• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konumuz Nazar :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben nazara inanirim. Basimdan bizzat gecti. Esimin bir teyzesi var bakislari cok urkutuyor beni. Zamaninda esimin kendi kiziyla evlenmesini istemis ama esim istememis. Bunu kendine dert etmis olmaliki bize baktiginda o negatif enerjiyi iliklerimize kadar hissettiriyor. Oglumunda herseyini didik didik didikler. Boyu kilosu zekasi vs. Yine bir gun biz kayinvalidedeyken oda ordaydi. Kizima yeni hamileydim oglum 1.5 yasinda idi. Gece derin uykudayken oglumun cigliklarina uyandik. Yanina gittim kucagima aldim sakinlestirmeye calistim ama yok delirmis gibiydi. Transa girmisti sanki kendini yerden yere atiyordu. Su an yazarken bile tuylerim diken diken oluyor cok korkunctu. Oglumun bu hali bir saatten fazla surdu. Ben onu sakinlestirmeye calisirken esim fenalasti. Gogsum sıkışıyor dedi bayildi yere dustu. Bir yandan oglumu sakinlestirmeye calisirken diger yandan esimi ayiltmaya calisiyordum. Esim kendine gelince yuksek sesle aglamaya basladi kendini kaybetti. Onu hic oyle gormemistim daha once. Ertesi sabah niye oyle oldun dedim uzerimde nazar oldugunu hissettim dedi kalbim sıkıstı sonrasinda elimde olmadan agladim niye agladigimi bende bilmiyorum dedi. O gunden beri teyzesinden inanilmaz korkuyorum. Kayinvalidelerdeyken odum kopuyor oda catkapi gelecek diye. Allah coluk cocugumuzu şerli insanlardan korusun.

Kadınlar kulübünün tatlış kadınları merhaba sizden oneri isteyeceğim yıldızı düşük bir insanım hemen hemen her dışarı çıkışımda veya sosyal medyada fotoğraf paylaşımında enerjim düşüyor başıma ağrı giriyor vs. sizden öneri istiyorum bunun için neler yapıyorsunuz doğal taş filan kullanan var mı aranızda veya başka yöntem deneyen var ise paylaşabilir mi? Dua dahil :)
Dini konular yasak enerji yukseltcek doğal taş filan oneri istedim farkındaysanız muska yazın demedim
Ponciksi,
daha önce de aynen şu içerikle bir konu açmıştınız, akabinde banlanmıştınız ve konunuzda kapatılmıştı.

Kızlar hayırlı geceler din içerikli konu yasak olduğundan buraya yazamıyorum maalesef sadece başlık bırakacağım ümmü sıbyan konusu ile ilgili bilgisi olan yaşayan var ise özelden mesaj yazabilir mi? Buraya açıklama yapmayın lütfen konu kilitlenmesin yardım alabileyim.

Yine konu açtınız, doğal taşlar adı altında ama "Dua dahil :)" diye bitirerek, dua dahilse konu dini çünkü dua dini bir ritüel, dini konular deyince içerik yalnızca muskadan ibaret olmuyor, yok konu dini değilse, ki dini ama diyelim mevzu doğal taşlarsa bu konunun bdvde işi ne?

Dini konu yasak, doğal taşlar gibi bölümle uzaktan yakından ilgisi olmayan konuların bdvye açılması da yasak.

Rica ediyorum lütfen kuralları eğip bükmek için uğraşmayalım ve kurallara uyalım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X