Konuşma Bozukluğu

Merhaba çocuğunuzun kekemeliği geçtimi acaba?

Merhabalar benimde kızım 6 yaşında kekelemeye başladı sizin nasıl geçti yardımcı olursanız çok sevinirim
6 yaşında da kekelemeye başlanıyor mu çok şaşırdım gerçekten genelde 2-5 yaş arası diye bilirim. Bizim çok uzun sürdü 3 yaş olmadan başladı 6 yaş civarı bitti. Veysel beyden terapi almıştık duyarsızlaştırma yaptık kekemeliğin korkulacak bir şey olmadığını aşılamaya çalıştık ailece kekeledik diyebilirim oyunlar oynadık bunla ilgili

Geç konuşan bir çocuk olduğu için herşeyi geride yakaladı aslında 6 ay önce başladı 5.5 yaşındaydı şimdi 6 yaşında. Terapistimiz 13 yaşında kekelemeye başlayan çocuklar var diyor bizimde sancılı geçiyor bir hafta iyi bir hafta değil şuan tamamen bittimi maşallaj diyelim

Evet çok dalgalı geçti bizimki de tam geçti derken artıyordu veysel bey normal demişti. Gelişimsel akıcısızlık diyorlar. şu an 11 yaşında yeniler mi acaba korktum şimdi

Evet çok dalgalı geçti bizimki de tam geçti derken artıyordu veysel bey normal demişti. Gelişimsel akıcısızlık diyorlar. şu an 11 yaşında yeniler mi acaba korktum şimdi
Ayy yok korkmayın artık aklı başında bir çocuk büyümüş allahın izniyle birşey olmaz peki mersine mi gittiniz online terapimi aldınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…