Sizi anladığımı zannediyorum. Öfke kontrol bozukluğu olan bi adamla 3yıl evli kaldım. 1yaşına yeni girmiş kızım var. üstelik ben severek evlenmiştim.
Şiddet kelimesini kullanmak bile çok yoruyo beni ama bence sizin evliliğiniz de bitmiş. Ben 2.5aydır boşanma davası açmaya çalışıyorum ve daha 2hafta önce açabildim. Dava açıldığını öğrendiğinde tekrar sert bir tepkiyle karşılaştım ama bikaç gündür kabullenmiş gibi.
Şu an kimsenin sizi yönlendirmesi doğru olmaz. Boşanmak gerçekten çok zor verilen bir karar. Evlilik ne kadar kötü geçse de, hiçbir umudunuz kalmasa da, evli kaldığınız her gün size acı veriyo gibi hissetseniz de boşanmaya hazır olmak kolay değil. Ama bence sizin evliliğiniz de bitmiş gibi. Eşinizin ailesi size manevi destek sağlamıyorsa hele de. Çocuğunuzun şiddetin içerisinde büyümesi mi babasıyla aynı evde kalmayarak büyümesi mi onun için daha sağlıklı onu düşünün. Boşanınca sadece anne babası ayrı evlerde kalacak. Kendi anne babanızı da artık siz yönlendirebilirsiniz. Gerekirse annenizle birlikte ayrı eve çıkarsınız. Büyük bir şehre mahalle baskısı olmayan bir yere gidersiniz eğer çocuğunuzsa tek amacınız. Cesaretiniz yoksa da iyi yönlerinden bakmaya çalışıp boşanmayı ve ölümü kafanızdan silmeye çalışın.