Konum belki kapanacak belki farklı yerlere çekilecek ama...

Demekki evlenmeden önce cinsellik yaşamak evlilik sonrası yaşanacak sorunlara çözüm değilmiş.
Evlenmeden önce cinsellik yasarsak yanlış bir evlilik yapmiyormusuz demek ki . Önceden görüyormusuz neyin ne olduğunu

cinsellik evliliğin neredeyse yüzde 80 ni. Bir çok evlilik cinsellik yok diye bitiyor. Ve hadi, onlar ilerleyen zamanlarda oluyor. En başından böyle başması kötü tabii.
tedaviye inanmamışsınız, nedeni nedir? Bir çok kadın vajinusmus tedavisi görüyor mesela. eşleri sabırla bekliyor karılarını. Siz neden müstakbel kocanıza inanmıyorsunuz?
Neden inanmıyorum tedavi yok sonuçta geçen bir süreç var düzelir şöyle olur böyle olur diyr bekledim sürekli sözle beni düzeleceğine inandırmaya çalışması doktora bir kez gidip tedaviyi yarım bırakması lafla peynir gemisinin yürüyemeyeceğinin kanıtı

Ben bu konuda uslu uslu doktora gidenini işitmedim henüz senin uğraşman gerek bu konu da ikna konusunda
Ben ilk başlarda umursamadım kendisi kabullendi doktora gideceğim dedi ve gitti benim umrumda değildi ama Zaman'la halimden tavrımdan memnuniyetsiz olduğumu biliyordu zorla doktora git diyemem ki

Neden inanmıyorum tedavi yok sonuçta geçen bir süreç var düzelir şöyle olur böyle olur diyr bekledim sürekli sözle beni düzeleceğine inandırmaya çalışması doktora bir kez gidip tedaviyi yarım bırakması lafla peynir gemisinin yürüyemeyeceğinin kanıtı
erkeklerin bu cinsellik konusunda kendine güveni çok kötü
evlilikte ise, bu olay şuna dönüyor maalesef;
bir zaman geçtikten sonra özgüven sorunu yaşadığı için acısını eşinden çıkartmaya çalışıyor.

Ben ilk başlarda umursamadım kendisi kabullendi doktora gideceğim dedi ve gitti benim umrumda değildi ama Zaman'la halimden tavrımdan memnuniyetsiz olduğumu biliyordu zorla doktora git diyemem ki
Sen zevk almadıkca cinsellikten oda alamayacaktır zamanla ve haatta sucu sana atacaktır bir süre sonra falan filan. bence önemli bir konu. üstüne gitmelisin konunun. tedaviye ikna etmelisin yada evlilik işini askıya almalısın

Geciktirici kullanmıyor mu? Ara sayfalarda yazdıysanız kusura bakmayın, okudum ama gözümden kaçmış olabilir.

Madem yetersiz niye evlilik kararı alıyosun?
O iş evlenince daha beter olur söyleyim ve bence evliliğin temel taşı cinselliktir.
Ben olsam evlenmem mal ortada daha neyi zorluyosun

Madem yetersiz niye evlilik kararı alıyosun?
O iş evlenince daha beter olur söyleyim ve bence evliliğin temel taşı cinselliktir.
Ben olsam evlenmem mal ortada daha neyi zorluyosun
Ne bileyim ya seviyorum bu yüzden ayrılmak istemedim sonra iyice düşündüm bu konu da önemli sonra yine düşündüm eğer ayrılırsam sebep bu olması onu üzmezmi sonuçta Onunda suçu yok

Cinsellik önemli değil diyen yalan söyler , kaç tane konu okudum cinsel problemi olan çiftlerin burada yakındığını . Kendisinin de rahatsız olup tedavi olması gerekirken siz mi yalvarcaksınız tedavi ol diye? Evliliği askıya alın acele etmeyin daha kötüsü olabilir.

Ne bileyim ya seviyorum bu yüzden ayrılmak istemedim sonra iyice düşündüm bu konu da önemli sonra yine düşündüm eğer ayrılırsam sebep bu olması onu üzmezmi sonuçta Onunda suçu yok

Canım sen kendi mutluluğuna bak, bu hayat boyu seni etkileyecek bişey.
Birine acıdığın için evlenilmez.
O kadar önemliyse tedavi olsun, tedavi olmadan evlenme.

Cinsellik önemli değil diyen yalan söyler , kaç tane konu okudum cinsel problemi olan çiftlerin burada yakındığını . Kendisinin de rahatsız olup tedavi olması gerekirken siz mi yalvarcaksınız tedavi ol diye? Evliliği askıya alın acele etmeyin daha kötüsü olabilir.
Aynen kendi düşünsün

Back
X