• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konuşacak şey bulamamak

Sevgılı degılsenız cok uzamazkı zaten konu. Bellı bır samımıyet kurmak henuz erken. Ama ortak hoslandıgınız seylerden bashedebılırsınız mesela. Gun ıcınde yasadıgınız olayları anlatıp onlardan konu turetebılırsınız.

Sevgılı degılsenız cok uzamazkı zaten konu. Bellı bır samımıyet kurmak henuz erken. Ama ortak hoslandıgınız seylerden bashedebılırsınız mesela. Gun ıcınde yasadıgınız olayları anlatıp onlardan konu turetebılırsınız.

Bir daha konuşursak deneyeceğim, olmazsa daha da mesaj atmam artık. :27:

Yapısı böyle olabilir ben de birisiyle görüşmüştüm aynen anlattığın gibi mesajda, konuşmada hiçbir konu bulamazdık. Ben hep konuşurdum hayatımda bu kadar saçmaladığımı bilmem meğer istesem neler neler anlatırmışım ben:27: Öyle yoruldum ki sonunda itekleye itekleye bir yere gideceği yok kestim konuşmayı rahatladım. O konuşmamasının stresi çok boğucu yani.

Yapısı böyle olabilir ben de birisiyle görüşmüştüm aynen anlattığın gibi mesajda, konuşmada hiçbir konu bulamazdık. Ben hep konuşurdum hayatımda bu kadar saçmaladığımı bilmem meğer istesem neler neler anlatırmışım ben:27: Öyle yoruldum ki sonunda itekleye itekleye bir yere gideceği yok kestim konuşmayı rahatladım. O konuşmamasının stresi çok boğucu yani.

Aynen, hic konusmadan telefon basindan beklemek kadar sıkıcı birsey yok. Bakalim boyle giderse bende gorusmeyi kesebilirim.

hoşlandığı şeyleri sor sonra biraz bilgi sahibi ol ve sohbet etmeye çalış

ne bileyim tenis seviyorsa nadal neden toprak ağası bana açıklar mısın de ?

Ayyy geçen sene biriyle görüşmeye başlamıştık. Yakışıklı sayılırdı, huyu güzel olanlardan ama gel gör ki iletişim 0.
İki cümle yazıyordu ben uzun bir şey yazsam :) bundan başka bir şeyi yoktu
Sonunda dayanamadım, irtibatı kestim ve pişman da olmadım
Bir yere kadar çekilmiyor böyle tipler en azından ben çekemiyorum

ciddi 1 sorun bence ılıskınızı gozden gecırın derım...sız sdc onunla bırlıkteyken boyle hıssedıyorsanız belkı de ortak noktanız yoktur veya karsınızdaki konusmayan, ketum ve sıkıcı bırısıdır...sonucta bır seylerı hızla tuketıp hızla usanma, bıkma noktasında buluverırsınız kendınızı aman ha dikkat!! sakın ola yaş tahtaya basıp kendınızı boş yere kandırmayın....

Son düzenleme:
Ayyy geçen sene biriyle görüşmeye başlamıştık. Yakışıklı sayılırdı, huyu güzel olanlardan ama gel gör ki iletişim 0.
İki cümle yazıyordu ben uzun bir şey yazsam :) bundan başka bir şeyi yoktu
Sonunda dayanamadım, irtibatı kestim ve pişman da olmadım
Bir yere kadar çekilmiyor böyle tipler en azından ben çekemiyorum

sevgili olsun arkadaş olsun benim uzun uzun yazdığım şeye kısacık cevap yazanlara ben de sinir oluyorum.

herkeslemi böyle az konuşuyor yoksa senlemi..
gerçi iki türlüde çekilmez ki..salla başı al maaşı gibi..

Konularından anımsadığım kadarıyla bu bahsettiğin kişi eski sevgilin mi? Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum :44:

Mesajlaşmadan kaynaklanıyor olabilir mi:26:

Telefonda konuşsanız konu konuyu açar belki.

Mesela biz konuşuruz gün içinde 1-2 saat her gün öyle konu derdimizde hiç olmadı.Ama düşünüyorum mesajlaşsak belki öyle olmaz.Yani mesaj sonunda nereye kadar konuya hakim olursun :26::26:

İlk zamanlarda olur böyle seyler aslında konuscak sey vardırda konusulamıyodur zamanı gelince susmak bilmezsiniz yada kisisel olarak yapısı öyledir kim bilir :ssz:

mesajlaşmasanız :26:

ne bileyim ben böyle sabahtan akşama kadar mesajlaşılan ilişkileri anlamıyorum. yani gün içinde bir iki kez kısa bir telefon görüşmesi yapın, eğer bir şeyle ilgili sorunuz ya da başka bir şeyiniz olursa o zaman mesajlaşın derim. insan cidden yazacak bir şey bulamaz ki. ha eğer yüzyüzeyken de durum böyleyse kötü. bir şeyler paylaşamadığınız insanla bir ilişki yürütmek çok da mantıklı değil fikrimce.

Mesajlaşmadan kaynaklanıyor olabilir mi:26:

Telefonda konuşsanız konu konuyu açar belki.

Mesela biz konuşuruz gün içinde 1-2 saat her gün öyle konu derdimizde hiç olmadı.Ama düşünüyorum mesajlaşsak belki öyle olmaz.Yani mesaj sonunda nereye kadar konuya hakim olursun :26::26:

benzer şeyler yazmışız, görmemiştim sizin yazdığınızı :)

Ne kadardır konuşuyorsunuz? Yeniyseniz bu normal, muhabbet zamanla güzelleşir, zenginleşir.

Cevaplariniz icin hepinize tesekkurler kizlar.
Yeni derken 7-8 aydir tanisiyoruz ama daha yeni konusmaya basladik belki bu yuzden olabilir dediginiz gibi ama ben sanmiyorum sanirim cidden kafalarimiz uyusmadi. Hayirlisi..

Konu, içeriği sebebiyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Back
X