Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba sanırım dolgu yaptırdınız ve bu 2isim ankarada. Bende ankarada yaşıyorum süreci anlatabilir misiniz memnun kaldınız mıMehmet Akgün mü başak kandimi diye sordum cevap gelmedi iç ses başak Kandi dedi iyikide gittim harika ben Yaşadığım için karar verememeyi siz yaşamayın soru sorarsanız cevaplarım
Başak Hanım'a yaptırdım çok memnun kaldım tavsiye ederim zaten profesör ve emzirdiğim için Botoks yapmadı ben sakıncalı Oldugunu bilmiyordum dolgu da sorun yokmuş ama Botoks Zararlı olabilirmiş emzirme Döneminde hatta Süresi bitti Şubat yada martta tekrar gidicemMerhaba sanırım dolgu yaptırdınız ve bu 2isim ankarada. Bende ankarada yaşıyorum süreci anlatabilir misiniz memnun kaldınız mı
Canım burun ucu kalkık dursun diye dolgu yaptı üst dudagada azıcık yaptı ben doğal seviyorum aslında süre bitmedi ben yenileyim dedim kendi kanaatimce zaten telefonda görüştük Nisan veya Mayıs gibi gel dedi yani para odaklı biri degil hiç Düşünme git görüş içine sinmese yaptırmassın ben artıl müdavimiyim çünkü güven veriyor ama bu kişisel karardırkısa sürmemiş mi? :) bide çok doğal istemiyorum benim dudaklarım zaten kalın gergin olsun istiyorum nasıl oluyor Başak hanımın çalışmaları
Birde burda birini övünce yok çalışanı yok reklam yapıyor vs hiçbirşeyim degil onu belirteyim profesör olması gidince güven vermesi yeterli Oldu tek sorun uyuşturmuyor uyuşturucu krem Sürüyor onunda bir etkisi yok fazlakısa sürmemiş mi? :) bide çok doğal istemiyorum benim dudaklarım zaten kalın gergin olsun istiyorum nasıl oluyor Başak hanımın çalışmaları
Burun için dolgu masıl oldu fotograf atabilir msinz acaba?Canım burun ucu kalkık dursun diye dolgu yaptı üst dudagada azıcık yaptı ben doğal seviyorum aslında süre bitmedi ben yenileyim dedim kendi kanaatimce zaten telefonda görüştük Nisan veya Mayıs gibi gel dedi yani para odaklı biri degil hiç Düşünme git görüş içine sinmese yaptırmassın ben artıl müdavimiyim çünkü güven veriyor ama bu kişisel karardır
cilt bakımına gittim başak Hanım'a dolgular güzel olmuştu ama birdaha yaptırmadım açıkcası burun ucu değilde gine hafif üst dudak Ekim gibi düşünüyorumBurun için dolgu masıl oldu fotograf atabilir msinz acaba?
Nasil yani dolgu suresi 4 ay miBaşak Hanım'a yaptırdım çok memnun kaldım tavsiye ederim zaten profesör ve emzirdiğim için Botoks yapmadı ben sakıncalı Oldugunu bilmiyordum dolgu da sorun yokmuş ama Botoks Zararlı olabilirmiş emzirme Döneminde hatta Süresi bitti Şubat yada martta tekrar gidicem
ne işlem yaptırdınızMehmet Akgün mü başak kandimi diye sordum cevap gelmedi iç ses başak Kandi dedi iyikide gittim harika ben Yaşadığım için karar verememeyi siz yaşamayın soru sorarsanız cevaplarım
fiyatları nasıl acaba başak hanımın?Mehmet Akgün mü başak kandimi diye sordum cevap gelmedi iç ses başak Kandi dedi iyikide gittim harika ben Yaşadığım için karar verememeyi siz yaşamayın soru sorarsanız cevaplarım