Konuşacak birşey bulamiyorum:(

Wilma11

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2015
36.937
119.196
798
36
Merhaba arkadaşlar benim derdim suskunluk! kayinvalidem esim annem felan konusur konuşur anlatir ben öylece suskun kaliyorum.. Bide Misafire güler yüzlü davransam da agzima bi tek bicak acamiyorum acsam kesiliyor:KK43: hem kayinvalide anlatir
Esim çok konusur anlatir mesela o muhabbet ederken ben hemen telefonuna sariliyorum..
Artik Çok assosyalim.. Muhabbet edecek biri de değilim. Arkadaslarimda yok. Kimsem yok.. Böylece çok yalniz hissediyorum Ben muhabbeti bir insan olmak istiyorum ama yok oda..
Herşeyi içime atiyorum bi anlatcam kesiliyor içimdeki çok birikti atamiyorum...
Gecen ay 7aylik bebeğimi kaybettim ondan sora böle oldum.. Kimseyle gorusesim gelmiyor sanirim ben hayata küstüm: ( ne yapacagimi bilmiyorum nolur bana hayata barismami için yol gosterin şimdiden herkese teşekkür ederim.

Icine kapanmissin
basin sagolsun....
ama fazla kapatma kendini....sonra bi bakmissin yillar gecmis ....

bende bebeğimi kaybettiğimde sizin gibi olmuştum. benim daha önemli dertlerim var derdim. sohbetler bana saçma gelirdi. mutsuzdum çünkü. sonra silkelendim giyinip süslenmeyle başlayın kendinizi daha iyi hissediyorsunuz ve böylece yeni arkadaşlıklarda edinebilirsiniz.

hayata küsmeyin. bi yerden başlayın.

Evet içime kapattim misafirler geliyor konusuyor ben kisa bisey deyip kesiyorum hemen. Dobralik biseyim kalmadi..:( bebeğimi kaybettikten sora iletişimi kestim farkediyorum:(

Merhaba arkadaşlar benim derdim suskunluk! kayinvalidem esim annem felan konusur konuşur anlatir ben öylece suskun kaliyorum.. Bide Misafire güler yüzlü davransam da agzima bi tek bicak acamiyorum acsam kesiliyor:KK43: hem kayinvalide anlatir
Esim çok konusur anlatir mesela o muhabbet ederken ben hemen telefonuna sariliyorum..
Artik Çok assosyalim.. Muhabbet edecek biri de değilim. Arkadaslarimda yok. Kimsem yok.. Böylece çok yalniz hissediyorum Ben muhabbeti bir insan olmak istiyorum ama yok oda..
Gecen ay 7aylik bebeğimi kaybettim ondan sora böle oldum.. Kimseyle gorusesim gelmiyor sanirim ben hayata küstüm: ( ne yapacagimi bilmiyorum nolur bana hayata barismami için yol gosterin şimdiden herkese teşekkür ederim.
Allah sabır versin çok zordur bebeğinle birlikte yaşam sevincini enerjini de kaybetmişsin kolay değil çok büyük acı.

Esim bana geliyor sen konusmuyorsun fazla diyor bende konusmuyorum çünkü içime gelmiyor telefona sariliuorum eskisi gibi halinde kalmadi ağlamaktan gözlerim morardi iyice... Acimi hala atlatamadim daha yeni kaybettim 1 ay oldu.. Kolay değil.. Disari cikasim da yok komsularada slm veresimde...bana üzülme yine olur bebegin deselerde aci geçmez :KK43:

Evet içime kapattim misafirler geliyor konusuyor ben kisa bisey deyip kesiyorum hemen. Dobralik biseyim kalmadi..:KK43: bebeğimi kaybettikten sora iletişimi kestim farkediyorum:KK43:
inşallah zamanla geçer ve hayattan zevk almaya başlarsın

kendine zaman tanı bu zaman içerisinde acını doya doya yaşa.ve o zaman bitince tekrar hayata sarıl çünkü nefes aldığın sürece yaşamaya mecbursun.

Allah sabır versin bebeğini kaybetmişsin bu büyük bir acı ancak bu acıyı içine kapanarak dertlerini kendi içinde yaşayarak atamazsın.

Başın sağolsun allah sabir versin bende aralikta dogum yaptim bebegimi kaybettim zor bir durum insallah ikimizede bizim gibi herjese allah saglikli hayirli evlatlar nasip etsin
Ben doktora gittim inan yabanci birine anlatmak bile ise yaradi sende gidip yardim alabilirsin

Başın sağolsun allah sabir versin bende aralikta dogum yaptim bebegimi kaybettim zor bir durum insallah ikimizede bizim gibi herjese allah saglikli hayirli evlatlar nasip etsin
Ben doktora gittim inan yabanci birine anlatmak bile ise yaradi sende gidip yardim alabilirsin
Amin inşallah.. Ben kimseye anlatmiyorum ki hatta tanimadigim biri bile.. Giderek böle içime kapatiyorum bi daha bebeğimi olsa ilki gibi olucak mi diye düşüncelere kapiliyorum çünkü bebeğim karnimda yuksek tansiyondan dolayı kordon kopmuş ordan öldü ikincisinden çok korkuyorum. Böylece umudum tükendi herşeyi.. Geriye bebek esyalari fotograflar kaldi:KK43: konusasim da gelmiyor içime gelmiyor bilmiyorum esimle konuşmak istiyorum birşey sorcam felan diyorum sor askim şöle desede başka birşey diyip kesiyorum. Annemlerle de konusamiyorum çok zor oluyor evde tek basimdaym. Kayinvalidemle alt ustteyim yemeği yer yemez iniyorum eve.. Çok tuhaf biri oldum. Esimle her aksam sinema izleriz izlerken oğlumu düşünüyorum: ( napcam bilmiyorum ya:KK43:

Çok zor bir süreç geçiriyorsun ,1 ayda toparlanmayı bekleme. Başın sağolsun çoook zor bir durum olsa gerek..

Amin inşallah.. Ben kimseye anlatmiyorum ki hatta tanimadigim biri bile.. Giderek böle içime kapatiyorum bi daha bebeğimi olsa ilki gibi olucak mi diye düşüncelere kapiliyorum çünkü bebeğim karnimda yuksek tansiyondan dolayı kordon kopmuş ordan öldü ikincisinden çok korkuyorum. Böylece umudum tükendi herşeyi.. Geriye bebek esyalari fotograflar kaldi:KK43: konusasim da gelmiyor içime gelmiyor bilmiyorum esimle konuşmak istiyorum birşey sorcam felan diyorum sor askim şöle desede başka birşey diyip kesiyorum. Annemlerle de konusamiyorum çok zor oluyor evde tek basimdaym. Kayinvalidemle alt ustteyim yemeği yer yemez iniyorum eve.. Çok tuhaf biri oldum. Esimle her aksam sinema izleriz izlerken oğlumu düşünüyorum: ( napcam bilmiyorum ya:KK43:

Canim o zaman ben sana kendimi anlatayim benim ilk bebegim 6 aylikken karnimda öldü kromozom degil ama anomalisi vardi bi daha olmaz bunu bi sanssizlik olrak gor denildi.
Sonra ikinci bebegim sorun yok denildi dogum yaptim bebegim solunum yapmadi makide bagli bir ay yasadi vefat etti ve sebebi belli degil ilki normaldi ikincisi sezaryen oldu sebebini bulamadilar anomalinin ve bi daha yasanirmi ayni durum bilinmiyor insallah yasanmaz ve saglikli bebeklerim olur
Yani demek istedigim senin hic degilse sebebi biliniyor önune gecilebilir bir durum keske bebegini kucagina alsaydin ama olmus artik uzulup kendini hasta edersen dogacak bebegine kim bakacak öyle düsun kendi kendini teselli et
Rabbim neyler Neylerse guzel eyler..

Hayat bana çok zor geliyor günler geçmiyor 30 ağustos... Yarin tam 1 ay geçti.. Meleğini kaybedeli..
O koskoca 1 ay.. Benim geçmek nedir bilmedi..
Doğum izindeyim ama sanirim 26 ekimde ise basliycam (56 gün)
İsimi özledim belki ise başlasam acimi unuturum... Bilemiyorum oğlumu unutamam ikincisi olsa da unutamam. O benim ilk göz agrimdi herseyimdir 7,5 ay büyük sevgiyle tasidim karnimda..
Bilmiyorum kötülük mu yaptim birine allah biliyor öyle düşünüyorum esim yapmadin diyor. Allah iyi kalbi temiz olanlarn insanlarin alir belki cennete koymak istiyor bizi diyor. Bilemiyorum ben temiz saf iyi yürekli biriyim hatta yardimseverim.. Kimsenin hakkimda fesatlik dusunmem. Onun içinde de hayirlisi olur deyip geciyorum aklimdam kotu düşünemiyorum. Kötülük nedir bilmiyorum öyle biriyim isde. Ama en büyük acimi oğlumu kaybetmemle yasadim. Dünyaya gözleri açmadan gitti masum gitti cennete. Biliyorum orda beni bekliyor oğlunun acisi yüzünden ihtihara cok düşündüm yapamiyorum diye ama esimi düşünüyordum çok şükür beni çok seven esim var o benim destekçim. Napacak dedim düşündüm arkamizda gelirdi dünyadan gidersem..

Canim o zaman ben sana kendimi anlatayim benim ilk bebegim 6 aylikken karnimda öldü kromozom degil ama anomalisi vardi bi daha olmaz bunu bi sanssizlik olrak gor denildi.
Sonra ikinci bebegim sorun yok denildi dogum yaptim bebegim solunum yapmadi makide bagli bir ay yasadi vefat etti ve sebebi belli degil ilki normaldi ikincisi sezaryen oldu sebebini bulamadilar anomalinin ve bi daha yasanirmi ayni durum bilinmiyor insallah yasanmaz ve saglikli bebeklerim olur
Yani demek istedigim senin hic degilse sebebi biliniyor önune gecilebilir bir durum keske bebegini kucagina alsaydin ama olmus artik uzulup kendini hasta edersen dogacak bebegine kim bakacak öyle düsun kendi kendini teselli et
Rabbim neyler Neylerse guzel eyler..
Seninde basin sağolsun güzel arkadasim yaninda olsam boynuna sarilirdim aglardim bebeğini kaybetmissin sende senin elini tutardim:( ... Allah çok büyük Rabbim çok sevmiş almis melegimizi. Kolay değil.. İkincisi inşallah saglikli olur.. Çok zor evlat acis . Anlatamam.. İnşallah sende bi daha olursa saglikcasi kucagina almaya nasip etsin ikimizde.. Geçmiyor ki günler:KK43:

Amin canim benim
bende sana sarilip aglamak isterdim suan agliyorum zaten en kisa zamanda ikimizin de saglikli bebekleri olsun insallah

Bebeğini kaybettikten sonra olduysa eğer bir geçiş dönemidir ve normaldir aslında. Halbuki yazının başında bu özelliğin karakterinden geliyormuş gibi bir izlenime kapılmıştım.

Büyük bir acı yaşamışsın başın sağolsun.Bu durumu üzerinden atman zaman alacak elbette çünkü acın çok taze.Normal hayatına devam ettiğnde (işe başladığında)kafan dağılacak ve farklı şeyler ile ilgilenecksin ve bu acı durumnu atlatman daha kolay olacaktır.Allah yardımcın olsun tekrarını yaşatmasın canım

Allah sabır versin yasadiklarin kolay değil .. ama yinede hayata bi yerinden tutunmaya çalış sonuçta eşinde seninle aynı şeyleri yaşadı .. onunla beraber asabilirsin

Back
X