Konum belki kapanacak belki farklı yerlere çekilecek ama...

Farkında araştırıyor ama icraatta bişey yok
ozaman diyeceksiniz acik acik beni mutlu etmek istemiyormusun diye evlendikten sonra zoraki sadece senin istedigin icin iliski yasayan bir kadin olurum deyin bir erkeginde onemli noktasi olmali esini memnun edebilmek bu konuda

Sorunun ne olduğuna göre değişir ama genelde bu konulardaki sorunların çözümü bulduğunu duymadım ben. Evet tedavisi olan bir takım şeyler var ama tedavi oldu artık herşey mükemmel diyen yok. Bence de çok önemli bir konu. Hele ki uymadığınızı düşünüyorsan kesinlikle 3- 5 kez daha düşün evlenmeden önce

Madem buradaki kadınlar konuyu saptiriyor , neden konu açıp duruyorsun öyleyse ?
Hem yargıla hem cevap ara , tuhaf .
..

Evlilik öncesi cinsellik yaşadığınız biri var ve cinsel anlamda mutlu degilsiniz ve 4 ay sonraya buna rağmen evlilik kararı almışsınız ?
Evlilik öncesi her konuda rahat olupta , iletişim eksikliği yaşamak ne tuhaf. Oturup açık açık konusacaksiniz. Tedavi yollarını arayacaksiniz.
Aldığınız cevap ve çaba sizi tatmin etmiyorsa yolunuza bakacaksınız. Hepsi bu.

Sevgimden şüphem yok amaa bu durum etkiliyor beni

Ben de tedavinin olumlu olacağına inanmayanlardanım

Teşekkürler

Demekki evlenmeden önce cinsellik yaşamak evlilik sonrası yaşanacak sorunlara çözüm değilmiş.
Yalnız bu sorun tamda evlilik öncesi olmamalı tezini çürütebilecek nitelikte bilmem farkında mısınız. Hemen konuyu tü kakaya getirmek istemişsiniz ancak malesef idrak edememişsiniz. Herkesin kendi tercihi, neden hemen herkes kendi fikirlerini olur olmaz empoze etmek ister ki.
Konu sahibi size gelince iyi ki evlenmeden farkına varmışsınız. Böylelikle ileride boşanmaya gidebilecek bir konuyu ya şimdiden halletmeye çalışırsınız ya da yol yakınken dönersiniz. Çünkü cinsellik gerek evlilikte gerek aşkta evet çok önemli.

cinsellik evliliğin neredeyse yüzde 80 ni. Bir çok evlilik cinsellik yok diye bitiyor. Ve hadi, onlar ilerleyen zamanlarda oluyor. En başından böyle başması kötü tabii.
tedaviye inanmamışsınız, nedeni nedir? Bir çok kadın vajinusmus tedavisi görüyor mesela. eşleri sabırla bekliyor karılarını. Siz neden müstakbel kocanıza inanmıyorsunuz?

Evet anlamış oldum

Demekki evlenmeden önce cinsellik yaşamak evlilik sonrası yaşanacak sorunlara çözüm değilmiş.
En azından evlenme ihtimalini ortadan kaldırıp boşanmayı olasılığını da ortadan kaldırabilirmiş.
Bu evden gelinlikle çıktın, kefenle dönersin zihniyeti varsa, ne gelinlik giymeye gerek kalırmış ne de kefene bürünmeye.

Kimse bir başkasına yaşayacaksın cinsellik diye diretmiyorsa, lütfen tam tersi de olsun; yaşamayacaksın cinsellik diye diretilmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…