Konumuz kıskançlık :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi 2e2c
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

2e2c

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2015
41
10
3
32
Erkek arkadaşıma karşı aşırı bir kıskançlığım var. İş arkadaşlarıyla bile tek tek gururla 'benim kız arkadasım' diye tanıstırmıs olmasına ragmen onları, sokakta bakanı, herkesi herseyi kıskanıyorum . Haliyle onuda o kadar daraltıyorum ki bişey bile olsa ya sonradan anlatıyor ya da umursamadan konu kapatıyor.soyleseydım burnumdan getirir abartırdın diye.Yaptıgı hicbir sey yok ama icimdeki hisse engel olamıyorum , ben bu kadar en ufak seye kıskanırken o daha mantıklı konularda ve guzelce konusarak cozuyor ve ustelemiyor. Benim gozume bakan üstme titreyen erkege bu yapılırmı yapılmaz baskaları icin ilşkimi mahvediyorum. Bunların sebebi gecmiste tüm kız ve erkk arkadaslarına asırı deger vermesinden kaynaklıda olabılır bilmiyorum ... Evden işe işten eveyim acaba kendime bir aktivite bulsam nasıl olur nasıl yenerim bilmiyorum? Bu konuda tecrubelerinizden yararlanmak isterim.

Dışarda sizede bakanlar olmuyor mu ?

Fazla zorlamayın, şahsen ben gelemem bu hallere... Kendinize bir uğraş bulun, erkek arkadaşınız dışında bir arkadaş çevreniz,sosyal etkinliğiniz olsun.

Fazla zorlamayın, şahsen ben gelemem bu hallere... Kendinize bir uğraş bulun, erkek arkadaşınız dışında bir arkadaş çevreniz,sosyal etkinliğiniz olsun.
Evet kendimi onun yerine koyunca offf yeter sabrımı zorluyorsun oluyor :)

Belkide özü burundur

bende eskiden çok kıskanırdım karışırdım sonra sonra azaldı şuan en son ne zaman telini kurcaladım ne zaman bişeyini araştırdım yada ne zaman uyarıda bulundum hatırlamıyorum...
o büyüdü ben büyüdüm derken düzeldi..
yani zaman.

Zamanla güven verdi ya da kıskanılcak bsy olmadıgını gordun kavradın demekki umarım insallahhh benimde boyle olur

ben kıskançlığımı törpülediysem sen haydi haydi yaparsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…