• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

konuma başlık bulamadım?

Yani şuan içinde bulunduğum bir durum değil.
Ancak bekar bir bayan olarak biraz önce beni düşüncelere iten bir konu geldi aklıma.
tam olarak dert diyemesem de adına merak sonucu içime dert olmuş bir konu bu aslında.
evet soruyorum : )
bir kadın doğum doktoru sizinle evlenmek istese bunu kabul edermiydiniz?
yani benim ilk aklıma gelen hergün onlarca bayan cinsel organı gören bir adam. bilemiyorum elbette görevi ve kutsal bir görev ancak sonuçta tercih meselesi siz ne düşünüyorsunuz bu konuda dert edermiydiniz bunu?
Düşüncen çok yanlış.Senin düşüncene göre,hiç bir jinekolog evlenmesin,hiç bir kadın da erkek jinekoloğa gitmesin o zaman.İnsan yıllarını vermiş okumuş,mesleğini eline almış.Sapık değil herhalde.Bütün dallardaki bütün doktorlar hastasının her yerini göebiliyor.

bu onun işi :) inan bana ruhunda bi sıkıntı yoksa oto tamirciliğinden bir farkı yok :) ama ruhu sapıksa ne meslekten olursa olsun durduramazsın :D

İnsanın içinde varsa, hangi meslekte olursa olsun aldatır. Ben eşime güvendikten sonra etraf vız gelir tırıs gider vallahi. Hiç umrumda olmazdı.

Ancak bekar bir bayan olarak biraz önce beni düşüncelere iten bir konu geldi aklıma.
tam olarak dert diyemesem de adına merak sonucu içime dert olmuş bir konu bu aslında.
yani benim ilk aklıma gelen hergün onlarca bayan cinsel organı gören bir adam. bilemiyorum elbette görevi ve kutsal bir görev ancak sonuçta tercih meselesi siz ne düşünüyorsunuz bu konuda dert edermiydiniz bunu?
sızın ıcın vajına onun ıcın bır organ, hem goruntu olarak hos bısı degıl yanı baskasınınkını gordu benden sogur dıye dusunmeyın...kı cogu kontrol esnasında bakmaz bıle elle muayene eder, gecer ;)
ben olsam evlenırdım ne guzel evde bır jınekolog olacak her derdımden anlayan superr ;)

kadın doktorlar var.
ürolog mesela. o zaman erkeklerde onla evlenmemelimi.
o yüzden çok yanlış düşünüyorsunuz

ilginç olabilir di
kadınları iyi tanıyan biri mesela
olur neden olmasın

Bi uye vardi onun kocasi kadin dogum doktoruydu.
Uye o kadar kendini begenmisti ki cogu uyeye illallah dedirtmisti.
Gururla bahsederdi kocasinin mesleginden.
Boyle sanki cok nadir olunan bir meslekmis gbi. :-)
Nedense bu soru karsisinda aklima o uye geldi ve guldum kendi kendime :-)
Soruna gelecek olursam sanirim siradanlik olarak takinti yapardim.
Yani adam zaten her gun onlarca sey goruyor, benimkini gorunce herhangi bi sey hissetmez mi acaba diye dusunurdum :KK70:

aaa belle yi diyosun sen hatırladım :)

ne çekti kk ondan ya off kabus gibiydi

konuya gelecek olursam eğer seviyorsam önemli olmazdı sanırım.ne bileyim oluru var bende :KK45:

aaa belle yi diyosun sen hatırladım :)

ne çekti kk ondan ya off kabus gibiydi

konuya gelecek olursam eğer seviyorsam önemli olmazdı sanırım.ne bileyim oluru var bende :KK45:
Pembepinardi ama sonra belle diye uyelk aldiysa onu bilemicem :-)

-gil ekine takilip kalmisti. İstanbul Turkcesi'nde boyle bir ek olamaz. Cok kaba diye israrla olan yok sayiyordu :D

Sizin mesleğiniz nedir bu arada ?
Alanı herne olursa olsun birdoktorla başka mesleklerin cok ıyı anlasacagını dusunmuyorum nedense..

kadın doktorlar var.
ürolog mesela. o zaman erkeklerde onla evlenmemelimi.
o yüzden çok yanlış düşünüyorsunuz
ay kadın ürolog hep duyarım ama hiç görmedim gerçekten varmı :KK49: bana neden denk gelmezz :oops:
Bence bir erkek forumunda eşim ürolog diye bır konu acılsa cok komık olurdu :KK1:

fena sorun ederdim aşırı kıskancım çünkü. sadece kadın doğum değilde kadınlarla temasta bulunacak başka bir mesleği olsa yine sorun ederdim. allah işyerinde sadece erkek var yoksa büyük olay çıkardı :)

tabi canım jinekologlara özgü bir şey değilki kardiologlarda günde kaç tane meme görüyor. hemşilerer iğne yaparken kaç tane popo görüyor. dermatologlarda her organı görebilir. aynı şey tüm tıpçılar için geçerli.
Aynen , benim kardeşim daha 4. Sınıfta neler gördü oooooooo. Şöyle bişey var hastalıklı bir zihniyete sahipse insan doktorda olsa, öğretmen de olsa, patronda olsa sıkıntı yaratır.

Bir yaşıma daha girdim cidden. O zaman jinekologlar ve ürologlarla kimse evlenmesin. Ne saçma şey ya nasıl bir düşünce tarzı anlayamıyorum ki. Onlar zaten bir yerden sonra normalleştiriyorlar bunu işleri bu. Diğer organlardan bir farkı kalmıyor. Öyle alıcı gözle baktıklarını hiç sanmıyorum yani içiniz rahat olsun.

Sizin mesleğiniz nedir bu arada ?
Alanı herne olursa olsun birdoktorla başka mesleklerin cok ıyı anlasacagını dusunmuyorum nedense..

ay kadın ürolog hep duyarım ama hiç görmedim gerçekten varmı :KK49: bana neden denk gelmezz :oops:
Bence bir erkek forumunda eşim ürolog diye bır konu acılsa cok komık olurdu :KK1:

Ankara' da zubeyde hanim hastanesinde var, sayilari zaten cok cok az.

Aynı soru geçenlerde benimde aklıma gelmişti. Ve düşündükten sonra, öyle biriyle yapamayacağımı anladım. Hele ki kıskanç biriyseniz bu durum çok zor. Adamın mesleği o sonuçta, yapılacak bir şey yok ama kıskançlık söz konusu olunca durum değişiyor :)

Neden bilmiyorum onun için siradanlasmis bir organa sahip olmaktansa siradan bir iliski daha cazip gelirdi bana... istemezdim :)

Kadın doğumcuya gitme derdin olmaz işte. Ne güzel :KK45:

bu cevaba katılıyorum.bız kadınların korkulu ruyası kadın doğuma gıdıp muayene olmak....senın esın jınekologsa sanrırım en ıyı tarafı bu olurdu...muayeneden korkmazdın sonuçta...ayakların gerı gerı gıtmezdı
ama olumsuz tarafları var....senın adına var...çunku bılmıyorumda bır jınekologla evlensem kendımı hastalarıyla mukayese ederdım sanırım:oops:kıskançlık yapardım kendımı begenmezdım

yani hiç senle paralel bir durum olmadığı halde durup dururken aklına bu mu geldi...eminim her gün yorgunsundur çünkü beynini fazla meşgul ediyorsun..
sorunun cevabına gelince doktorluk kutsal bir görev...adamlar artık oraya sadece bir organ gözüyle bakıyorlar sapıklaşmıyorlar tam tersine daha da köreliyorlar tek tedirgin edici kısmı bu olur zannımca..

edit: gözüne kadın doğumcu kestirdin dimiii çakaaaalll:KK70:

Back
X