Konumu saptıran fyza arkadasım cok saol

• Konu Sahibi Konu Sahibi mycat
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Insaallah atilmazsin, Ben kesinlikle şikayetçi değilim bana istediğini soyleyebilirsin....Ve tekrar söylüyorum cok cok Özür dilerim....

Ayrıca Konunun benle alakası yok benim nick fyza2014, atilmaman lazim,.Konunun benle alakasi yok.....Atilmani gerektirecek hiçbirşey Yok bence....

feyza ve mycat i atın gitsin...hahayyy
ikinizde çok şekersiniz ya... yazışmalar çok hoş olmuş...

ayrıca merak etmeyin ağır bişey olmadıkça üyelik silmezler banlarlar sadece, geri gelirsiniz bi süre sonra

Onu banlamayin O daha küçük, banlayin :)))
Senin yerine beni banlasinlar ....

Onu bankamatik , O daha küçük, beni banlayin :)))
diyecektim ama bir türlü yazamadim

Onu banlamayin , O daha Küçük beni banlayin:)))) en sonunda yazabildim

bdv kuralları açık. ve ben o kurallara uyguluyorum... kurallar neyse onu yapıyorum.
bakın kurallar bunlar.
1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.

4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.

Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.

üyelerle alakalı konu açmakta yasaktır. konuyu bu nedenle kapatıyorum

Bölüm editörü okypete bölüm kurallarını yazmış, bu konununda neden yasak olduğunu açıklayıp konuyu kapatmış.
Dini konular ve mesajlar din hassas bir konu olduğu için yasaktır, mezhep ayrılığı da din içinde yer alan bir konudur o yüzden kurallar gereği kapatılması gerekir.
Üyelerle ilgili konu açtığınız için banlanmazsınız, banlanma işlemi üyeye hakaret dolu, saygısız bir yorum yaparsanız olur.
Hakaret etmediğinize göre banlanma olacak diye endişeye gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…