Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızınız için , kendiniz için iyi olmaya bakın. Hiçkimse biz üzgün olduğumuzda acılarımıza ortak olmuyor maalesefbeni duyan herkese selem ...
ölmek isterdim kızım olmasaydı mutsuz bir evliliğim var babam desen bencil çıkarcının önde gideni uzun süre tel de terapi aldım hiç faydası olmadı ailem yüzünden yapılmış yanlış bir evlilik ve ellerimden kayan hayallerim.
kızınız kaç yaşındaben çalışıyorum aslında
babamdan kurtulmak için evlilik yaptım ne çektiğimi yakın arkaşlarım bilir kırk yaşındayım kırk gün gülmedim
O zaman mutlu olmak için ne ailenize nede eşinize ihtiyacınız var, sağlıklıysanız kızınız yanınızdaysa hepsi hallolur. Aşamayacağınız problemler mi var eşinizle aranızda?ben çalışıyorum aslında
babamdan kurtulmak için evlilik yaptım ne çektiğimi yakın arkaşlarım bilir kırk yaşındayım kırk gün gülmedim
eşimden babmdan nefret ediyorum ediyorum tek kızım gözüm önüne geliyor kızım yokken denedim kendimi öldürmeyi onu bile beceremedim zaten haytta neyi doğru yaptım bende bilmiyorum
o zaman sen onlara çektır sana çektırene sen çektır sen nıye hayatını zından edıyorsun onlara zından olsun sen nıye ölmek ıstıyorsunkızım 2.5 yaşında bakıcı bakıyor boşanamıyorum hem eşim hem babmdan dolayı ikiside bu durumu kabullenemz kaderindir çeken hali var yani su gastelerdeki üçüncü sayfa haberleri olacak sonum
Benim annem dul gibi yaşıyor boşayamadı. Önce güzel bir iş için çabaladı sonra beni ve ablamı yanına aldı okuttu evlendirdi yalnız yaşıyor babamı sallamıyor pek ama bazen kavga ediyorlar canı da yanıyor ama özgür ve bizi de özgür yetiştirdi kurtardı babam ve ailesinden. İş için başka bir ile gitmek zorunda kaldı babam tayin ile gidemedi o yüzden ayrı yaşıyorlar 20 sene oldu
o zaman sen onlara çektır sana çektırene sen çektır sen nıye hayatını zından edıyorsun onlara zından olsun sen nıye ölmek ıstıyorsun
Allah önce sizin ruhunuza şifa versin sonra arttıra arttıra kenara para koyun. İş arayın çalışın mutlaka çocuğunuza maalesef para olmadan yardım edemezsinizannem ezik çaresiz bir kadın babamla tartısınca pardon tartışama da değil babam ağzını burnun kırmış annem söylememi komşulardan duymus dedemler biraksın gelsin çocuklarını demişler şim özeti bu annemde çekmiş ama bizde ezilmişiz olan bu iki kardesiz ikimizde bana göre pisiklojik rahatsızız