konuma başlık bulamadım?

humeyyra

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2014
1.153
1.355
Yani şuan içinde bulunduğum bir durum değil.
Ancak bekar bir bayan olarak biraz önce beni düşüncelere iten bir konu geldi aklıma.
tam olarak dert diyemesem de adına merak sonucu içime dert olmuş bir konu bu aslında.
evet soruyorum : )
bir kadın doğum doktoru sizinle evlenmek istese bunu kabul edermiydiniz?
yani benim ilk aklıma gelen hergün onlarca bayan cinsel organı gören bir adam. bilemiyorum elbette görevi ve kutsal bir görev ancak sonuçta tercih meselesi siz ne düşünüyorsunuz bu konuda dert edermiydiniz bunu?

Etmezdim herhalde çünkü garibimin bir sürü derdi olacak. Malpraktis davalarından zengin, "bekaretimi bozdu, tecavüz etti" iftiralarının uğrak adresi, bol ameliyatlı çok kayıplı bir işi var.

anlasiyorsan neden olmasin. adamla evleneceksin meslegiyle degil ya. ayrica zor bi meslekde dgil polislik olsa tamam anliycam riskli meslek. tecavüzcu fln ddiye iftira ederler demislerde o kdar kolay degil o isler. oyle durumlarda kizin yanina aileside geliyor kontrol ediyor canm.

anlasiyorsan neden olmasin. adamla evleneceksin meslegiyle degil ya. ayrica zor bi meslekde dgil polislik olsa tamam anliycam riskli meslek. tecavüzcu fln ddiye iftira ederler demislerde o kdar kolay degil o isler. oyle durumlarda kizin yanina aileside geliyor kontrol ediyor canm.
hayır canım mesleği evet dediğin gibi kötü bir meslek değil.
ancak hani normal bir koca olsa sonuçta seni özler sarılır vs. kadın vücudu deyince yanındaki kadını görmek ister.
ancak bu adam sabahtan akşama kadar zaten kadın vücudu görmüş olacak hatta nelerini görecek belki ne bilim midesi bulanmış olacak.
acaba diyorum belki cinsel açıdan sana yaklaşmayabilir.
ya da bir kadının vücudu kalmıştır aklında o gelirse aklına falan. ne bilim binbir türlü sorular işte.

Benim koca kadin dogum secmezdi herhalde zorlasalar bile. Bense onu kadin dogumcu haliyle tanisam hic aklima bile getirmezdim sanirim. Ama ne kadar pis erkek kadin dogumcular olabilecegini de biliyoruz yani. Karakter meselesi iste

Yok canım sorun olmazdı o... tıp okuyorum şimdiden bizim için sadece bir organ. Ama doğumunu o yaptırsa mesela nasıl olur merak ederim hep. Kendi çocuğunu doğurtmak :)

Yok canım sorun olmazdı o... tıp okuyorum şimdiden bizim için sadece bir organ. Ama doğumunu o yaptırsa mesela nasıl olur merak ederim hep. Kendi çocuğunu doğurtmak :)
bak işte en güzel tarafı da bu kesinlikle
kocanın doğum yaptırması ne kadar güven verici ve duygusal bir an.
gerçi bazıları kocanın doğuma girmesinin cinsel anlamda olumsuz etkilediğini söylüyor olsalar bile bence o an cinsellikten çok daha manevi ve yüksek duygular taşıdığı için erkek bunu dert edeceğini ben zannetmiyorum.

Bi uye vardi onun kocasi kadin dogum doktoruydu.
Uye o kadar kendini begenmisti ki cogu uyeye illallah dedirtmisti.
Gururla bahsederdi kocasinin mesleginden.
Boyle sanki cok nadir olunan bir meslekmis gbi. :-)
Nedense bu soru karsisinda aklima o uye geldi ve guldum kendi kendime :-)
Soruna gelecek olursam sanirim siradanlik olarak takinti yapardim.
Yani adam zaten her gun onlarca sey goruyor, benimkini gorunce herhangi bi sey hissetmez mi acaba diye dusunurdum :KK70:

Yalnız hasta popülasyonu hep kadın olacak. Aklını çelmeye çalışanlar olacaktır

Sen oyle deyince aklima geldi.. eski calistigim yerde bir kadin uzmanlarimizdan birine sarmisti. Surekli borek sarma falan yapip getiriyordu elleriyle:):) o da ilgisini boyle gosteriyordu anlasilan..

hayır canım mesleği evet dediğin gibi kötü bir meslek değil.
ancak hani normal bir koca olsa sonuçta seni özler sarılır vs. kadın vücudu deyince yanındaki kadını görmek ister.
ancak bu adam sabahtan akşama kadar zaten kadın vücudu görmüş olacak hatta nelerini görecek belki ne bilim midesi bulanmış olacak.
acaba diyorum belki cinsel açıdan sana yaklaşmayabilir.
ya da bir kadının vücudu kalmıştır aklında o gelirse aklına falan. ne bilim binbir türlü sorular işte.
o adamin kişiliğiyle alakali bi durum. eger Bahsettigimiz sahis karakterli biriyse hastalarina baska gozle bakmaz. oncelikle bu konuda ona guvenmen gerekir. Zaten hamileler haric diger kadınlarn baska yerlerine bakmadan aletle muayene ediyorlar diye biliyorum. tiksinme de olabilir. onlari kabul edersen neden olmasın. gulu seversen dikenine katlan diyorum yani.

Bi uye vardi onun kocasi kadin dogum doktoruydu.
Uye o kadar kendini begenmisti ki cogu uyeye illallah dedirtmisti.
Gururla bahsederdi kocasinin mesleginden.
Boyle sanki cok nadir olunan bir meslekmis gbi. :-)
Nedense bu soru karsisinda aklima o uye geldi ve guldum kendi kendime :-)
Soruna gelecek olursam sanirim siradanlik olarak takinti yapardim.
Yani adam zaten her gun onlarca sey goruyor, benimkini gorunce herhangi bi sey hissetmez mi acaba diye dusunurdum :KK70:
hissetmeyi bırak tatlım. bir de ne bilim başkasınınkini beğenmiş olur aklına sürekli olur vs.
ay kafamda deli sorular :KK35:

arkadaşımın eşi kadın doğumcu ve kendi çocuğunu arkadaşıyla doğurttu :)

hissetmeyi bırak tatlım. bir de ne bilim başkasınınkini beğenmiş olur aklına sürekli olur vs.
ay kafamda deli sorular :KK35:
Ya iste hissetmek derken bunu da kastettim.
Yani o kadar cok sey goruyor ki benimki ona siradan gelmez mi?
Yada ne biliyim baska bi hastanin organini begenip "keske oyle olsa" der mi ki falan diye sacmalardim heralde :KK70:
Dusunsene nurella bakisi atip 'ay bu ne bicim vajina' dedigini :eek: :KK70: :KK70:

X