Konumuz para !

LadyPenny

Deliyim ben deliyim
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2010
743
153
123
Su an karsimda cok yakin bir arkadasim. Eskisehirde okuyoruz ikimizde ben onu anneler gununde annesine surpz yapip pazar gunu gelmesini istedim dedi ki hic param yok tren bileti alacak kadar bile yok. Bende de 40 tl falan vardi , kredi kartinda. Ben alirim dedim biletini aldim o sirada kendini biyerde etiketledi yemek yiyormus.
Simdi disari ciktik benim oturdugum semtteyiz.
Cok rahat alisveris yapiyor kupe aliyor taki aliyor. Ona bilet aldigim icin benim sececegim yemekler cok ucuzken su an o karsimda bilet parasinin kat kat ustu yemek yiyor.
Bir de dedimki bende cok para kalmamis falan. Babamdanda almadim cikarken gordu. Cunku alisverise diye ciktik kartta annemde kaldi . Hic bende var skinti yapma demiyor. Napmaliyim simdi. Cok canim sıkıldı.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yerinde olsam almazdım pek anlamıyor insanlar bu tarz yardımlardan, hatta ohh bilet parası da çıktı rahatım modunda olur. Bir de sen bilet aldın diye yemek paranı ödemesini bekleme hatta hiçbirşey bekleme. Bir dahada yapmazsın olur biter. Öğrenmiş oldun .

Verme kizim sende akilli ol, bende oyle cok verdim zamaninda millete sen isterken utanirsin onlar piskin piskin daha cok borc ister, yok demeyi ogren. Hos ogreneceksin canim universite bunun icin var!

Su an karsimda cok yakin bir arkadasim. Eskisehirde okuyoruz ikimizde ben onu anneler gununde annesine surpz yapip pazar gunu gelmesini istedim dedi ki hic param yok tren bileti alacak kadar bile yok. Bende de 40 tl falan vardi , kredi kartinda. Ben alirim dedim biletini aldim o sirada kendini biyerde etiketledi yemek yiyormus.
Cok rahat alisveris yapiyor kupe aliyor taki aliyor. Ona bilet aldigim icin benim sececegim yemekler cok ucuzken su an o karsimda bilet parasinin kat kat ustu yemek yiyor.
Bir de dedimki bende cok para kalmamis falan. Babamdanda almadim cikarken gordu. Cunku alisverise diye ciktik kartta annemde kaldi . Hic bende var skinti yapma demiyor. Napmaliyim simdi. Cok canim sıkıldı.

Tatlım işte buna hayat tecrübesi diyolar:31: İnsanları böyle tanıyacaksın, dostunu böyle tanıdığına dua et ne dostlar neler yapıyo ınsana .. Bundan sonra ona öyle davran sende, o da bir düşünsün bakalım:ssz:

hayat tecrubesi, yadigin kaziklarin toplamina deniyor bence. Bu kaziklari universitede yemek gerek ki hayati anlamak lazim.

Dersini aldin mi, iyice anladin mi? :34:

Eskişehir de ev arkadaşım elektrik su faturasını odemezken ödeyemedigini söylerken, ertesi gun kendine 100 liralik ayakkabi alırdı. Iste bu hayat. Alisacaksin. Ama sana tavsiye boylelerini n seni kullanmasına izin verme. Hani pardon ama s*keyim böyle arkadaşlığı. ...

olur bakalım canım..insanlar çiğdir...en azından öğrendin artık ona göre adım atarsın

Benden 50 liraya yakin borc alan oda arkadasim, her aksam yemegini parasi yok diye benim ismarladigim o sahsiyet, hafta sonu parasi geldiginde altina cesit cesit tanga, sacina 60liralik boya aliyordu. Ben de param gezene kadar ac kalıyordum. Alisirsin canim alisirsin..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yazık ya bu kadar rahat insanları kullanma da ayrı meziyet gerçekten. Herkesin yapabileceği bir şey değil.
Bu tür insanlar hayatta her zaman olacaktır. Bunlara kendini kullandırmadığın sürece bir yerlere gelirsin yoksa ilk sıraları bunlar alır. İş hayatında da böyledir..

Kime iyilik ettiysen ondan koru kendini demisler bosuna dememisler. Insanlar iyilikten anlamiyorlar artik bu devirde cok yazik.

Sizin yerinizde olsam açık açık yüzüne karşı söylerdim.. Yüzünüze baka baka sizi saf yerine koymasına izin vermeyin.. Ciddi anlamda sinir oldum ne karaktersiz biriymiş öyle :41:

Kime iyilik ettiysen ondan koru kendini demisler bosuna dememisler. Insanlar iyilikten anlamiyorlar artik bu devirde cok yazik.

Bak çok sinir oldum şimdi. Kesinlikle iste parani. O pislikse sen ondan daha pis olacaksın. De ki: 'aaa bakiyorum paran olmuş benim de param az zaten su sana kestiğim bilet parasi 40 tl borcunu versene' diye. Senin hakkinda ne düşünürse düşünsün güzelim. Sen de ogrencisin sanki para mi doguruyorsun. Allahim ya.. hadi cesaretini topla ve al parani hadi... onun parası kiymetli de seninkisi kiymetsiz mi? Bence babanin kim bilir ne zorluklarla kazandigi parayi karsindakinin catir çatır yemesine izin verme...

Şakayla karışık o bir şeyler alırken" oh kız paralandın sen galiba bak bende kalmadı" falan de gül darısı başıma de bakalım tepkisi ne olucak?

Kısaca hayat tecrübesi deniliyor buna tatlım :34:
Haklısın hemde çok...:51:

Back
X