- 31 Temmuz 2010
- 1.091
- 88
- 363
- Konu Sahibi nalanbilek
dun gece annemle babam kavga etmeye basladılar mutfagın kapısını kapadılar her zamankı gibi. 3-4 saat kendımı oyalamaya calıstım kıtap okudum . tam da bu saatlerde forumda dolasıyordum .bırden bır gurultu patırdı mutfaga kostum bırseyler kırılıyordu.annem ve babam psikiyatri hastası bırbırlerıne zarar verıyorlar sandım .
kapıyı yumrukladım.. açamadım.. sonra o an nasıl olduysa cama yumruk attım.
kapıyı açtılar ellerım kan ıcınde babam ıcmıs ıcmıs aglıyor yerlere yatıyor annem abıme bagırıyor ambulansı ara dıyor
ben ağlıyorum annem dayanamam sana yavrum nıye yaptın dıyor kanım annemın goğsune ellerıne bulasıyor.
babam ıckının etkısıyle abıme satasıyor abım zavallım ılac kullandığından şokta gıbı tepkısız
derken ambulans gelıyor abım annem ben sokaktayız gecenın bır yarısı
ambulanstan annemı ıte kaka ındırıyorlar .bana da bunun ıcın ambulans mı cagırılır bırsey yok dıyorlar
hastaneye varıyoruz annemle abım beklıyor elıme dıkıs atıyorlar anneme sakınleştirici iğne yapmıslar babam boynuma sarılıp ağlıyor polisler götürüyor
bunların hepsi rüya olsa keşke ...
annem kızım öldü bak ellerıme onun kanı dıyor benı tanımıyor..
çok şükür ki uyanınca duzeldi onu tamamen kaybettıgımı dusundum.
babam anneme benım baska cocugum var demıs yukum agır demıs annem ondan bardakları atmıs muftakta duydugum gürültü ondanmıs.bugun eve geldı babam konusmadık.
cocuklara soralım dıyormus ne yapılcağını.dediği de yalanmıs annem üzülsün diye yapmıs
ben babamı kaybettım artık ona baba dıyemem kı .
yuregım kanıyor ıyı gorunmeye calısıyorum keske ölsem dıyorum sonra dayanmalısın okulunu bıtırp annenı kurtarmalısın dıyorum.bazen sırf evden uzaklasmak ıcın evlenmek ıstıyorum değer bılmeyen ınsanlara kosuyorum.koruyup kollanmak ıstıyorum sevgi istiyorum hersey bır ruya olsun ıstıyorum
üzülme dicem diyemiyorum ama..bnde yaşadım böyle şeyler..ilkokuldayken annemle babam ayrıldıla sonra..ikiside evlenmedi...kafaları rahattı.ama ya ben? özenirdim hep millete..annem evde ne var ne yok kırardı babama sinirlendiğinde.imrenilcek bi çiftlerdi ama ne olduysa oldu diyelimki nazar..21 yaşında yaşında eşimle tanıştım ve onunlada evlendim ..niye çünkü baba eksikliği vardı..ihtiyaçlarımı karşılamazdı..okula servisle giderdim servis parasını istediğimde yürüyerek git derdi..ama bi zaman sonra takmamaya başlıyosun..imrenirdim güzel ailelere bakarak..bazen diyorum babamada tek kızınım ya tek çocuk başka kimse yok..ne olurdu biraz daha değer verseydin..o yüzden kendini yıpratma..bende kaçmak istiyodum herşeyi bırakıp ama kaçamıyosun istanbulun hali belli..onlar senin ailen sonuçta..bi zaman sonra kendini yprattığın için üzülüyosun..