Konum belki kapanacak belki farklı yerlere çekilecek ama...

mortaldance

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2016
1.189
490
38
32
Evet başlıkta da belirttiğim gibi olabilir çünkü biliyorum artık burdaki bayanların konuyu saptırdığını neden bunu söylüyorum konumun içeriği cinsellik uzun yıllardır birlikte olduğum kişiyle dört ay gibi bir süre sonra evleneceğim çoğunluk herşey hazır tamam ama ben hariç duygularım gel git seviyorum sevdiğimden eminim ama cinsellik bakımından yeterli değil süreç kısa en baştan böyleydi ama çevrende gördüğüm duyduğum kadarıyla evliliği bu çok etkiliyor bu zamana kadar seviyorum diye pek umursamadım amaa yeterli değill ve evlendiğimde de böyle devam edecek ilerde bu durumun evliliğimi bitirmesinden korkuyorum sizce de haksızmıyım

haklısın
birde duygularım gelgitli demişsin ve cok gencsin bence duygularından herşeyden net emin olmadan evlenmemelisin en azından ertelemeyi deneyebilirsin. önünde uzun bir yol var hiçbirşey için acelen yok belki bu gel git bitmeye yüz tutmuş bir duygudur aslında ama evlilikle aslında yeni başlayacaksın herşeye. (bu sorunun dışında bir cevap oldu ama dikkatimi en çok bu çekti, zaten cok sevsen ve kendinden emin olsan onun cinsel problemiyle alakalı tedavi tavsiyeyi sorardın ama sen bitireyimmi bitirmeyeyimmi diyorsun)

Son düzenleme:
Yeni mi farkettin yetersizligi uzun zamandan sonra. Ama sunu diyeyimki yasanacak yeni bisey kalmadigindan bu durumdan sıkılıp sorun edeceksin.

Cinsellik evlilikte mühim bir konu, eminseniz yol yakınken vazgeçin.

Sorun erken bosalmaysa tedaviye ikna etmeniz lazim. Ama genel bir ten uyumu eksikligiyse kararinizi tekrar gozden geçirin.
Ve pek tabi ki haklisiniz, kim cinsel olarak tatmin olamadigi bir iliski yasamak ister ki?
Erken boşalma ama tedaviyi sallıyor kabul ediyor ama gitmiyor ten uyumunda sıkıntı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…