KONUŞACAK BİRİLERİ VARMI ÇIKMAZDAYIM

Allah önce sizin ruhunuza şifa versin sonra arttıra arttıra kenara para koyun. İş arayın çalışın mutlaka çocuğunuza maalesef para olmadan yardım edemezsiniz

ben çalışıyorum ii bir kurumda eşimden ufak tefek gizli param var tabi babama yardım ediyorum annemi bunlatmasın diyede

bu arada 40 yaşında fakülte mezunu ii derece de güzel bir kurumda memurum eşiminde saygın bi işi var cevrede sakin biri olarak bilinir babanda keza öyle yaşadığım yerde desem kimse inanmaz bunlara
Memursan tayin iste başka ile siz böyle ölmeyi düşünüyorsanız hiç okumamış hanım sizin durumunuzda ne yapsın. Yani ne büyük zayıflık ölümü düşünmek Alın kızınızı silin babanızı kocanızı annenizi de yanınıza Alın. Devletten koruma isteyin adresinizi gizletin. Yanı 40 yalında fakülte mezunu bir kadın gibi inisiyatif alın

Memursan tayin iste başka ile siz böyle ölmeyi düşünüyorsanız hiç okumamış hanım sizin durumunuzda ne yapsın. Yani ne büyük zayıflık ölümü düşünmek Alın kızınızı silin babanızı kocanızı annenizi de yanınıza Alın. Devletten koruma isteyin adresinizi gizletin. Yanı 40 yalında fakülte mezunu bir kadın gibi inisiyatif alın

sanırım bende eziğim korkağım durum bu tabiki kızım olduğu için ölmeği düşünmüyorum hatta bana bişey olursa allahım onu geride bırakmasın rezil olur kimse bakmaz ona şimdi ben hayttayken kimsenin faydası yok

dışarıdan bakınca hersey yapılabilir gibi görünüyor ama inanın öyle değil eşim senin öldürüde kızı sana vermem diyor herseyi gözel almış adam beni böyle çekecen başka yolu yok dedi ben sinir hastası oldum birsürü anti deprasan kullandım doktor kontrölünde tabii

kızım çok küçük birini babasıyla görse yolda anne babamlada gelelim diyen bi çocuk şimdi ona niye onu babasız bıraktığımı anlayacak yaşta değil gerçi eşim olacak adam arada bir boşalım anlaşamıyoruz böyle olmaz dedğimimde istersen sen çık git boşamam çocuğuda san vermem sii.... git dedi

Eşinizden neden nefret ediyorsunuz? Belki problemlerinizi anlatsanız daha kolay çözüm üretebiliriz.

kızım çok küçük birini babasıyla görse yolda anne babamlada gelelim diyen bi çocuk şimdi ona niye onu babasız bıraktığımı anlayacak yaşta değil gerçi eşim olacak adam arada bir boşalım anlaşamıyoruz böyle olmaz dedğimimde istersen sen çık git boşamam çocuğuda san vermem sii.... git dedi
işin zor bacım ya suyuna gidicen en azından dayak vs olmaması için çünkü boşanamıyorsun her dedıgıne hehe dıceksın kı kızın şiddet dolu bır aılede büyümesin yada alacaksın çocugunu gıdıceksın dayak vs oldugunda darp raporu alsan mahkeme hayatta vermez çocugu ona

işin zor bacım ya suyuna gidicen en azından dayak vs olmaması için çünkü boşanamıyorsun her dedıgıne hehe dıceksın kı kızın şiddet dolu bır aılede büyümesin yada alacaksın çocugunu gıdıceksın dayak vs oldugunda darp raporu alsan mahkeme hayatta vermez çocugu ona

çok düşündüm küçük bi yer utandım işdekilerin yüzüne nası bakarım komsuların çok kötü bi duygu

Umarım bir çıkış yolu bulursunuz dışarıdan konuşmak kolay ama ben benzer şeylerden bir ki çocuğu olarak geçtiğim için size yazdım. Çocuğunuzu sorundan uzak tutmalısınız çünkü ablam sorundan uzak kalamadı şimdi ruhsal bozukluk içinde bir evliliği var. Kızınızın da ablam gibi olmasını istemem açıkçası. O yüzden bol para biriktirin kızınıza güzel bir gelecek bırakın sorun yaşamadan eşinizin suyuna gidin madem kendinizde cesaret yok. Valla elalem dönsün kendi çöplüğünü temizlesin elalem sizi ayıplayacak diye rezil bir hayat mı süreceksiniz. Annem kendi başına yaşıyor babam haftasonları geliyor memurlar onlar da. Asarım keserim diyenler yaşlanınca muhtaç oluyorlar şuan gençsiniz gençliğinize yazık. Üzüldüm sanki tekrar çocukluğuma dönmüş gibi oldum Allah herkesi okumuş cahillerden uzak tutsun

Umarım bir çıkış yolu bulursunuz dışarıdan konuşmak kolay ama ben benzer şeylerden bir ki çocuğu olarak geçtiğim için size yazdım. Çocuğunuzu sorundan uzak tutmalısınız çünkü ablam sorundan uzak kalamadı şimdi ruhsal bozukluk içinde bir evliliği var. Kızınızın da ablam gibi olmasını istemem açıkçası. O yüzden bol para biriktirin kızınıza güzel bir gelecek bırakın sorun yaşamadan eşinizin suyuna gidin madem kendinizde cesaret yok. Valla elalem dönsün kendi çöplüğünü temizlesin elalem sizi ayıplayacak diye rezil bir hayat mı süreceksiniz. Annem kendi başına yaşıyor babam haftasonları geliyor memurlar onlar da. Asarım keserim diyenler yaşlanınca muhtaç oluyorlar şuan gençsiniz gençliğinize yazık. Üzüldüm sanki tekrar çocukluğuma dönmüş gibi oldum Allah herkesi okumuş cahillerden uzak tutsun

çook sağol anlayan birinin olması ne güzel küçük bir anı "eşim üzerime yürüp itekledi ve vurdu bana kızım o boyuyla ve o yaşıyla aramıza girip babasına vurdu git yapma anneme diye gözümün önünden gitmez o anı kızım baban şaka yapıyor bana dedim şaka yapma anneme diye bağırıyordu kızım 2.5 yaşında

evet bende para biriktirmeye çalışıyorum elimden geldiğince ama ufak paralar kızıma gelecek sağlamak için çok az

kızımın beni anlamasını beklemiyorum yaşı çok küçük ama bütün kavgalarda ortada yok sessizce bişeylerle oyalanıyor aslında duyuyor biliyor ama bende öyleydim annem babama bagırırken uzak durup döverken elinden almaya çalışırdım babamda annemi bogmaya kalmıştı annnenin kaderi kızına derler ne yazık ki öyle oldu bizimki

kızımın beni anlamasını beklemiyorum yaşı çok küçük ama bütün kavgalarda ortada yok sessizce bişeylerle oyalanıyor aslında duyuyor biliyor ama bende öyleydim annem babama bagırırken uzak durup döverken elinden almaya çalışırdım babamda annemi bogmaya kalmıştı annnenin kaderi kızına derler ne yazık ki öyle oldu bizimki
bu duruma gelmeyın lütfen eşinize cevap vermeyın tamam deyın kızınızı hatırlatın ya boşanın yada alttan alın bi antidepresan filan alıp suyuna filanmı katsanız belkı ilaçın etkısı ıle sınırlerı yatışır :D

bu duruma gelmeyın lütfen eşinize cevap vermeyın tamam deyın kızınızı hatırlatın ya boşanın yada alttan alın bi antidepresan filan alıp suyuna filanmı katsanız belkı ilaçın etkısı ıle sınırlerı yatışır :KK70:

düşünmedim değil kendi kullandıklarımdan yemeğine karıştırayım dedim çokta niyetlendim ama elim el vermedi bide kalbini filan tetikler dedim sağlıkta çalışan arkadaşım var ver birşey olmaz demesine rağmen veremedim birşey olur da adamdan sayarlar ben suçlu olurum diye yapamadım

düşünmedim değil kendi kullandıklarımdan yemeğine karıştırayım dedim çokta niyetlendim ama elim el vermedi bide kalbini filan tetikler dedim sağlıkta çalışan arkadaşım var ver birşey olmaz demesine rağmen veremedim birşey olur da adamdan sayarlar ben suçlu olurum diye yapamadım
dr sor sende eşinin kronık bır hastalıgı yoksa zararı nıye olsunkı herkes kullanıyor sonuçta

evet şimdi hiçbirsey dememeye çalışıyorum her konuda haklı sanıyor kendini he he deyip geçmek zor

yaa düşün ne hayallerle evlendim ve derdimi burda hiç tanımadığım insanlara anlatıyorum onu tanıdığım güne lanet okuyorum nişanlılık sürecinde hiç böyle değildi niye dedim o zaman böyle değildin şimdi bu durum diye

sana söylersem benimle evlenmezdin diyooo yuhhh yani bile bile yapmış herseyi çokk yazık etmişsin bana kendine göre birini alsaydın ben olmasaydım keske dedim iki kelime konuşamıyoruz ev cehhenem bana ölse sadece kızım babasız kaldı diye üzülürüm o derece nefret ediyorum artık

dr sor sende eşinin kronık bır hastalıgı yoksa zararı nıye olsunkı herkes kullanıyor sonuçta

bir sürü rahatsızlığı var devamlı ilaç kullanıyor asıl tedavi görmesi gerktiğini söyledim maadi durumuz idare eder git dedim para gidecek diye gitmedi ciddi tedaviye ihtiyacı var kaç defa öldürmeye kalktı komsulardan yardım bile istedim bir seferinde bütün cevrem onunkiler farkında ne iise durumu gittikce ilerliyor kendim terapi alırken dr sizin değil asıl eşinizin tedaviye ihtiyacı var dedi ama

Back
X