var. Hatta içeriğe uygun başlık bulunamıyorsa Hiçbir Başlığa Uymayan Yazılar isimli bir topiğimiz bile var. Site editörleri sitedeki konuların düzeninden sorumludur. Başlık düzenleme, konuların yerinde açılmasını veya yerine taşınmasını sağlamak gibi. Siz konunuzu uygun başlığa açtığınızda zaten bir problem yok. Bir başlık taşındığında içeriğine editör tarafından not düşülür ki konu güncellensin arayanlar görebilsin. Başlığı güncel tutmak ise paylaşım yapan konu sahibinin elinde. Üstelik merak etmeyin bir derdim var bölümünde her türlü alt başlığa yeterince ilgi gösterilir

en yoğun başlık "bir derdim var"
malesef buradan başka başlıklara taşınan konular yeterince ilgi görmüyor ve yorum yazılmıyor
benim de başıma gelmişti ve konu unutulup gitmişti
sonuç olarak bir derdim var başlığına açılıp taşınan konular amacına ulaşmıyor
konu sahibine yeterince cevap gelmiyor

aynen katılıyorm sana. çok güzel başlık olmuş... gerçekten öyle, sorun başlıgın nerye açılacagını bilmememiz degil. mesela kadın hastalıgıyla ilgili yere açıyorm kimse bakmyo ama derdim var bölümüne açınca herkes yazıyo. öbür türlü derdimz çözülmeden unutluyo...

evet bu yuzden herkes ne olursa olsun bende dahil derdim var kösesine yaziyoruz
bende hergun bu köseyi ve bir iki daha var onlari takip ediyorum

Konular 6-7 saat sonra ilgili bölüme taşınsa olur belki.
Karışıklık da olmaz bence.:))
Fikir istemişsiniz.

kONUMUN NEREYE TAŞINDIĞINI ARAMIYORUM ŞAHSEN.
Ama dediğim gibi istediğim yardımı alamadan taşınıp unutuluyor.

demekki editörler hızır gibi yetişiyor buda editörlerin ne kadar sorumluluk sahibi olduğunu gösteriyor ,yardım alamadan taşınıyormuş ya helal olsun
ama hepimiz istediğimiz yere konu açarsak bundanda şikayet ederiz.ben şahsen şikayetçi olurum karışık gelir bana.az önce cam temizleyicisi konusunu gördüm burada ama hala taşunmamış bende bu yüzden şikayet edeceğim editörü.

evet bu yuzden herkes ne olursa olsun bende dahil derdim var kösesine yaziyoruz
bende hergun bu köseyi ve bir iki daha var onlari takip ediyorum

O zaman bütün konular 'Bir Derdim Var' bölümüne açılsın,diğer bütün bölümler kapatılsın
Sitede bir düzen olmalı değil mi?
Her konu Bir Derdim Var bölümüne açılsa bu sefer de alakasız konular yüzünden benim konum arada kaynadı,kimsenin dikkatini çekmedi diye şikayet alırız

Son düzenleme:

bu benimde aklıma geldi bütün bölümler kapansın tek bölüm olsun.O zaman herkes herkesin konusunu görür

Ben bütün konuları kastedmiyorum.Sadec derdim var başlığı altındakileri
(eşi ve ailesi, kendi ailesi , arkadaş çevresi))

bende şikayetçiyim bu konuda.... "bir derdim var" bölümüne konu açıyorum. konu gidiyo başka yere taşınıyo...

ee o zaman bu başlık ne işe yarıyor ???? çok genel bi başlık... her dert girer bu başlığa sonuçta...

kadınlar kulubüne tavsiyem: "Bir derdim var" başlığı kaldırılmalı ! Böylece bu başlığa açılan konularda yığılma olmaz...

aslın da konu sahıbıne bır yerde katılıyorum .
bır derdım var kosesı en cok takıp edılen kose .ve dogal olarak da acıl olarak fıkır almak ıstedıgımız de bır derdım var kosesı hızır gıbı gelıyor ınsana .
ama bır derdım var kosesı altın da acılan (arkadas,es,kendı aılesı ılgılı sorunlar) baslıkların da acılmıs konulara acıl cozum onerılerı fıkırler de bulunulmuyor.
ama edıtorlere de haklı .herkes bır derdım var kosesıne konu acarsa alakasız acıl olmayan konular yuzunden cıddı karısıklıklara sebep olur .

Karıştırıyoruz sanırım bir derdim var bölümü acil konular bölümü değil..her acil cevap için bu bölümün kullanıması doğru değil ve kurallarımız var.Bu kural forumdaki tüm bölümler için geçerlidir.

bugünkü mesajlar bölümünü tıkladığımızda 10 sayfaya kadar ki msj ları görebiliyoruz.bunun yerine kaç sayfa olursa olsun o gün yazılmış mesajların tamamını görebilirsek daha iyi olmaz mı?mesela itiraf com da filan 1 ay öncesinin hatta geçmiş 1 yılın msj larına bile tek linkten ulaşılabiliyo.böylece konular gözden kaçmaz.hem sizlerin hem de bizlerin konuları takibi daha kolay olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…