Konumuz kıskançlık :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi 2e2c
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne kadardır tanıyosun onu

darağacında sallandır, sen de rahat biz de.

Zamanla güven verdi ya da kıskanılcak bsy olmadıgını gordun kavradın demekki umarım insallahhh benimde boyle olur

aslında erkeklere hiç bir zaman güven olmaz derler ama bence artık boş işlere ayıracak vaktim yok..
eskiden üniversite yıllarımda öyle boş boş şeyleri kafama takıp büyütmüşüm ki gerçek hayata merhaba deyince artık böyle küçük kıskançlık krizlerine yer kalmadı sanırım :)
he büyüdükçe gerçekten o da bende daha oturaklı insanlar olduk bununda etkisi çok tabiki..

Oyu

O benden daha konuskan ve girisken galiba bu huyynu pek sevmiyorum :)

Oyu

O benden daha konuskan ve girisken galiba bu huyynu pek sevmiyorum :)

benimki eskiden sessiz sakin bi tipti büyüdükçe açıldı açıldı şimdi seminer vs veriyor hatta yurtdışına çıkacakmış önümüzdeki ay orada bir konferansı olacakmış eskiden olsa delirir tımaraneye kapatılacak duruma gelirdim ama şuan hee ne güzel keşke bizim şirkette böyle şeyler yapsa falan diye tepki veriyorum...

düşün yani. sevgisizlikten asla değil ama artık ona yaptıklarına ve bi birey olmasına saygı duyuyorum başarılarını taktir ediyorum ve kısıtlamıyorum oldığu gibi seviyorum..
dene sende.. emin ol daha güzel seveceksiniz birbirinizi.

İnsallah , cok sagol :))

kendinize bir uğraş bulun

Özgüven eksikliği var sanki. Kendinizi sevgilinize yakıştıramıyor musunuz yoksa.

bu davranışlara devam edersen adamı bunaltırsın demedi deme

Bende öyleydim. Özgüvensizlikten değil kaybetme korkusundandı benimki. Zamanla azalıyor

özgüven eksikliği. kıskanmanın dozajı var çünkü.
adamı bu kadar darlarsan adam da saklar. insanları yalan söylemeye ve bir şeyleri saklamaya itmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…