Konum belki kapanacak belki farklı yerlere çekilecek ama...

Parçalamıyorlar umrumda değil gibi geliyor bana

Umurunda değilse sizi de önemsemiyor demektir. Ben olsam sert olurdum ve net olurdum. Çok ciddiyim zevk almıyorum ve bu nereye kadar sürer bilmiyorum bu senin sorunun bunu çözmek zorundasın derdim.
Uğraşmak istemiyorsa kendi bilir ama bu ciddi bir sorun. Uğraşmasını sağlayın bence durumun ciddiyetini anlamıyor.

Umurunda değilse sizi de önemsemiyor demektir. Ben olsam sert olurdum ve net olurdum. Çok ciddiyim zevk almıyorum ve bu nereye kadar sürer bilmiyorum bu senin sorunun bunu çözmek zorundasın derdim.
Uğraşmak istemiyorsa kendi bilir ama bu ciddi bir sorun. Uğraşmasını sağlayın bence durumun ciddiyetini anlamıyor.
Hiçbir şekilde sözlü olarak uyarmadım bazen sessizce tavır yaptım anlıyordu doktora gideceğim şöyle olacak böyle olacak internetten bir kaç bitkisel ilaç falan sipariş etti yılda bir doktora gitti sonra hiç umrunda olmadı sonuç bu

Erken boşalma ama tedaviyi sallıyor kabul ediyor ama gitmiyor ten uyumunda sıkıntı yok

Hem sorunun farkinda hem de tedaviye yanasmiyorsa bunun tek bir adı var o da bencillik!
Nasıl olsa kendisi cok da yorulmadan orgazm oluyor sizin ne hissettiginiz umrunda degil, umrunda olsa tedavi icin ugrasiyor olurdu.
Evet cinsellik cok onemli, ama varsayalim bosver o da olmasin diyeceksiniz, yine de bu kadar bencil bir adamla evlenmeyin.

Yani kişiden kişiye değişir .
Benim önceliğim eşimin bana karşı merhametli şefkatli olmasıdır. Hiç anne sevgisi gormedim çünkü. Eşim çok şükür o acımı dindirdi.. Bu olmasa yapamazdim belkide..
Senin önceliğin belli ki cinsellik . Bu benim icin son sirada. Ona göre davran.

Hem sorunun farkinda hem de tedaviye yanasmiyorsa bunun tek bir adı var o da bencillik!
Nasıl olsa kendisi cok da yorulmadan orgazm oluyor sizin ne hissettiginiz umrunda degil, umrunda olsa tedavi icin ugrasiyor olurdu.
Evet cinsellik cok onemli, ama varsayalim bosver o da olmasin diyeceksiniz, yine de bu kadar bencil bir adamla evlenmeyin.
Eğer bende böyle bir durum olsaydı ve mutsuz olsaydı onun mutluluğu için kendim uzaklaşırdım ondan ama Adamın umrunda değiliz

Yani kişiden kişiye değişir .
Benim önceliğim eşimin bana karşı merhametli şefkatli olmasıdır. Hiç anne sevgisi gormedim çünkü. Eşim çok şükür o acımı dindirdi.. Bu olmasa yapamazdim belkide..
Senin önceliğin belli ki cinsellik . Bu benim icin son sirada. Ona göre davran.
Hayır tabi ki cinsellik ön planda değil ama o olmadan da çoğu şey olmuyor

Eğer bende böyle bir durum olsaydı ve mutsuz olsaydı onun mutluluğu için kendim uzaklaşırdım ondan ama Adamın umrunda değiliz

Boyleleri aseksuel ya da frijit birini bulup onlarla evlenmeli.
Bu bir saglik sorunu bisey diyemiyorum ama basarili da olsa basarisiz da olsa tedavi icin cabalamasi lazim.
Ayni sey kadin icin de gecerli, cinsel sorunlari olup hicbir caba gostermeyenlerin yaptigi bencillikten baska bisey degil.

Tamamen kişisel bir konu. Benim icin sorun olmazdi. Bir de aktarlarda ozel macunlar var. Esinin kendine guveninin gelmesi icin kullanabilir bence.

Bu konu sanırım türk erkeklerinde kronik bir rahatsızlık. Eşimde de var. Geciktirici vs denemedik. Ben yine de bu açıdan mutluyum ve istekliyim ama bazen takılmıyor değilim. Tedavisi nasıl oluyor bilen varsa bi anlatıversin:sus:

Ben ilk başlarda umursamadım kendisi kabullendi doktora gideceğim dedi ve gitti benim umrumda değildi ama Zaman'la halimden tavrımdan memnuniyetsiz olduğumu biliyordu zorla doktora git diyemem ki
Sende haklısın da çokta bir seçenek yok ya tamam ya devam buna da sen karar vereceksin

Bu kadar dert edicene açıkca konuşsana gidisati belirlersin en azindan...

Evet başlıkta da belirttiğim gibi olabilir çünkü biliyorum artık burdaki bayanların konuyu saptırdığını neden bunu söylüyorum konumun içeriği cinsellik uzun yıllardır birlikte olduğum kişiyle dört ay gibi bir süre sonra evleneceğim çoğunluk herşey hazır tamam ama ben hariç duygularım gel git seviyorum sevdiğimden eminim ama cinsellik bakımından yeterli değil süreç kısa en baştan böyleydi ama çevrende gördüğüm duyduğum kadarıyla evliliği bu çok etkiliyor bu zamana kadar seviyorum diye pek umursamadım amaa yeterli değill ve evlendiğimde de böyle devam edecek ilerde bu durumun evliliğimi bitirmesinden korkuyorum sizce de haksızmıyım
Yani bu yetersizlik neye gore canim adam isteksiz mi ya da sana cekici gelmiyor mu yoksa seni tarmin edemiyor mu? Bence en zoru isteksiz olmasi digerleri bir sekilde halloluyor birbirinizi tanidikca surekli beraber olunca farkesiyorsunuz belerden hoslanip hoslanmadigini 3 yillik evliyiz hala her seferinde yeni tatlar aliyoruz yeni seyler kesfediyoruz yani yeterki isteksizlik olmasin gerisi kolay

Back
X