Erkek arkadaşıma karşı aşırı bir kıskançlığım var. İş arkadaşlarıyla bile tek tek gururla 'benim kız arkadasım' diye tanıstırmıs olmasına ragmen onları, sokakta bakanı, herkesi herseyi kıskanıyorum . Haliyle onuda o kadar daraltıyorum ki bişey bile olsa ya sonradan anlatıyor ya da umursamadan konu kapatıyor.soyleseydım burnumdan getirir abartırdın diye.Yaptıgı hicbir sey yok ama icimdeki hisse engel olamıyorum , ben bu kadar en ufak seye kıskanırken o daha mantıklı konularda ve guzelce konusarak cozuyor ve ustelemiyor. Benim gozume bakan üstme titreyen erkege bu yapılırmı yapılmaz baskaları icin ilşkimi mahvediyorum. Bunların sebebi gecmiste tüm kız ve erkk arkadaslarına asırı deger vermesinden kaynaklıda olabılır bilmiyorum ... Evden işe işten eveyim acaba kendime bir aktivite bulsam nasıl olur nasıl yenerim bilmiyorum? Bu konuda tecrubelerinizden yararlanmak isterim.
Bu kıskançlık değil güvensizlik + özgüvensizlik
Dışarda sizede bakanlar olmuyor mu ?
Evet kendimi onun yerine koyunca offf yeter sabrımı zorluyorsun oluyor :)Fazla zorlamayın, şahsen ben gelemem bu hallere... Kendinize bir uğraş bulun, erkek arkadaşınız dışında bir arkadaş çevreniz,sosyal etkinliğiniz olsun.
Bir günde 3 konu maşallah ne dertliymişsiniz.Burun,sürpriz bir de kıskançlık çıktı.
Kıskançlığın sizinki gibi olanını yaşamadım Allah yaşatmasın.Kaybetmen an meselesi.Sorunu da çözümü de biliyor ve yazmışsın da konunda aslında.
İşte bunlar hep burunBelkide özü burundur
İşte bunlar hep burun
Zamanla güven verdi ya da kıskanılcak bsy olmadıgını gordun kavradın demekki umarım insallahhh benimde boyle olurbende eskiden çok kıskanırdım karışırdım sonra sonra azaldı şuan en son ne zaman telini kurcaladım ne zaman bişeyini araştırdım yada ne zaman uyarıda bulundum hatırlamıyorum...
o büyüdü ben büyüdüm derken düzeldi..
yani zaman.
Hem burnunu düzelttircen,hem ona hem kendine sürpriz olacak ve böylelikle kıskançlığını da affettirmiş olacaannn.Bak konuları bağla birbrne ozel günümüz var hemde onu uzuyorum gonlunu almahlıyım
Hangisi :)aklım diğer konunda kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?