- 10 Kasım 2021
- 8
- 1
- 1
- 28
- Konu Sahibi Kirpapatyasi46
-
Tanımadığı için ismimi bilmiyor olabilir ailesinden kimse bilmiyor çünküYazma ekle geç ama çocuğun dıkkatını çekseydın o adım atardı dıye dusunuyorum ama sen ekle yıne de bellı olmsz fazla beklentıye gurme ama
Senı gördü mu anlamadımTanımadığı için ismimi bilmiyor olabilir ailesinden kimse bilmiyor çünkü
Evet beni gördü. Bende onu gördüm annesi sordu hatta ne yapıyorsun evde misin gibisinden bende atanmayı bekliyorum filan dedim inşallah güzel bir yer olur filan dedi. Bunları konusurken çocukta yanımızdaydı duyabileceği bir uzaklıkta yaniSenı gördü mu anlamadım
Ilgılenseydı orda sana soru sorardı falan filan ama ekle bakalım ne olucak bır şansını deneEvet beni gördü. Bende onu gördüm annesi sordu hatta ne yapıyorsun evde misin gibisinden bende atanmayı bekliyorum filan dedim inşallah güzel bir yer olur filan dedi. Bunları konusurken çocukta yanımızdaydı duyabileceği bir uzaklıkta yani
Bende öyle düşünüyorum sağolunBen olsam kimseyi karistirmam.
Eğer çok istiyorsaniz Instagramdan yazin.
Haklısınız sağolunIlgılenseydı orda sana soru sorardı falan filan ama ekle bakalım ne olucak bır şansını dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?