- 12 Kasım 2016
- 785
- 852
- 23
kızlar benimde sizden fikir almaya ihtiyacım var. bundan 2 sene önce biriyle çok güzel dostluğum , arkadaşlığım vardı. bu kişinin bende çokta emeği , hakkı vardır bunu inkar edemem. iki yıl önce bi konu yüzünden bir küstüm ona , ilk silen ben oldum heryerden. bikere mesaj attı aradan zaman geçince cevap vermedim. küsme konum ise , benim onla biyere gelmediğim için , bizaman sonra ben istemiştim benle biyere gelmesini gelcem dedi ve son dakika beni ortada bıraktı . ben bunu kasıtlı yaptığını düşündüm . çalışıyorum vs. diye bi sürü sebep saydı ama benim için çok önemli bir konuydu ozamanlar ve sorun gelmemesi değil son dakika beni ortada bırakmasıydı . ona olan güvenim bianda yıkılmıştı , soğudum ve uzaklaştım . msj atsada cevp vermedim. bazen aklıma o kdar geliyorki , çok üzülüyorum bu durumda olduğumuz için , ben çok kişiyle arkadaşlık kuramam , hep arkadaşlıklarım uzun sürelidir ve aşırı değer veririm. bu kişiyede ciddi anlamda değer veriyordum , küs kaldığımızda oda bende çok ağladık. ama hep bir kopuş yaşadık. şimdi ona mesaj atmak ulaşmak en azından helallik almak istiyorum. görüşür mü konuşur mu bilmiyorum ama en azından görüşmek istemezsede bi helallik aliyim diyorum. aradan 2 yıl geçti , sizce atmalı mıyım , beni tutan ne bilmiyorum ... görüşlerinize çok ihtiyacım var...