- 13 Aralık 2015
- 9.396
- 15.716
- 198
- Konu Sahibi mortaldance
-
ozaman diyeceksiniz acik acik beni mutlu etmek istemiyormusun diye evlendikten sonra zoraki sadece senin istedigin icin iliski yasayan bir kadin olurum deyin bir erkeginde onemli noktasi olmali esini memnun edebilmek bu konudaFarkında araştırıyor ama icraatta bişey yok
Kendisi benim adıma konuşuyor sürekli zaten düzelecek diye ama ben inanmıyorumHaklısın.
Peki çözülemeyeceğine emin olduğun sorunlar mı ve bu sorunları 4 ayda çözemez misiniz?
Konuşmayı denedin mi?
AnlamadımÖncelik verdiğin şeye göre değişir .
Ama senn bir tek cinsellikte yetersizligi vurgulamissin. Ve cinsellikte onemli bir konu.evlilikte.Yaşanacak çok şey var herşey cinsellikte bitmiyor
Tek sıkıntı buysa tedavisi olan bir durum sonuçta cinsellik evliliğin tabiki de önemli ama aşılmayacak durum da değil kararsızlığının tek sebebi buysaBiliyorum kararsız kaldım
Sevgimden şüphem yok amaa bu durum etkiliyor benihaklısın
birde duygularım gelgitli demişsin ve cok gencsin bence duygularından herşeyden net emin olmadan evlenmemelisin en azından ertelemeyi deneyebilirsin. önünde uzun bir yol var hiçbirşey için acelen yok belki bu gel git bitmeye yüz tutmuş bir duygudur aslında ama evlilikle aslında yeni başlayacaksın herşeye. (bu sorunun dışında bir cevap oldu ama dikkatimi en çok bu çekti, zaten cok sevsen ve kendinden emin olsan onun cinsel problemiyle alakalı tedavi tavsiyeyi sorardın ama sen bitireyimmi bitirmeyeyimmi diyorsun)
Ben de tedavinin olumlu olacağına inanmayanlardanımSorunun ne olduğuna göre değişir ama genelde bu konulardaki sorunların çözümü bulduğunu duymadım ben. Evet tedavisi olan bir takım şeyler var ama tedavi oldu artık herşey mükemmel diyen yok. Bence de çok önemli bir konu. Hele ki uymadığınızı düşünüyorsan kesinlikle 3- 5 kez daha düşün evlenmeden önce
Yaşanacak çok şey var herşey cinsellikte bitmiyor
TeşekkürlerMadem buradaki kadınlar konuyu saptiriyor , neden konu açıp duruyorsun öyleyse ?
Hem yargıla hem cevap ara , tuhaf .
..
Evlilik öncesi cinsellik yaşadığınız biri var ve cinsel anlamda mutlu degilsiniz ve 4 ay sonraya buna rağmen evlilik kararı almışsınız ?
Evlilik öncesi her konuda rahat olupta , iletişim eksikliği yaşamak ne tuhaf. Oturup açık açık konusacaksiniz. Tedavi yollarını arayacaksiniz.
Aldığınız cevap ve çaba sizi tatmin etmiyorsa yolunuza bakacaksınız. Hepsi bu.
Yalnız bu sorun tamda evlilik öncesi olmamalı tezini çürütebilecek nitelikte bilmem farkında mısınız. Hemen konuyu tü kakaya getirmek istemişsiniz ancak malesef idrak edememişsiniz. Herkesin kendi tercihi, neden hemen herkes kendi fikirlerini olur olmaz empoze etmek ister ki.Demekki evlenmeden önce cinsellik yaşamak evlilik sonrası yaşanacak sorunlara çözüm değilmiş.
Haklısınız dalgınım yanlış anladımAma cinsellik yüzünden kararsızım diyorsunuz ? Kendinizle çelisiyorsunuz
Sizin önemle vurguladiginiz nokta neyse yorum o çerçevede yapılır.
Teşekkürler
Tek ve tek sebebi bu ama tedavi olan yok tedaviye inancım yokTek sıkıntı buysa tedavisi olan bir durum sonuçta cinsellik evliliğin tabiki de önemli ama aşılmayacak durum da değil kararsızlığının tek sebebi buysa
Yorum için.Ne icin ?
Evet anlamış oldumYalnız bu sorun tamda evlilik öncesi olmamalı tezini çürütebilecek nitelikte bilmem farkında mısınız. Hemen konuyu tü kakaya getirmek istemişsiniz ancak malesef idrak edememişsiniz. Herkesin kendi tercihi, neden hemen herkes kendi fikirlerini olur olmaz empoze etmek ister ki.
Konu sahibi size gelince iyi ki evlenmeden farkına varmışsınız. Böylelikle ileride boşanmaya gidebilecek bir konuyu ya şimdiden halletmeye çalışırsınız ya da yol yakınken dönersiniz. Çünkü cinsellik gerek evlilikte gerek aşkta evet çok önemli.
Ben bu konuda uslu uslu doktora gidenini işitmedim henüz senin uğraşman gerek bu konu da ikna konusundaTek ve tek sebebi bu ama tedavi olan yok tedaviye inancım yok
En azından evlenme ihtimalini ortadan kaldırıp boşanmayı olasılığını da ortadan kaldırabilirmiş.Demekki evlenmeden önce cinsellik yaşamak evlilik sonrası yaşanacak sorunlara çözüm değilmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?