konum kapatıldı neden????? onca sacma konu varken

Sibelim84

Guru
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2011
12.718
7.824
448
uyelerle ılgılı konu açmak yasakmış..... ben uyeyın şusunu busunu yazmıyorum..ben ozel hayatını kurcalamıyorum, hakkında dedıkodu yapmıyorum.ben ağır hastalık gecıren arkadası gercekten merak ettım ve bılgısı olan varmı dıye yazdım......konudan ne kadar üzüntü duydugumu ve sureklı o uyenın aklıma geldıgınıde belırttım.....konum kapatılmış...bravo sıze....bukadar sacma sapan konular varken fake konular acılıyorken sız gıdın benım konumu kapatın....BU MU YÖNETİCİLİK!!!!!!

Yönetime mesaj atip sorabilirdiniz, yada sohbet yerleri var orda arkadaslara sorabilirdiniz... Kural böyle, neden ayricalik taninsin...Abartmayin lütfen...:ssz:

Bu konu da gidici şimdi ama

Ay hazir acmisken soyleyeyim. Diger konuda Agriya giden eses07 demisim. Koalina hatirlatti sağolsun. Yanlislik yapmisim esen9 idi..

o konuda size yeterince bilgi yazıldı zaten üyenin uzun süre foruma gırmedıgı belırtıldı eeee daha konuşulcak bişey kalmamışki:KK54:

Ay hazir acmisken soyleyeyim. Diger konuda Agriya giden eses07 demisim. Koalina hatirlatti sağolsun. Yanlislik yapmisim esen9 idi..

oyleymş okudum sagolun

o konuda size yeterince bilgi yazıldı zaten üyenin uzun süre foruma gırmedıgı belırtıldı eeee daha konuşulcak bişey kalmamışki:KK54:

konuşulacak bırseyın kalmaması degıl mesele....mesele konunun kapatılması....

Bölüm editörü site kurallarını uygulamış, saçma sapan veya sahte konular varsa konularda K.İ.B butonu var bildirim yaparsınız yöneticiler gerekeni yapar.
Forumda üyeler ve konular hakkında topik açmak yasaktır, bu kural site kurulduğundan bu yana varolan bir kuraldır.

Bu konunuzu da kapattım zira eğer konunuz neden kapatıldı öğrenmek istiyorsanız bunu yöneticilere özel mesaj göndererek veya http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/sitede-yasadiginiz-sorunlar.341/ bu link üzerinden konu açarak sormalısınız.

Back
X