konuşmadığım arkadaşım için ? bakarmısınız..

ben birine kırıldım mı tam siliyorum ve ilk defa pişmanım . genelde arkama bakmak pek huyum değil ama iki senedir bu gelgit içindeyim. sanırım atıcam bir mesajda olsa helallik isticem , belki cevap vermicek belki terslicek ama olsun , canı sağolsun..
En azından içinizde kalmaz böyle düşünüyorsanız geç bile kalmışsınız sizin için bu kadar kıymetliyse en azından bunu geçmiş günlerin hatrına yapabilirsiniz inşallah olumsuz bi yanıt almazsınız

benzer bir şey yaptı arkadaşım 3-5 gün önce neye gaza geldiyse.

silmiş facebooktan vs. mesaj attım derdin ne böyle çocukça şeyler yapma diye. cevap yok. cesaret edemedi bile derdini söylemeye.

ben de numarasını vs sildim gitti.

bir daha da ağzıyla kuş tutsa arkadaş olmam. kimsenin gönlünü eğleyemem ben herkes kocasına sevgilisine tribini atacak.

böyle dengesizlikler yapana da arkadaş diyip güvenmem bir daha.

gerçek arkadaşlık böyle her şeye alınmayı gerektirmez.

Eğer arkadaşın bu hatayı bir değil, birden fazla defa yapmış olsa arkadaşlığınızı önemsememiş, boşver arama derim ama sanırım bir kere hata yapmış ve fevri davranıp hemen küsmüşsünüz.

Bu durumda bir şans daha verilebilir bu arkadaşlığa. Ama genelde araya vakit girdikten sonra eskisi gibi olmuyor, sonra hayalkırıklığı yaşayabilirsiniz.

İnsan en çok ve çabuk değer verdiklerine kırılıyor. Eskisi gibi olur musunuz bilmem ama benim başıma böyle bir şey gelseydi. Yani arkadaşınız ben olsaydım eğer bende size değer veriyorsam çabaladığınıza inanırım

İnsan en çok ve çabuk değer verdiklerine kırılıyor. Eskisi gibi olur musunuz bilmem ama benim başıma böyle bir şey gelseydi. Yani arkadaşınız ben olsaydım eğer bende size değer veriyorsam çabaladığınıza inanırım
umarım oda öyle düşünür, zaten bilir benim hiçbişeyi öylesine yapmayacağıımı . ama niye iki sene bekledin diyede kızgınlığı nasıl geçer bilmiyorum . bakalım cesaretimi topliyimda bu akşam instagramdan yazıcam bişeyler. zaten konuşmazsada canı sağolsun terslersede. arkasından atıp tutcak değilim kötü tepki verirsede.

Ben olsam mesaj atmazdim.kustugum insan olur benim icin.
Ama sizi rahatlatacaksa atin yani siz bilirsiniz

Back
X