Konuşmak istemiyomuş

GoruyorsunuzMukemmel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2015
867
555
103
35
Uzaktan yürüttüğüm bi ilişkim var. Haftaya evlenicez, su an ayrı şehirlerdeyiz.. Son günlerde hazırlıklardan başımız çok agrıdı.. Ama burda benim kimsem yok, ailem de sevgilim de uzakta.. Dolayısıyla hep eşimle konuşma durumundayım. Geçen aradıgımda konuşmak istemiyorum şu an havamda değilim dedi.. Bi süredir de aramaları azalttı. Sevgi yönünden eksikligini hissetmiyorum ama bana bu şekilde davranması doğru mu? O konuşmak istemiyo diye gidip başkalarıyla mı konuşayım yani? Tamam herkes her zaman havasında olmaz, konuşacak havasında olmayabilir ama bunu boyle mi söylemesi lazım.. Ne düşünüyorsunuz

13.sayfa durum güncellemesi

Son düzenleme:
Asıl uzakta olunca insan daha çok konuşmak paylaşmak ister ,nişanlınızın size söyleyiş tarzı kırıcı olmuş .ne kadar süredir tanışıyorsunuz ?genelde size karşı nasıl bunu en iyi siz bilirsiniz ,inşallah iyice tanıyıp karar vermiş olduğunuz bir evliliktir ,zira insanları tanımak bir hayli zaman alıyor ,evlilikten korkularımı var ,birden aramaları azaltması düşündürücü .

Asıl uzakta olunca insan daha çok konuşmak paylaşmak ister ,nişanlınızın size söyleyiş tarzı kırıcı olmuş .ne kadar süredir tanışıyorsunuz ?genelde size karşı nasıl bunu en iyi siz bilirsiniz ,inşallah iyice tanıyıp karar vermiş olduğunuz bir evliliktir ,zira insanları tanımak bir hayli zaman alıyor ,evlilikten korkularımı var ,birden aramaları azaltması düşündürücü .
Evet stres yapmış bi an önce olsa bitse keşke diyo. Ben de öyle hissediyorum ama ben ona konuşmak istemiyorum demiyorum

Evet stres yapmış bi an önce olsa bitse keşke diyo. Ben de öyle hissediyorum ama ben ona konuşmak istemiyorum demiyorum
Stres yapmış olması normalde ,söyleyiş tarzı kırıcı olmuş ,1 sene çok kısa bir süre değilmi sizce ,ben de böyle bir hataya düştüm ,yaşadıkça insan hiç bilmediği huylarını tanıyor ,dikkatli olun derim

Uzaktan yürüttüğüm bi ilişkim var. Haftaya evlenicez, su an ayrı şehirlerdeyiz.. Son günlerde hazırlıklardan başımız çok agrıdı.. Ama burda benim kimsem yok, ailem de sevgilim de uzakta.. Dolayısıyla hep eşimle konuşma durumundayım. Geçen aradıgımda konuşmak istemiyorum şu an havamda değilim dedi.. Bi süredir de aramaları azalttı. Sevgi yönünden eksikligini hissetmiyorum ama bana bu şekilde davranması doğru mu? O konuşmak istemiyo diye gidip başkalarıyla mı konuşayım yani? Tamam herkes her zaman havasında olmaz, konuşacak havasında olmayabilir ama bunu boyle mi söylemesi lazım.. Ne düşünüyorsunuz
Ben hiçbişey anlamadım?
Eşim demişsiniz
Sevgilim demişsiniz?
Nişanlım demişsiniz?
Haftaya evleniyorsunuz , uzaktan bi sevgiliniz var ve bu konuyu eşinizle konuşmak istiyorsunuz?
Kaç kişi ile evleniyorsunuz hanım efendi?
Lütfen yazımı düzeltin beynim cayır cayır yandı.

Stres yapmış olması normalde ,söyleyiş tarzı kırıcı olmuş ,1 sene çok kısa bir süre değilmi sizce ,ben de böyle bir hataya düştüm ,yaşadıkça insan hiç bilmediği huylarını tanıyor ,dikkatli olun derim
Yıllar sonra da yeni huylar edinebiliyolar. Evlilik tamamen bi risk zaten. Ama ben onunla mutluyum genel olarak. Memnunum yani. Memnun olmadıgım tek konu bazen çok kırıcı oldugunun farkında olmuyo. Özellikle gergin bi havamızdaysak

Ben hiçbişey anlamadım?
Eşim demişsiniz
Sevgilim demişsiniz?
Nişanlım demişsiniz?
Haftaya evleniyorsunuz , uzaktan bi sevgiliniz var ve bu konuyu eşinizle konuşmak istiyorsunuz?
Hepsi aynı kişi efem

Ben hiçbişey anlamadım?
Eşim demişsiniz
Sevgilim demişsiniz?
Nişanlım demişsiniz?
Bende defalarca okumak zorunda kaldım anlayabilmek icin

Bi insan sevgiliniz evleneceksiniz diye her zaman sizinle istediğiniz ölçüde konuşmak zorunda mi ?
Burada cidden okuduğum konuların yarışında kadınlar karşıdaki insan degil kendine hizmet için yaratılmış bir robot sanıyor.
Tabi ki değil. Ama özel durumumuz var. Ben ayrı bi şehirde yalnızım yeni yeni ortam yapmaya çalışıyorum. Ailem de uzakta ve benim için fazlasıyla zor bunlar.. Konuşmak istemiyorum cümlesi kulaga ve kalbe agır geliyo. İstemeyebilir ama bu şekilde dile getirmesi benim şartlarımdan çok kendi ruh haline odaklandıgını gosteriyo. Bi de 2 aydır görüşemedik buna ragmen ben her şeyde telefona sarılırken onun boyle demesi kırdı beni

Yıllar sonra da yeni huylar edinebiliyolar. Evlilik tamamen bi risk zaten. Ama ben onunla mutluyum genel olarak. Memnunum yani. Memnun olmadıgım tek konu bazen çok kırıcı oldugunun farkında olmuyo. Özellikle gergin bi havamızdaysak
Siz memnunsanız sorun yok ,memnun olmadığınız şey size göre anladığım kadarıyla küçük bir kusursa onuda hoş görürsünüz olur biter ,memnun olduğunuza göre ,konu açmaya değecek kadar büyük bir sorun olmasa gerek

cnm bak düğün stresi bizim kadar erkekleride sarıyor.. hatta erkekleri malesef daha sarıyor halbuki yükü çeken bizleriz ama onların kafalarında elli tilki dönüor ve erkekler bizim gibi değil içlerine atıyor.. düğün zamanı böyle şeylerin olması çok normal.. kaldı ki evlenince aynı eve girdiğinzde bile belki dinlenmeye yanlız kalmaya ihtiyacı olacaktır... siz istediğinz her an sizinle konuşmak zorunda değil ki aynı şey sizin içinde geçerli.. sizi anlıorm bu sıralar en çok size ihtiyacı var üstüne bu kadar gidersiniz durum karmaşık hal alır.. biraz kendini dinlesin bu çok normal.. heleki sevgisinden şüpheniz yoksa bundan öte ne olabilir

Back
X