Hayır canım oldu bitti napalım.feyzacım öptüm seni ..ben gidiciyim bunlar son sözlerim olabilir ..kapanmayaydı iydi...oyy oyyArkadasim Öncelikle rahatsızlık vermissem özür dilerim ...Ama senin konu diniydi zaten ...Aleviye kız vermezlermis, Alevi olduğu için beni vermiyorlar dedin...Konunun kendisi dini unsurlar içeriyor zaten.....Yine de Kusura bakma, Cok cok Özür dilerim...
gitmeden sana bir şey söylemek istedim (inşallah gitmezsin) ayrı mezheplerden öte ailelerin onaylamadığı evliliklerde uzun vadede büyük sorunlar çıkabiliyor lütfen iyi düşün taşın..allah korusun evliliğin iyi gitmezse ailene döndüğünde çok büyük tranvalar yaşayabilirsin..allah seni korusun ..hakkında hayırlısı olsun arkadaşım..çok iyi düşünHayır canım oldu bitti napalım.feyzacım öptüm seni ..ben gidiciyim bunlar son sözlerim olabilir ..kapanmayaydı iydi...oyy oyy
aynenCanim ilk basta ben de senin gibi düşünüp kiziyirdum. Emin ol simdi kapanmasa bile o konu 3 5 saate polemijten kapanirdi.
Bunlar hassas konular,mezheplerimiz farklı ister istemez farkliliklar aramizda kalp kirikligi oluşturuyor
Atılırsam seni bulucam feyza senin ensendeyim feyza:)) hayatım boyunca arıyıp bulacam seni:))Benim yüzümden atilirsaniz cok üzülürüm.....Cok cok özür...İnşaallah söylediğiniz gibi olmaz...
Çok saol canım öptüm cok..gitmeden sana bir şey söylemek istedim (inşallah gitmezsin) ayrı mezheplerden öte ailelerin onaylamadığı evliliklerde uzun vadede büyük sorunlar çıkabiliyor lütfen iyi düşün taşın..allah korusun evliliğin iyi gitmezse ailene döndüğünde çok büyük tranvalar yaşayabilirsin..allah seni korusun ..hakkında hayırlısı olsun arkadaşım..çok iyi düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?