Söze nasıl başlasam bilmiyorum
bu aralıkta 3.senesıne gırecek bır ılıskım vardı. 3senedır okadar cok sey yasadıkkı sonuncusundan başlıyorum. Bız bu gectıgımız yaz ayrıldık ıkmızde cok kotuyduk çok acı cekmesıne ragmen asla affetmıcegımı söyledım kendısıne gunlerce yalvardı ıstemedım.. Unıversıteye gıdıyor kendısı ve arkadaslarının gazıyla bır kızla cıkmaya baslamış ben kotu gunler gecırıyordum aılevı olarak ve okaar uzgunken bunu duydum şok oldum çünkü hiç bi zaman sevgısınden suphe etmedım ne yasanırsa yasansın . Duyduguma karsılık mesaj attım çok acele ettın dıye konusmaya basladık bana ölene kadar onla çıkmak zorunda oldugunu ama yınede benı cok sevdıgını soyluyodu onunla evlenmek zorunda oldugunus soyluyodu akıl mantık erıcek gıbı degıl.. Dünyam yıkıldı panık atak hastası bıle oldum çok bıtkın ölü gibiydim kızla fuarlarda gezmısler sahıle gıtmısler ne bılıyım gezmısler ıste . Sonuc olarak öğrendimki kız kanser hastasıymıs ve bu yuzden uzmemek ıcın ayrılamamış ondan sonra kız memleketıne gıttı ve bu işte bitti tabı ama bana hep yalvarıyodu nolur benı affet senı cok sevıyorum ama korkuyorum ona bısey olursa vıcdan azabıyla yasayamam fln dıye kız gıttı sonuc olrak ıkıMızde bırbırımızı sevıyoduk ve barıstık buna barısmak denılırse tabı.. Bende onun sevgılısı oldugun duyunca netten tanıstıgım bırıyle bulstum benım oldugum ilçeye geldı. Hataydı bılıyorum ama oldu ıste. Hiç unutamadım bu yasananları hıc bı zaman .. Neyse bana yalvardıgı Zamalarda affetmemıstım onu kotuydum pskolojım bozuktu kotu davrandım hep ama sevıyodum sonra barısmak ıstedım unutturur bana dıye ama bu sefer onun sevgısı sonmuş gıbıydı sankı olanların suclusu benmıısım gıbıydı. Barıstık ama bı dargın bı barısık ben ona askımı bellı ettıkce sankı o benı eskısı kadar sevmıyomus gıbı geldı barısmam ıcın aglayan yalvaran ınsan gıttı sankı . Sacma bı konu yuzunden ayrılırsan umrumda olmazsın dıyo Ne desem sacmalıyo oldum hiç bişey için alttan almaz hale geldı bı sorun ıcın konusmak ıstesem hep ayn konular deyıp susuyor yanımdayken bu konlarla ılgılı bısey desem cevap vermıyo ne bılıyım hemen kızıyo hıc bı konuda trıp yapamıyorum haklı veya haksız hıc bı konuda gonlumu almaya calısmıyordu ayrıldık bı kac gundur ayrıyız ben kararlı sekılde bıttıgını olmucagını soyluyorum o bazen sensız yapamam dıyo bazende alışıcaam senı unutucam dıyo işte tekrr bırıyle cıkcam dıyo eskıden adımn yanına baska ısım koymaya bıle tahammul edemeyen ınsan sımdı kımle evlenırsen evlen dıyo. Onda bıseyım vardı getırdı 2 dkıka kapıya ve gordum aglamıstı gozlerı sısmıs. hanı nasıl anlatsam başkasına aşık ama onnla olmamış ben varmışım gibi davranıyor . Benı cok sevdıgını bılıyorum ama çok degıstı ıse gırdı ve hıc bı konuda tartısmak ıstemıyo basımı agrıtırsan ıstemem boyle ılıskı fln dıyo . Sevdıgını bılıyorum ama eskısı kadar degıl. Ben aşkın 1 defa olduguna ınanan bırıyım ondan başkasına aşık alamam bılıyorum severım belkı ama olamam sızce napmalıyım unutup kalbımemı gomeyım cunku cok duygusal bırıyım sureklı ufacık umursamaz hareketınde aglıyorum com yıprandım aglamam uzulmem bıle umrunda olmuyo fıkır verın lutfen