Mehmet Akgün mü başak kandimi diye sordum cevap gelmedi iç ses başak Kandi dedi iyikide gittim harika ben Yaşadığım için karar verememeyi siz yaşamayın soru sorarsanız cevaplarım
Mehmet Akgün mü başak kandimi diye sordum cevap gelmedi iç ses başak Kandi dedi iyikide gittim harika ben Yaşadığım için karar verememeyi siz yaşamayın soru sorarsanız cevaplarım
Başak Hanım'a yaptırdım çok memnun kaldım tavsiye ederim zaten profesör ve emzirdiğim için Botoks yapmadı ben sakıncalı Oldugunu bilmiyordum dolgu da sorun yokmuş ama Botoks Zararlı olabilirmiş emzirme Döneminde hatta Süresi bitti Şubat yada martta tekrar gidicem
Canım burun ucu kalkık dursun diye dolgu yaptı üst dudagada azıcık yaptı ben doğal seviyorum aslında süre bitmedi ben yenileyim dedim kendi kanaatimce zaten telefonda görüştük Nisan veya Mayıs gibi gel dedi yani para odaklı biri degil hiç Düşünme git görüş içine sinmese yaptırmassın ben artıl müdavimiyim çünkü güven veriyor ama bu kişisel karardır
Birde burda birini övünce yok çalışanı yok reklam yapıyor vs hiçbirşeyim degil onu belirteyim profesör olması gidince güven vermesi yeterli Oldu tek sorun uyuşturmuyor uyuşturucu krem Sürüyor onunda bir etkisi yok fazla
Canım burun ucu kalkık dursun diye dolgu yaptı üst dudagada azıcık yaptı ben doğal seviyorum aslında süre bitmedi ben yenileyim dedim kendi kanaatimce zaten telefonda görüştük Nisan veya Mayıs gibi gel dedi yani para odaklı biri degil hiç Düşünme git görüş içine sinmese yaptırmassın ben artıl müdavimiyim çünkü güven veriyor ama bu kişisel karardır
cilt bakımına gittim başak Hanım'a dolgular güzel olmuştu ama birdaha yaptırmadım açıkcası burun ucu değilde gine hafif üst dudak Ekim gibi düşünüyorum
Ben de kendisine burun dolgusu yaptırdım 10 gün sonraki kontrolum bugundu o yüzden yorum yapmak için bekledim. İlk gittiğim zaman ilgisi ve özgüvenli tavrı hoşuma gittigi için kendisine yaptırmaya karar verdim dolgu yaptirdigim günde gayet ilgiliydi sakince bütün sorularimi yanıtladı fakat bugün tekrar gittiğimde bambaşka biriyle karşılaştım sanki gözüme takılan yerleri söylediğimde gerçekten kabul etmeyip söylediğim şeyi anlamamazliktan geldi ve tavırları rahatsız ediciydi. Sanıyorum para ödemeden yapacağı her işlemi gereksiz görüyor ben de oluşturduğu kanı buydu burnuma gelirsek kemikli ve düşük bir buruna sahiptim eskisinden iyi olduğu kesin fakat değişik bir biçimde bı tarafı diğer taraftan farklı:) ama yine de hiç beğenmedim diyemem aynı şekilde bayıldım da diyemem fakat tavırları gerçekten insanı rahatsız ediyor birkez daha düşünmekte fayda var derim
Başak Hanım'a yaptırdım çok memnun kaldım tavsiye ederim zaten profesör ve emzirdiğim için Botoks yapmadı ben sakıncalı Oldugunu bilmiyordum dolgu da sorun yokmuş ama Botoks Zararlı olabilirmiş emzirme Döneminde hatta Süresi bitti Şubat yada martta tekrar gidicem