Konuşamıyorum :((

Harikaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2008
43
0
86
İzmir
Ben şuan 16 yaşındayım ve hayatımda ilk kez biriyle çıkıyorum onu çok seviyorum hatta sırılsıklam aşığım diyebilirim 4-5 aydır falan çıkıyoruz ama hiç konuşamıyorum onunla o msni açınca bile heyecandan ölüyorum ellerim titriyo anlatamam o kadar heyecanlanıyorum yani hiç konuşamıyorum telefonda konuşurken dilim tutuluyor normal hayatta böyle heyecanlı biri deilimdir aslında hiçbirşeye heyecanlanmam ne yapıcam bu heyecanımı nasıl yenicem (

onunla biraz daha fazla vakit geçirmeyi denesen belki işe yarar ona tam alışamamışsın demek kiyerimseniben

zamn hayatım herşey düzene girecektir bence hem daha o kadar genç ki yaşın bu duyguları daha yoğun yaşıyorsundur o yüzden

Onun heyecanlı olup olmadığını tam olarak anlayamadım ama oda heyecanlı gibi gözüküyor benim yanımdayken

alışırsınız alışırşınızz :1closedeyes:
zamanla bu heyecanda geçer
sonra ilişkimizin heyecanı kalmadı
ahh nerde o ilk zamanlar dersin bak kıymetini bil :jeyyar:

Çok saolun arkadaşlar bana yardım ettiğiniz için şimdi biraz daha rahatladım aslında

:)) ilk çıktığın olduğu için konuşamaman normal,
yanyana yürürsünüz en fazla gülüşürsünüz ama tık ses çıkmaz :)

zamanla geçecektir o da aynı heyecanı yapıyordur yoksa senı konusturmasını bılırdı o da cekınıyordur zamanla geçer ne olacak buyuyeceksın ogreneceksın sıkma stres yapma cnm :)

16 yaşında çıkma peşine düşme:1closedeyes:
derslerine yoğunlaş..
üniversite mezunu ol...bu işler için yeterince vaktin olucak ilerde...

güzelim bunu aşk derler.ama senin biraz heyecan uzun sürmüş azmı görüşüyorsunuz daha fazla görüşürseniz zamanla aşarsın diye düşünüyorum

çok güzelll yaaa
şimdi ondan hiç ayrılamazmışsın gibidir
sanki dünya onun üzerine kurulmuştur
öl dese ölürdün dimi...........
ama bir gün inanki bu bitmeyecek gibi görünen duyguların bitecek ve mazi olacakkk
bencede çok güzel duygular tadını çıkar birgün istesende bu duygulara sahip olamayabilirsin ve o gün işte bu yazılanlar gelsin aklınaaa............
yanlızca kendini heder etme yıpratma yeter
heyecanın tad:asigim:ını çıkar canım benim

ayyy cnm benim ya.ne kadar doğal ne kadar saf ve temiz duygular bunlar.tadını çıkar.yaşadıkların gayet normal.çünki çok gençsin ve AŞIKSIN...

konuşursun konuşursun ileride merak etme.
hatta ileride onlar sus diye yalvarırlarda susturamazlar

bu çok güzelllll . çünkü aşıksınnn !!
zamanla aşarsın mrk etme cnm

aşıksın canım ne güzel..........bırakta tadı çıksın .....:asigim::asigim:
bence böylesi daha güzel onunla vakit geçirsen düzelir zamana bağlı

ayy bende öyleydım senın yaşında.ilk aşkım cıkmıştı karşıma 3 yıl cıktık.onu uzaktan lise formasıyla gördüğümde kalbım carpardı hemen,naber nasılsın,bıttı.başka bişi dıyemezdım.ne buyuk mutluluklu elını tutmak,yanyana yürümek..hihoyyyt

Kesınlıkle tadını cıkar,cok guzel zamanların cunku.

He bu arada benım ılk aşkım benı aldatınca ayrıldık tabi.neyse...

aman tatlım inan susmak daha iyi ben konuşmaktan ne hallere düştüm anlatamam sana yani purplem çok haklısın canım sus sus die yalvardıda susmayınca bu hallere düştüm şimdi oyüsden bırak konuşama tatlım sen inan daha ii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…