Konuma cevap verilmedi iç sesimi dinledim başak kandi dedim

ceyef

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2012
651
957
103
Ankara
Mehmet Akgün mü başak kandimi diye sordum cevap gelmedi iç ses başak Kandi dedi iyikide gittim harika ben Yaşadığım için karar verememeyi siz yaşamayın soru sorarsanız cevaplarım

Mehmet Akgün mü başak kandimi diye sordum cevap gelmedi iç ses başak Kandi dedi iyikide gittim harika ben Yaşadığım için karar verememeyi siz yaşamayın soru sorarsanız cevaplarım
Merhaba sanırım dolgu yaptırdınız ve bu 2isim ankarada. Bende ankarada yaşıyorum süreci anlatabilir misiniz memnun kaldınız mı

Merhaba sanırım dolgu yaptırdınız ve bu 2isim ankarada. Bende ankarada yaşıyorum süreci anlatabilir misiniz memnun kaldınız mı
Başak Hanım'a yaptırdım çok memnun kaldım tavsiye ederim zaten profesör ve emzirdiğim için Botoks yapmadı ben sakıncalı Oldugunu bilmiyordum dolgu da sorun yokmuş ama Botoks Zararlı olabilirmiş emzirme Döneminde hatta Süresi bitti Şubat yada martta tekrar gidicem

kısa sürmemiş mi? :) bide çok doğal istemiyorum benim dudaklarım zaten kalın gergin olsun istiyorum nasıl oluyor Başak hanımın çalışmaları

kısa sürmemiş mi? :) bide çok doğal istemiyorum benim dudaklarım zaten kalın gergin olsun istiyorum nasıl oluyor Başak hanımın çalışmaları
Canım burun ucu kalkık dursun diye dolgu yaptı üst dudagada azıcık yaptı ben doğal seviyorum aslında süre bitmedi ben yenileyim dedim kendi kanaatimce zaten telefonda görüştük Nisan veya Mayıs gibi gel dedi yani para odaklı biri degil hiç Düşünme git görüş içine sinmese yaptırmassın ben artıl müdavimiyim çünkü güven veriyor ama bu kişisel karardır

Birde burda birini övünce yok çalışanı yok reklam yapıyor vs hiçbirşeyim degil onu belirteyim profesör olması gidince güven vermesi yeterli Oldu tek sorun uyuşturmuyor uyuşturucu krem Sürüyor onunda bir etkisi yok fazla

Burun için dolgu masıl oldu fotograf atabilir msinz acaba?

Burun için dolgu masıl oldu fotograf atabilir msinz acaba?
cilt bakımına gittim başak Hanım'a dolgular güzel olmuştu ama birdaha yaptırmadım açıkcası burun ucu değilde gine hafif üst dudak Ekim gibi düşünüyorum

Ben de yaptırmıştım ve hiç memnun kalmamıştım. Bir ay sonra dolgudan eser kalmadı.

Ben de kendisine burun dolgusu yaptırdım 10 gün sonraki kontrolum bugundu o yüzden yorum yapmak için bekledim. İlk gittiğim zaman ilgisi ve özgüvenli tavrı hoşuma gittigi için kendisine yaptırmaya karar verdim dolgu yaptirdigim günde gayet ilgiliydi sakince bütün sorularimi yanıtladı fakat bugün tekrar gittiğimde bambaşka biriyle karşılaştım sanki gözüme takılan yerleri söylediğimde gerçekten kabul etmeyip söylediğim şeyi anlamamazliktan geldi ve tavırları rahatsız ediciydi. Sanıyorum para ödemeden yapacağı her işlemi gereksiz görüyor ben de oluşturduğu kanı buydu burnuma gelirsek kemikli ve düşük bir buruna sahiptim eskisinden iyi olduğu kesin fakat değişik bir biçimde bı tarafı diğer taraftan farklı:) ama yine de hiç beğenmedim diyemem aynı şekilde bayıldım da diyemem fakat tavırları gerçekten insanı rahatsız ediyor birkez daha düşünmekte fayda var derim

Nasil yani dolgu suresi 4 ay mi

fiyatları nasıl acaba başak hanımın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…