Mrb benimde oglum var 4 yasinda ve konusamiyor aslinda konusuyorda yasitlari gibi degil ve kelimelerin cogunu yanlis soyluyor yani anlayacaginiz sadece ben anliyorum soylediklerini aslinda bizimki sarki bile soyluyor:) ama eksik konusuyor sizinki nasil lutfen cvp yazin
Tesekkurler canim benim ama benim oglan konusma bakimindan yasitlarindan geri ve kelimeli eksik soyluyo bazi kelimeliride yanlis soyluyo cvbin icin sagolablamın kızı da 3.5 yaşında bazı harfleri söyleyemiyo k yerine t harfini r yerine de y harfi gibi harfler söylüyo ve çoğu kişi bazı dediklerini anlamıyo demek ki bu yaşlarda çocuklar bi kaç harfi söyleyemedikleri için ne söylemek istedikleri pek anlaşılmıyo
Tesekkurler canim benim ama benim oglan konusma bakimindan yasitlarindan geri ve kelimeli eksik soyluyo bazi kelimeliride yanlis soyluyo cvbin icin sagol
Canım oğlunun şuanki konuşması nasıl insalah düzelMistir Mrk ettim, bnm yeğenim de bu şekil kısaca konuşuyor 4 yaşında düzelir mi Mrk ediyorumSelam arkadaşlar, benimde 4 yaşını bitirmiş bir oğlum var. Özel eğitimle yeni yeni konuşmaya başladı fakat söylediklerini birtek ben anlıyorum. Mesela pijama yerine pıhamik, kardeş yerine kahik, anne yrine ahi, elma yerine ilba gibi. Cümle kuruyor ama kelimeler düzgün çıkmıyor. Birde konuşurken ses tonu çok düz yani kitaptan okur gibi duygusuz çıkıyor. Bu durumu yaşayan varmı sonradan düzelirmi yardımcı olursanız sevinirim. Evde bol bol konuşturuyorum doktora götürdüm özel eğitim dedi bir aydır özel eğitimle bu seviyeye geldı. Mesela gidiyorum yerine gihhohohum diyor. Çok üzülüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?