- 10 Kasım 2021
- 8
- 1
- 1
- 28
- Konu Sahibi Kirpapatyasi46
Öncelikle merhabalar. Bir konu hakkında kafamdaki soru işaretlerini bir nebze de olsa susturmak için ve daha önce böyle bir durum yaşayanların tecrübesine ihtiyaç duyduğum için açtım bu konuyu. Yaklaşık 1 ay önce kuzenimin ailesiyle onların tanıdıkları olan bir eve gittik. Tanıdıkları çok kibar insanlardı ve gittiğimde de içim hemen isiniverdi,begendigim çocuğun annesi filan çok samimi davrandılar gerçekten bana. Orada gördüğüm çocuğu gerçekten çok beğendim ve normalde birisini gördüğümde böyle aklım takılmazdı fakat bu zamana kadar aklıma takıldı. Oradayken kuzenime ismini sordum ve söyledi bende instagramdan biraz araştırma yaptım ve çocuğun hesabını buldum. Fakat sosyal medyadan kimseyle tanışma gibi bir girişimim daha önce olmadı, daha çok tanıdığım bildiğim insanlarla bu tarz yakınlık kurmak isterdim biraz da prensibli bir insanımdır. Kuzenime de diyemedim eğer hayatında kimse yoksa konuşmak isterim gibisinden. Şimdi ona oradan mesaj atmalı mıyım yoksa sessizce bu durumun geçmesini mi beklemeliyim. Bu arada çocuğun hesabı açık olduğu için hikayelerine iki kere baktım ama herhangi bir mesaj atmadı farkettim mi bilmiyorum. Daha önce böyle bir durumda kalan ve mesaj atıp ilerleyenler oldu mu? Yardımcı olurlarsa sevinirim şimdiden teşekkürler

Son düzenleme: