KONUŞACAK BİRİLERİ VARMI ÇIKMAZDAYIM

sabatuna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
271
20
68
beni duyan herkese selem ...

ölmek isterdim kızım olmasaydı mutsuz bir evliliğim var babam desen bencil çıkarcının önde gideni uzun süre tel de terapi aldım hiç faydası olmadı ailem yüzünden yapılmış yanlış bir evlilik ve ellerimden kayan hayallerim.

beni duyan herkese selem ...

ölmek isterdim kızım olmasaydı mutsuz bir evliliğim var babam desen bencil çıkarcının önde gideni uzun süre tel de terapi aldım hiç faydası olmadı ailem yüzünden yapılmış yanlış bir evlilik ve ellerimden kayan hayallerim.
Kızınız için , kendiniz için iyi olmaya bakın. Hiçkimse biz üzgün olduğumuzda acılarımıza ortak olmuyor maalesef :KK43:
Kızınız çokmu küçük bir işe girip çalışsanız kendi ayaklarınız üzerinde dursanız, sonrası kolay olur inşallah...
Çıkmazdayım diye üzülme , vardır elbet bir yolu.

ölme ne olursa olsun mutlu ol mesela kahve içebiliyorsan kızınla oynayabiliyorsan saglıklı bır bedenın saglıklı bır evladın varsa mutlu ol düşünsene ya bunlar olmasaydı?

ben çalışıyorum aslında

babamdan kurtulmak için evlilik yaptım ne çektiğimi yakın arkaşlarım bilir kırk yaşındayım kırk gün gülmedim

eşimden babmdan nefret ediyorum ediyorum tek kızım gözüm önüne geliyor kızım yokken denedim kendimi öldürmeyi onu bile beceremedim zaten haytta neyi doğru yaptım bende bilmiyorum

ben çalışıyorum aslında

babamdan kurtulmak için evlilik yaptım ne çektiğimi yakın arkaşlarım bilir kırk yaşındayım kırk gün gülmedim
O zaman mutlu olmak için ne ailenize nede eşinize ihtiyacınız var, sağlıklıysanız kızınız yanınızdaysa hepsi hallolur. Aşamayacağınız problemler mi var eşinizle aranızda?

gecen sene eşim karsı terapiye para gider diye arttırdıklarımdan telde trapi aldım dr bile çaren yok senin ya boşa ya görme onu dul gibi hareket et der mi insana

Hayatta her şey bizim için iyi de kötü de Allah dan . Kızınızı güzel yetiştirin size ne yapıldıysa kızınıza asla yapmayın ileride dertleşebileceğiniz arkadaşınız kızınız. Keşke Allah bana da hayırlı sağlıklı bir kız evlat nasip etse. Şükredin kötü muhamelelere elhamdülillah deyin önünüze bakın kendinize ve kızınıza en iyi şekilde gelecek hazırlamak için maddi manevi tüm çabanızı verin pes etmeyin ölüm kaçmaktan başka bir şey değil. Kızınız için kaçmayın mücadele edin

eşinden boşanamazmısın evlenmişsin artık babanla görüşme kes bagını ben görüşmüyorum mesela sildim onu kafan rahat artık benımkıne bencıl demek bıle ıltıfat olur
eşimden babmdan nefret ediyorum ediyorum tek kızım gözüm önüne geliyor kızım yokken denedim kendimi öldürmeyi onu bile beceremedim zaten haytta neyi doğru yaptım bende bilmiyorum

kızım 2.5 yaşında bakıcı bakıyor boşanamıyorum hem eşim hem babmdan dolayı ikiside bu durumu kabullenemz kaderindir çeken hali var yani su gastelerdeki üçüncü sayfa haberleri olacak sonum

annem hayatta beni en ufak bi tavır yapsam annemin hayatı burnundan getiriyoo annemin benim yüzümden hırpalanıp dayak yemesi beni ölduru mezara kor

yaa insan kadersiz olurda bu kadar mı hayatta ki tek sansın evladım ve annem onlarda nası oldu beni buldu bilmem

Benim annem dul gibi yaşıyor boşayamadı. Önce güzel bir iş için çabaladı sonra beni ve ablamı yanına aldı okuttu evlendirdi yalnız yaşıyor babamı sallamıyor pek ama bazen kavga ediyorlar canı da yanıyor ama özgür ve bizi de özgür yetiştirdi kurtardı babam ve ailesinden. İş için başka bir ile gitmek zorunda kaldı babam tayin ile gidemedi o yüzden ayrı yaşıyorlar 20 sene oldu

kızım 2.5 yaşında bakıcı bakıyor boşanamıyorum hem eşim hem babmdan dolayı ikiside bu durumu kabullenemz kaderindir çeken hali var yani su gastelerdeki üçüncü sayfa haberleri olacak sonum
o zaman sen onlara çektır sana çektırene sen çektır sen nıye hayatını zından edıyorsun onlara zından olsun sen nıye ölmek ıstıyorsun

Benim annem dul gibi yaşıyor boşayamadı. Önce güzel bir iş için çabaladı sonra beni ve ablamı yanına aldı okuttu evlendirdi yalnız yaşıyor babamı sallamıyor pek ama bazen kavga ediyorlar canı da yanıyor ama özgür ve bizi de özgür yetiştirdi kurtardı babam ve ailesinden. İş için başka bir ile gitmek zorunda kaldı babam tayin ile gidemedi o yüzden ayrı yaşıyorlar 20 sene oldu

annem ezik çaresiz bir kadın babamla tartısınca pardon tartışama da değil babam ağzını burnun kırmış annem söylememi komşulardan duymus dedemler biraksın gelsin çocuklarını demişler şim özeti bu annemde çekmiş ama bizde ezilmişiz olan bu iki kardesiz ikimizde bana göre pisiklojik rahatsızız

o zaman sen onlara çektır sana çektırene sen çektır sen nıye hayatını zından edıyorsun onlara zından olsun sen nıye ölmek ıstıyorsun

edemiyorum eşime yapsam ağzımı burmu kırıyooo gecen bogazıma bi yapıstı elini zor açtım öldürecekti beni babama desem oda anneme yapmadığı bırakmıyorr insan ölüm dilemez ama rabbim görüyoo kocamla babamın acısını aynı anda yaşatsın bana

annem ezik çaresiz bir kadın babamla tartısınca pardon tartışama da değil babam ağzını burnun kırmış annem söylememi komşulardan duymus dedemler biraksın gelsin çocuklarını demişler şim özeti bu annemde çekmiş ama bizde ezilmişiz olan bu iki kardesiz ikimizde bana göre pisiklojik rahatsızız
Allah önce sizin ruhunuza şifa versin sonra arttıra arttıra kenara para koyun. İş arayın çalışın mutlaka çocuğunuza maalesef para olmadan yardım edemezsiniz

bu arada 40 yaşında fakülte mezunu ii derece de güzel bir kurumda memurum eşiminde saygın bi işi var cevrede sakin biri olarak bilinir babanda keza öyle yaşadığım yerde desem kimse inanmaz bunlara

Back
X