• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konumuz Nazar :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Facelesswitch

🧜‍♀️
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2020
2.200
3.408
133
Kadınlar kulübünün tatlış kadınları merhaba sizden oneri isteyeceğim yıldızı düşük bir insanım hemen hemen her dışarı çıkışımda veya sosyal medyada fotoğraf paylaşımında enerjim düşüyor başıma ağrı giriyor vs. sizden öneri istiyorum bunun için neler yapıyorsunuz doğal taş filan kullanan var mı aranızda veya başka yöntem deneyen var ise paylaşabilir mi? Dua dahil :)

Kadınlar kulübünün tatlış kadınları merhaba sizden oneri isteyeceğim yıldızı düşük bir insanım hemen hemen her dışarı çıkışımda veya sosyal medyada fotoğraf paylaşımında enerjim düşüyor başıma ağrı giriyor vs. sizden öneri istiyorum bunun için neler yapıyorsunuz doğal taş filan kullanan var mı aranızda veya başka yöntem deneyen var ise paylaşabilir mi? Dua dahil :)
Ben de ağrıdan çok aşırı esneme ağır bir uyku çöküyor 😐 Felak nas inşirah okuyup okuyup çaktırmadan kendime üflüyorum 😂😂😂

Ben genelde nazar ayetlerini suya okuyup içerim veya eşimden beni okumasını isterim iyi geliyor bu şekilde yapınca

Doğal taşlar çok faydalı, enerjini yükseltmek istiyorsan olumsuz insanlardan uzaklaş ve sadeleş bi de dua et bol bol..

Ayetel kursi okumadan cikma hep oku dualar hep etkili foto paylasmayi biraktim bu yuzden kvdeme ne zaman gitsem pert olmus sekilde eve donuyorum yada kavga cikiyor buna cok inaniyorum 😂

Felak ,nas , ayetel kürsi okurum kalabalık ortamlara girdiğimde.
Doğru, muavvizeteyn sureleri ve ayetel kürsi. Normalde her gece felak ve nas surelerini okumak İslam peygamberinin yaptığı güzel bir uygulama. Genelede benim çocuklardan övgüyle bahsettiğimde tökezlerler, öyle aklıma gelir.
Sosyal medyadan ailemi paylaşmayarak korumaya çalışıyorum ayrıyeten.

Ayetel kursi okumadan cikma hep oku dualar hep etkili foto paylasmayi biraktim bu yuzden kvdeme ne zaman gitsem pert olmus sekilde eve donuyorum yada kavga cikiyor buna cok inaniyorum 😂
Benimkininde evinde beni kasvet basıyor :D ev enerjiside çok önemli maalesef

Bana etmesin artık ama :KK70:
Çevrendekiler de önemli ama...
Bak bi keresinde bana gelen nazar oğlumdan cıktı ben direkt anladım zaten cunku cok spesifik bir olaydi
ve modum düştü tabi daha da toparlayamadim kafami
saatler sonra cok daha hafif bir şekilde oğlumun yaşadığını yaşadım 🤷‍♀️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X