• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konuşacak birşey bulamiyorum:(

Esim bana geliyor sen konusmuyorsun fazla diyor bende konusmuyorum çünkü içime gelmiyor telefona sariliuorum eskisi gibi halinde kalmadi ağlamaktan gözlerim morardi iyice... Acimi hala atlatamadim daha yeni kaybettim 1 ay oldu.. Kolay değil.. Disari cikasim da yok komsularada slm veresimde...bana üzülme yine olur bebegin deselerde aci geçmez :KK43:
Başın sağolsun canım. Kolay bişey değil yaşadığın. Bir uzman yardımı alsan. Ama mümkünse devlet olmasın ilk görüşmede dayıyorlar ilacı çünkü

Bugün doktora gittik doktorada anlatamadim içime gelmedi işde bazi şeylere gelmiyor ki:( doktorla kaynanam yokken konuşmak istiyom da yanimda oluyorlar kaynanamgil olmuyor :( bi yere tek de gidemedim eşim yollamiyo:( temizlik yaparak TV izleyerek atlamaya calisiyorum acimi olmuyor

Konuşacak bi şey yok...
Yazmaya devam etmek istiyorum yeni konu açmak yerine buradan yazcam
Nasil anlatsam bilmiyorum
Anlatsam dil dokemiyorumm
Kendimi çok tuhaf içindeyim
Dun hastanedeydimm kanamam vardi çok şiddetli kanama...
Ve alttan muayene etmek istendi. İstemedim zorladılar bebegin olmasa nolur felan... İstemiyorum dedim baya direndim oldum muayene... alttan muayene etmekten nefret ediyorum sokuyorlar orayi aci veriyor bana...
Agladimm çok siktim kendimi.. Şimdi o travma geçirdim sanirim konisasim da yok agliyorum hep... Ne yapmaliyim o korkulu yenemedim

Back
X