Konum Bul

paranoyak yaşamak ne alaka
ben sadece burda kadınlar program indiriyor bakıyor diye bildiğimi söylemek istedim
size de iyilik yaramıyor.

sen teknolojiyi söyleyemezken ben hatim ediyordum, bana iyilik yapma bi zahmet! Neyse ne demek istediğimi anlayamamışsın. Bu özelliği bilen bir tek sen değildin, neden sen deme gereği duydun ? ya da niye ben veya başka biri deme gereği duymadı önce sen bunları düşün.

allah aşkına. Çok bildiğini düşünenler genelde cahil çıkıyor. Yorumundan da belli olduğu gibi.
zor olmuyor mu böyle yaşamak ?
üzüldüm şimdi bak

allah aşkına. Çok bildiğini düşünenler genelde cahil çıkıyor. Yorumundan da belli olduğu gibi.
zor olmuyor mu böyle yaşamak ?
üzüldüm şimdi bak
beyinsiz yaşamaktan iyidir cahil yaşamak emin ol :) Neyse, bir ara sana cahillik neymiş öğreteyim diyeceğim ama beyin olmadığından anlayamayacaksın. Seni kendi haline bırakıyorum. see ya!

find my iphone bu özelliğin adı ve acil durumlarda kullanılır. benim de açık. asıl amacı da çevrenizden birinin iphoneu ile telefonunuzu eşleştirip kayıp vb durumlarda bulmanız ya da kilitlemeniz.

zaten her akşam elinize telefonu verecek kadar bir şey saklamayan adam da aldatmıyordur bence.

not:cahil değilim.

bir not daha:bu özelliği aktif edip başka bir telefonla eşleştirmezseniz senkronize oldukça kendini kapatır sürekli açmak zorunda kalırsınız. iyiliğiniz için söylüyorum arada kontrol edin kapanmış mı diye :)

insanlık namına biri de konuyu alıntı yapmamış

büyük ihtimalle sevgili kocisleri takip etmek için var olan bir programdan bahsedildi

hiç bunlara girmeye gerek yok zerre guvenmediginiz deli gubi takip edip bir yerden sonra ruh hastasına bagladiginiz bir evliliği sürdürmeye ne gerek var size de yazık adama da

Benimki aksama kadar gemi icinde kedi yolunda geziyor oldu da baska yollara düştü umrumda degil. Böyle seylere kafa yormak yerine, özellikle erkek evlatlarımızı doğru, samimi, dürüst yetiştirmenin yolunu öğrenelim. Erkeğin doğasında var diye bisey yok. Erkeği o hale getiren " erkeksin sen elinin kiri" diyen, namusu edebi ahlâkı sadece kadına özgü biseymis gibi öğreten aşılayan " anne ve babalar "....
Güvenmediğiniz kocalarla evli kalmayın....

Yapmışya biri alıntı , ıphone larda konum bulma özelliği gibi bişeyden bahsedilmiş sanırım.
Ha birde benim gibi fakir android kullananlar için deseydiniz iyiydi :):)
Çoluk çocuğu kontrol etmek için kullanıcaktım yaw :)

Fakırlıgın gözü kör olsun,kalk gidelim burdan androidleri ilgilendiren konu vardır elbet.

ben yaptım bacım 2. sayfada :)

Hayatım neredesin diye sormak daha kolay değil mi ama kaza falan olur, öyle durumlar için çok faydalı

İşle ev arası uzak, bir de çevre yolundan geliyor, çevre yoluna uygun şekilde hız da yapıyor. Telefon açıp kazaya sebebiyet vermek istemiyorum

Es icin kullanılmasına bende karsiyim.bir arkadasim an an mesaj aliyor mesela esi konum degistiginde dogru mu hayir.ama cocuklar buyuyor telefon almak mecbur olacak.nereye gitti ne yapti bilmek takip etmek gerek diye dusunuyorum

Valla baktım şimdi gerçekten de ağzım açık kaldı Teşekkürler bilgi için. İğne olmak için gittiğim hastane, yediğim içtiğim, geçtiğim yerler çıktı karşıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…