konuşmadığım arkadaşım için ? bakarmısınız..

Gurjigogo

Adım artık Anne!
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2016
785
852
23
kızlar benimde sizden fikir almaya ihtiyacım var. bundan 2 sene önce biriyle çok güzel dostluğum , arkadaşlığım vardı. bu kişinin bende çokta emeği , hakkı vardır bunu inkar edemem. iki yıl önce bi konu yüzünden bir küstüm ona , ilk silen ben oldum heryerden. bikere mesaj attı aradan zaman geçince cevap vermedim. küsme konum ise , benim onla biyere gelmediğim için , bizaman sonra ben istemiştim benle biyere gelmesini gelcem dedi ve son dakika beni ortada bıraktı . ben bunu kasıtlı yaptığını düşündüm . çalışıyorum vs. diye bi sürü sebep saydı ama benim için çok önemli bir konuydu ozamanlar ve sorun gelmemesi değil son dakika beni ortada bırakmasıydı . ona olan güvenim bianda yıkılmıştı , soğudum ve uzaklaştım . msj atsada cevp vermedim. bazen aklıma o kdar geliyorki , çok üzülüyorum bu durumda olduğumuz için , ben çok kişiyle arkadaşlık kuramam , hep arkadaşlıklarım uzun sürelidir ve aşırı değer veririm. bu kişiyede ciddi anlamda değer veriyordum , küs kaldığımızda oda bende çok ağladık. ama hep bir kopuş yaşadık. şimdi ona mesaj atmak ulaşmak en azından helallik almak istiyorum. görüşür mü konuşur mu bilmiyorum ama en azından görüşmek istemezsede bi helallik aliyim diyorum. aradan 2 yıl geçti , sizce atmalı mıyım , beni tutan ne bilmiyorum ... görüşlerinize çok ihtiyacım var...

Bence gerek yok.
2 yıl geçmiş.
Hormonlar duygusal süreç etkilemiştir.

Fazla duygusallasmissin. Gerek yok.Helallik niyetiyle bir fakir sevindir. Gecmisi yerinde birakabilmek cok onemli.

Gereksiz olur..ben de bi arkadaşımla ilgili arada böyle düşünüyorum sonra vazgeçiyorum..hormonlar herhalde:) bitmiş bir ilişki

bu duygusallığımın sebebi , bende gercekten emegi olması , hamilelikle alakası yok öncedende aklıma geliyordu bi yazsam mı diyordum. ama bu aralar nedense daha çok aklımda ,evet kırıldık birbirimize ama ne biliyim böyle olmamalıydı sanki , kafam karışık..

Barış arkadasinla çok saçma bir sebeple iletişimi koparmissin. Emin değilsin kastı yaptığına emeği var üstümde diyorsun

Ben olsam arardım. Hiç kimseyle(kayinvalidem haric):KK53: küs kalmayı sevmem.Birde hala içimde sevgisi varsa öyle silip atamam geçerli bir nedenim yoksa.
Belki oda size ulaşmaya çalışıyor ama siz daha önce cevap vermediğiniz için cesaret edemiyor.?

Bilemedim
Konu önemli
Üzerinden zaman geçmiş

2 sene önce biride bana sizin gibi davrandi. heryerden engelledi sildi. ortada sorun yoktu üstelik
sonra ogrendim ki kendince biseyleri kiska mis sogumus ama beni haksiz duruma dusurmeyen sebeblerdi. sonra ortak arkadasimiz agzimi arayinca
"gemileri yakip gidene geri yuzecek liman birakmam, acik sozlu biri sanirdim onu derdi neyse yine soyleyebilirdi ne saniyor ben eski benimde pesinden mi kosturcam? yoluma cikmasin bi daha" dedim.
2 sene oldu ve hanfendi engeli kaldirdi. icimdeki tum iyi niyetleri aldi soktu goturdu ben sahsen bana yalvarsa arkadas olmam.küs kalmak degil kaale almamak.
tabii bu anlattiklarim sizin icin gecerli olmayabilir. ama siz boyle konu acinca o kisi aklima geldi. demek pismanki engeli kaldirdi..

ya hani herzaman yanımda oldu , bikere hastalanmıştım kötü bişey çıkabilir deyince öyle ağladıki karşımda bunu nasıl söylersin beni hiç düşünmüyomusun diye hiç unutamam , ne zaman paraya sıkışsam çıkarıp verdi . diyorum ya dostluğu çok büyüktü benim için. hani insan sevdiğine kırılırmış ya onun bana bu şekilde misilleme yapması ve beni son dakika afedersiniz döt gibi ortada bırakması çok gücüme gitti ozamanlar. bide bu arkadaşım Akrep burcu bilirsiniz akrepler kızdığı şeyin intikamını hep alır , oda öyle yaptı kısaca ben onunla istediği yere gitmedim diye oda zamanı gelince beni öylece ortada bıraktı. siz olsanız napardınız ? ufak bir sorun mu sizce , beni terslemesini göze alıp bişeyler yazarmıydınız ?

2 sene önce biride bana sizin gibi davrandi. heryerden engelledi sildi. ortada sorun yoktu üstelik
sonra ogrendim ki kendince biseyleri kiska mis sogumus ama beni haksiz duruma dusurmeyen sebeblerdi. sonra ortak arkadasimiz agzimi arayinca
"gemileri yakip gidene geri yuzecek liman birakmam, acik sozlu biri sanirdim onu derdi neyse yine soyleyebilirdi ne saniyor ben eski benimde pesinden mi kosturcam? yoluma cikmasin bi daha" dedim.
2 sene oldu ve hanfendi engeli kaldirdi. icimdeki tum iyi niyetleri aldi soktu goturdu ben sahsen bana yalvarsa arkadas olmam.küs kalmak degil kaale almamak.
tabii bu anlattiklarim sizin icin gecerli olmayabilir. ama siz boyle konu acinca o kisi aklima geldi. demek pismanki engeli kaldirdi..
senin anlattığına göre arkadaşın sebepsiz böyle davranmış ama illaki bişeyler vardır içinde belkide senin bilmeden yaptığın bir hata , tabi gelip seninle paylaşması gerekliydi . birden silip gitmek kolay değil heleki gerçek dostluklarda ama oluyor işte insan hataya düşebiliyor . bazen diyorum üç günlük dünyada niye böyle yapıyoruz , ama şeytan arayı bozuyor bizde ona kanıyoruz..

ya hani herzaman yanımda oldu , bikere hastalanmıştım kötü bişey çıkabilir deyince öyle ağladıki karşımda bunu nasıl söylersin beni hiç düşünmüyomusun diye hiç unutamam , ne zaman paraya sıkışsam çıkarıp verdi . diyorum ya dostluğu çok büyüktü benim için. hani insan sevdiğine kırılırmış ya onun bana bu şekilde misilleme yapması ve beni son dakika afedersiniz döt gibi ortada bırakması çok gücüme gitti ozamanlar. bide bu arkadaşım Akrep burcu bilirsiniz akrepler kızdığı şeyin intikamını hep alır , oda öyle yaptı kısaca ben onunla istediği yere gitmedim diye oda zamanı gelince beni öylece ortada bıraktı. siz olsanız napardınız ? ufak bir sorun mu sizce , beni terslemesini göze alıp bişeyler yazarmıydınız ?

Böyle bir insanın misilleme yaptığından nasıl emin oldunuz?
En azından neden böyle yaptın diye ona soracak kadar hatrı olmalıydı sizde.
Çok ayıp etmişsiniz açıkçası.

Böyle bir insanın misilleme yaptığından nasıl emin oldunuz?
En azından neden böyle yaptın diye ona soracak kadar hatrı olmalıydı sizde.
Çok ayıp etmişsiniz açıkçası.
sordum tabiki onu konuştuk kendisi söyledi hem çalışıyordum izin alamadım aklımda o yok hep diye tersledi bende dedim önemli olan gelememen değil gelcem deyip deyip son dakika vazgeçmen ve bunu kasıtlı yapman . çok büyütüyosun sende benle gelmemiştin falan dedi. konuşma öyle kaldı , sonra ben bağımı koparma kararı aldım soğudum uzaklaştım . aradan bir hafta geçince mesaj attı . cevap vermedim iki kere , öyle kaldı , aradan iki sene geçti..

senin anlattığına göre arkadaşın sebepsiz böyle davranmış ama illaki bişeyler vardır içinde belkide senin bilmeden yaptığın bir hata , tabi gelip seninle paylaşması gerekliydi . birden silip gitmek kolay değil heleki gerçek dostluklarda ama oluyor işte insan hataya düşebiliyor . bazen diyorum üç günlük dünyada niye böyle yapıyoruz , ama şeytan arayı bozuyor bizde ona kanıyoruz..
kesinlikle. ben meleğim demiyorum ancak yüz yüze bakıyoruz eşlerimiz sıkı arkadaş yani hiçmi yüz göz olmayacagiz? sonralari öğrendimki o ortak arkadas sebeb olmus..bana gelince hadi mira sunlarida cagiralim olurdu onlar kendi aralarinda toplaninca ben aranmazdim ve bu cok tekrar etmeye basladi. ciddi bi kiskanclik eşimle hissetmeye basladik halbuki benim onda cok emegim vardi. kandıği arkadasida gozumuzde cocuk o zamanlar 18inde filan:) gaza geldi sildi atti işte...

Bana göre böyle bi dostu silip atmak için çok basit bi sebep olmuş gerçek dostlar böyle şeyleri bile atlatabilmeli , gerçi iki sene boyunca kininiz kızgınlığınız geçmediyse demek ki gerçek dost değilmiş ki kolayca silmişsiniz

Bana göre böyle bi dostu silip atmak için çok basit bi sebep olmuş gerçek dostlar böyle şeyleri bile atlatabilmeli , gerçi iki sene boyunca kininiz kızgınlığınız geçmediyse demek ki gerçek dost değilmiş ki kolayca silmişsiniz
ben birine kırıldım mı tam siliyorum ve ilk defa pişmanım . genelde arkama bakmak pek huyum değil ama iki senedir bu gelgit içindeyim. sanırım atıcam bir mesajda olsa helallik isticem , belki cevap vermicek belki terslicek ama olsun , canı sağolsun..

sanırım içinizde onu affetmişsiniz ve görüşmek istiyorsunuz
ancak eskisi gibi sıcak olamayacağınızı ve olumlu cevap alamayabileceğinizi hesaba katmanız gerek
göze alıyorsanız içinizde kalmaması için iletişime geçebilirsiniz

Helallik isteyin bence bir kahvenin bile hatırı olurken çok iyiliğini gormussunuz

sordum tabiki onu konuştuk kendisi söyledi hem çalışıyordum izin alamadım aklımda o yok hep diye tersledi bende dedim önemli olan gelememen değil gelcem deyip deyip son dakika vazgeçmen ve bunu kasıtlı yapman . çok büyütüyosun sende benle gelmemiştin falan dedi. konuşma öyle kaldı , sonra ben bağımı koparma kararı aldım soğudum uzaklaştım . aradan bir hafta geçince mesaj attı . cevap vermedim iki kere , öyle kaldı , aradan iki sene geçti..

Açıklamasını da yapmış. Yani ilk defa yaptığı bir şeyse hiç mi kredisi yoktu sizde. Bin tane arkadaşınız da yok. Az ama öz arkadaşınız var. Onu da bir kerelik bir şeyden silip atmışsınız. Başka biri olsa neyse ne diyeceğim ama 2 sene sonra bile sevgi ve muhabbetle bahsettiğiniz bir insana ayıp etmişsiniz bence.
Bilemiyorum iletişime geçin isterseniz. Hamileliğinizi haber verirseniz belki yumuşar ve yeniden bir arkadaşlık oluşur.

Uc gunluk dunyada boyle kucuk hesaplarla insanlari hayatimdan cikarmam. Ben sizi haksiz buldum.
Ben de iki arkadasimi sorgusuz sualsiz cikardim hayatimdan emin olun yaptiklari bundan cok cok agirdi.
Ben olsam geri donup helallik istemem cunku arkadasinizin yerinde olsam sizinle hicbir sekilde iletisime gecmek istemezdim bir daha.

Back
X