paranoyak yaşamak ne alaka
ben sadece burda kadınlar program indiriyor bakıyor diye bildiğimi söylemek istedim
size de iyilik yaramıyor.
allah aşkına. Çok bildiğini düşünenler genelde cahil çıkıyor. Yorumundan da belli olduğu gibi.sen teknolojiyi söyleyemezken ben hatim ediyordum, bana iyilik yapma bi zahmet! Neyse ne demek istediğimi anlayamamışsın. Bu özelliği bilen bir tek sen değildin, neden sen deme gereği duydun ? ya da niye ben veya başka biri deme gereği duymadı önce sen bunları düşün.
beyinsiz yaşamaktan iyidir cahil yaşamak emin ol :) Neyse, bir ara sana cahillik neymiş öğreteyim diyeceğim ama beyin olmadığından anlayamayacaksın. Seni kendi haline bırakıyorum. see ya!allah aşkına. Çok bildiğini düşünenler genelde cahil çıkıyor. Yorumundan da belli olduğu gibi.
zor olmuyor mu böyle yaşamak ?
üzüldüm şimdi bak
Kalbimi kirdin,eyvallah.. : ((size iyilik yaramıyor.
Yapmışya biri alıntı , ıphone larda konum bulma özelliği gibi bişeyden bahsedilmiş sanırım.insanlık namına biri de konuyu alıntı yapmamış
büyük ihtimalle sevgili kocisleri takip etmek için var olan bir programdan bahsedildi
hiç bunlara girmeye gerek yok zerre guvenmediginiz deli gubi takip edip bir yerden sonra ruh hastasına bagladiginiz bir evliliği sürdürmeye ne gerek var size de yazık adama da
Fakırlıgın gözü kör olsun,kalk gidelim burdan androidleri ilgilendiren konu vardır elbet.Yapmışya biri alıntı , ıphone larda konum bulma özelliği gibi bişeyden bahsedilmiş sanırım.
Ha birde benim gibi fakir android kullananlar için deseydiniz iyiydi :):)
Çoluk çocuğu kontrol etmek için kullanıcaktım yaw :)
insanlık namına biri de konuyu alıntı yapmamış
büyük ihtimalle sevgili kocisleri takip etmek için var olan bir programdan bahsedildi
hiç bunlara girmeye gerek yok zerre guvenmediginiz deli gubi takip edip bir yerden sonra ruh hastasına bagladiginiz bir evliliği sürdürmeye ne gerek var size de yazık adama da
He yaramiyi bize iyiliksize iyilik yaramıyor.
Hayatım neredesin diye sormak daha kolay değil miama kaza falan olur, öyle durumlar için çok faydalı
:):) hazırıımm götür beni gittiğin yereFakırlıgın gözü kör olsun,kalk gidelim burdan androidleri ilgilendiren konu vardır elbet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?