- 19 Ocak 2010
- 743
- 153
- 123
Su an karsimda cok yakin bir arkadasim. Eskisehirde okuyoruz ikimizde ben onu anneler gununde annesine surpz yapip pazar gunu gelmesini istedim dedi ki hic param yok tren bileti alacak kadar bile yok. Bende de 40 tl falan vardi , kredi kartinda. Ben alirim dedim biletini aldim o sirada kendini biyerde etiketledi yemek yiyormus.
Simdi disari ciktik benim oturdugum semtteyiz.
Cok rahat alisveris yapiyor kupe aliyor taki aliyor. Ona bilet aldigim icin benim sececegim yemekler cok ucuzken su an o karsimda bilet parasinin kat kat ustu yemek yiyor.
Bir de dedimki bende cok para kalmamis falan. Babamdanda almadim cikarken gordu. Cunku alisverise diye ciktik kartta annemde kaldi . Hic bende var skinti yapma demiyor. Napmaliyim simdi. Cok canim sıkıldı.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Simdi disari ciktik benim oturdugum semtteyiz.
Cok rahat alisveris yapiyor kupe aliyor taki aliyor. Ona bilet aldigim icin benim sececegim yemekler cok ucuzken su an o karsimda bilet parasinin kat kat ustu yemek yiyor.
Bir de dedimki bende cok para kalmamis falan. Babamdanda almadim cikarken gordu. Cunku alisverise diye ciktik kartta annemde kaldi . Hic bende var skinti yapma demiyor. Napmaliyim simdi. Cok canim sıkıldı.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi