- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.426
- 598
kırmızı tumanda mı ,,gecelik miydi yoksaaklım diğer konunda kaldı
sürpriz yaaaa....bari sonuca ulaştırsaydıkHangisi :)
Oluyor ama o benim kadar kıskanc degıl .
siyahı tek geçerim tumanıda olsakırmızı tumanda mı ,,gecelik miydi yoksa
Zamanla güven verdi ya da kıskanılcak bsy olmadıgını gordun kavradın demekki umarım insallahhh benimde boyle olur
ne kadardır tanıyosun onu
Cocuklugumdan beri :)
aslında erkeklere hiç bir zaman güven olmaz derler ama bence artık boş işlere ayıracak vaktim yok..
eskiden üniversite yıllarımda öyle boş boş şeyleri kafama takıp büyütmüşüm ki gerçek hayata merhaba deyince artık böyle küçük kıskançlık krizlerine yer kalmadı sanırım :)
he büyüdükçe gerçekten o da bende daha oturaklı insanlar olduk bununda etkisi çok tabiki.. [/QUOTEr
Oyu
O benden daha konuskan ve girisken galiba bu huyynu pek sevmiyorum :)
benimki eskiden sessiz sakin bi tipti büyüdükçe açıldı açıldı şimdi seminer vs veriyor hatta yurtdışına çıkacakmış önümüzdeki ay orada bir konferansı olacakmış eskiden olsa delirir tımaraneye kapatılacak duruma gelirdim ama şuan hee ne güzel keşke bizim şirkette böyle şeyler yapsa falan diye tepki veriyorum...
düşün yani. sevgisizlikten asla değil ama artık ona yaptıklarına ve bi birey olmasına saygı duyuyorum başarılarını taktir ediyorum ve kısıtlamıyorum oldığu gibi seviyorum..
dene sende.. emin ol daha güzel seveceksiniz birbirinizi.
Erkek arkadaşıma karşı aşırı bir kıskançlığım var. İş arkadaşlarıyla bile tek tek gururla 'benim kız arkadasım' diye tanıstırmıs olmasına ragmen onları, sokakta bakanı, herkesi herseyi kıskanıyorum . Haliyle onuda o kadar daraltıyorum ki bişey bile olsa ya sonradan anlatıyor ya da umursamadan konu kapatıyor.soyleseydım burnumdan getirir abartırdın diye.Yaptıgı hicbir sey yok ama icimdeki hisse engel olamıyorum , ben bu kadar en ufak seye kıskanırken o daha mantıklı konularda ve guzelce konusarak cozuyor ve ustelemiyor. Benim gozume bakan üstme titreyen erkege bu yapılırmı yapılmaz baskaları icin ilşkimi mahvediyorum. Bunların sebebi gecmiste tüm kız ve erkk arkadaslarına asırı deger vermesinden kaynaklıda olabılır bilmiyorum ... Evden işe işten eveyim acaba kendime bir aktivite bulsam nasıl olur nasıl yenerim bilmiyorum? Bu konuda tecrubelerinizden yararlanmak isterim.
herkes bayılıyor bize yakıstırıyorlarÖzgüven eksikliği var sanki. Kendinizi sevgilinize yakıştıramıyor musunuz yoksa.
hiç bu acıdan bakmamıstım olabilir biliyor musun sadece benim kimse bakmasın olayım var cunkuBende öyleydim. Özgüvensizlikten değil kaybetme korkusundandı benimki. Zamanla azalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?