KONUŞACAK BİRİLERİ VARMI ÇIKMAZDAYIM

bir sürü rahatsızlığı var devamlı ilaç kullanıyor asıl tedavi görmesi gerktiğini söyledim maadi durumuz idare eder git dedim para gidecek diye gitmedi ciddi tedaviye ihtiyacı var kaç defa öldürmeye kalktı komsulardan yardım bile istedim bir seferinde bütün cevrem onunkiler farkında ne iise durumu gittikce ilerliyor kendim terapi alırken dr sizin değil asıl eşinizin tedaviye ihtiyacı var dedi ama
eşinizin tedavıye yanaşmadıgını ve zarar görmemek adına neler yapabılıcegınızı sorun şiddet gördugunuzu durumun vahım oldgunu söyleyın kullandıgı ılaçları vs söyleyın bence yardım edıcektr

eşinizin tedavıye yanaşmadıgını ve zarar görmemek adına neler yapabılıcegınızı sorun şiddet gördugunuzu durumun vahım oldgunu söyleyın kullandıgı ılaçları vs söyleyın bence yardım edıcektr

dr çokk i biriydi gecen sene terapi aldım klinik vaka derdi kocama çok vermemi istedi ben koktum hep bana niye boşa diye çok dedi sonunda oda anlatınca sen çaresizsin varsay boşandın o evde yok oyle yaşa dedi
hocalara bile gittim yani heryolu denedim kurtarabilmek için ama olmadı olmayınca olmuyor demek ki kendi bir dönem kullandı bu arada dr vermişti ona öyle hafifi falan değil böyle 12 saat uyutacak bişey lazım yaaa anlatamıyorum ama belirgin bi sekilde hasta

beni duyan herkese selem ...

ölmek isterdim kızım olmasaydı mutsuz bir evliliğim var babam desen bencil çıkarcının önde gideni uzun süre tel de terapi aldım hiç faydası olmadı ailem yüzünden yapılmış yanlış bir evlilik ve ellerimden kayan hayallerim.

ölüm çare değil, ayaklarınızın üzerinde durun ve mutsuz iseniz boşanın.

evlilik istenildiği takdirde sonlandırılabilir . hatalar oldu diye bırakma

can dediğin sey vaktinde zatn gider kızına örnek ol

ölme ne olursa olsun mutlu ol mesela kahve içebiliyorsan kızınla oynayabiliyorsan saglıklı bır bedenın saglıklı bır evladın varsa mutlu ol düşünsene ya bunlar olmasaydı?
Keşke benimde çocuğum olsaydı çok mutlu olurdum bana ayit ömür boyu beni seven bir insan kimse kimseye üzülmez bu hayata

demesi kolay yapması zor insan yaşadıkça görüyor dayanamam dediğine dayandığını rabbim kimsenin başına vermesin
Keşke benden bir parçam olsada yaşama sebebim olsa çocuğum beni sever anlardı eşim anlamiyor çocuk sahibi olamiyorum iki defa hamile kaldim olmadi nasip diyilmi çok mutsuzum beni uzun bu zor dönemde essim bana sevgi vermiyor oysa ben onu çok seviyorum

üzmeyin kendinizi, her şey insanlar için. kızınız varmış onun için en azından dik durun yaşama bağlanın

Sizi anladığımı zannediyorum. Öfke kontrol bozukluğu olan bi adamla 3yıl evli kaldım. 1yaşına yeni girmiş kızım var. üstelik ben severek evlenmiştim.

Şiddet kelimesini kullanmak bile çok yoruyo beni ama bence sizin evliliğiniz de bitmiş. Ben 2.5aydır boşanma davası açmaya çalışıyorum ve daha 2hafta önce açabildim. Dava açıldığını öğrendiğinde tekrar sert bir tepkiyle karşılaştım ama bikaç gündür kabullenmiş gibi.

Şu an kimsenin sizi yönlendirmesi doğru olmaz. Boşanmak gerçekten çok zor verilen bir karar. Evlilik ne kadar kötü geçse de, hiçbir umudunuz kalmasa da, evli kaldığınız her gün size acı veriyo gibi hissetseniz de boşanmaya hazır olmak kolay değil. Ama bence sizin evliliğiniz de bitmiş gibi. Eşinizin ailesi size manevi destek sağlamıyorsa hele de. Çocuğunuzun şiddetin içerisinde büyümesi mi babasıyla aynı evde kalmayarak büyümesi mi onun için daha sağlıklı onu düşünün. Boşanınca sadece anne babası ayrı evlerde kalacak. Kendi anne babanızı da artık siz yönlendirebilirsiniz. Gerekirse annenizle birlikte ayrı eve çıkarsınız. Büyük bir şehre mahalle baskısı olmayan bir yere gidersiniz eğer çocuğunuzsa tek amacınız. Cesaretiniz yoksa da iyi yönlerinden bakmaya çalışıp boşanmayı ve ölümü kafanızdan silmeye çalışın.

Back
X