Konuşmak istemiyorum

Turuncumsu

Zamanı var, aminler boşa değil
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2015
783
674
53
Sevgili kk hatunları iyi akşamlar.
yeni gelinimiz ve erkek kardeşimle bir tartışma yaşamıştım. Buradan sizlerin tavsiyesi benimde içime sinmesiyle bir süre konuşmama kararı almıştım. Kardeşim ve gelin hanım bize geliyorlar ama ben mecbur kalmadıkça odamdan çıkmıyorum yüzlerini görmüyorum muhattap olmuyorum. Kafam da gayet rahat mutluyum. Çok mecbur kalırsam mutfağa falan girip çıkıyorum ama anlık. Ve muhattap olmadan.

Ama malesef gelin hanım bu durumdan memnun değilmiş. Hergün ablamı ve annemi arayıp ağlıyormuş. Neden beni görmezden geliyor ben hatamın farkına vardım yeter artık benimle konuşsun diye.Diğer erkek kardeşimin kız arkadaşıyla olan yakınlığımıda ileri sürerek onunla iyi ama benimle küs diyormuş. Bu sefer de affeden olmak istemiyorum. Çünkü kendisiyle daha önce 2 kere daha sorun yaşadığımızda bana sorun çıkarmayacağına söz vererek özür dilemişti.

Annem ve ablamın baskılarından sıkıldım. Tamam iyi niyetle söylüyorlar ama ben artık yıpranmak istemiyorum bu ilişkide. Ne yapsam direk kendisine mi söylesem diyorum. Ama yeniden karşı karşıya gelmekte istemiyorum.

Son düzenleme:
Olay nedir bilmiyorum ama bence samimi olmadan, merhaba nasılsın muhabbeti yeterli. Tamamen görmezden gelme yani.

bir türlü rayına oturmayan bir gelin -görümce ilişkisi. En büyük sıkıntım ise söylemediğim ve yapmadığım şeyleri söyledim yaptım gibi lanse etmesi. Birazcık yalan söyleyebiliyor
Anladım.

O zaman tek cümlelik hatta kelimelik muhabbetler kurun.hoşgeldin,iyi akşamlar,güle güle gibi :)

Hiçbir şey yapmayacaksın, çünkü ne karşı taraf değişecek olumlu yönde ne de sen geçmişi unutabileceksin.
Bırak ağlasın, sızlansın. Bırak istediği kişiyi kıskansın.

En azından iftira atma ihtimalinden uzak olacaksın.
Tek yapabileceğin diğer kızla olan muhabbet durumunuzu bilmesini engellemek, o kadar.

Bence geldiginde konuşun ama mesafeli.boyle odadan çıkmamak kus kalmak falan onu onemsiyormus gibi oluyor bence.eger size büyük hatası olduysa samimi olmayın tabi mecburen ilişki kuracaksınız artık.bir hoşgeldiniz dersiniz ,yine odaya geçersiniz.o da ağlayıp şikayet etmeler falan komik olmuş niye bu kadar taktı ki kafayi

Haklısın ben affedemiyorum.
Ahh kuzum konuyu çok doğru yerden yakalamışsın. Ben tek derdinin diğer kızı kıskanmak olduğunu düşünüyorum. Baya zaman geçti olayın üzerinden hatasını anlayan insan gelip bir konuşmayı denerdi bence. Evlenmeden önce sadece beni seveceksiniz diye pazarlık yapıyordu keza kendisi.

Ben görmeye tahammül edemediğim için sosyal medyadan silmiştim doğrusu. Ama diğer kızın hesaplarından görüyodur.

Her şey bir yana evine gelen misafire böyle yapmamalısın .
Onunla zorunlu olmadıkça muhattap olma ama yanında da otur .
Seninle olan sorununu seninle iletişim kurmak yerine anneni ablanı araya almasından belli .
Yalancıymış zaten . İleride ki iftiralara karşı . yanına otur ama özel hiç bir şey konuşma .
Sen nasılsın kardeşim nasıl yiğen varsa yiğenler nasıl bitti . O çağırmadıkça evine vs de gitme sakın .

İleride bir şey olursa evime gelen misafirsin kardeşimin eşisin diye yanına oturuyorum ama bu yalancı tavrın yüzünden seninle muhattap bile olmuyorum . Neyin kafası bu diyebilirsin !

Bu arada kardeşinin tavrı ne ben ona üzüldüm . Ablasıyla eşi arasında köprü olmak çok yorucu olsa gerek !

Mağdur kişiyi kardeşine, annene oynamak varken, neden gelip seninle konuşsun değil mi ama

Köprü olmaktansa taraf olmayı seçti. Eşinin yaptıklarının açıklamasını beklemek, istemek yerine karımmışta söylemiş oldu tepkisi.
Keza onunla da konuşmuyorum aslında ama o şikayetçi değil.

bak bak bak . Eşi ondan yana olduğu halde gelininizin tavrı ilginçmiş
Kardeşiniz bu kadınla çevresindeki herkesi kaybeder yalnız. Çünkü bizim ailemizde de var böyle biri
Ben şahsen öz oldukları halde anlatırken üvey diyorum . Sonunuz böyle olmaz inşallah .
Ama mesafe ve tavır iyidir

Gerçekten akıl erdiremiyorum. Bende şuan orta yol bulmayan, gelini kaale almayan inatçı abla oldum demi
İki gündür görümce ve k.validenin ciddi haksızlığa uğratıldığı bir konu var burada.

Onu okudukça diyorum ki iyi niyetli olsan bile çoğu gelin bir yolunu bulup bunu suistimal edebiliyor ya da altında bir kötülük arayabiliyor.

benzer bir sebepten ikizide erkek kardeşime kırgın ve tavırlı. Sonumuzun öyle olmasından korkarım ama sanırım oraya doğru gidiyoruz.

keşke yaşanmasa böyle şeyler. Baktığımız zaman hep gelin mağdur edebiyatı yapıyor ama yıkımı yapıp geçiyor maşallah.
Rabbim iyilerle karşılaştırsın ne güzel dua.

Gelip baskasina soyleyecegine. Size gelip ozur dilesin. Sizde buyukluk gosterin affedin. Ama uyarinda bunu bir kez daha tekrarlarsa bi daha konusmayacaginiza dair. Bazi insanlar cahildir.hatalarini gec anlarlar. Affedin...

Yalan soyleyen bir gelin.. Allah korusun. Ama odaniza kapanmadan 1 2 kelimelik muhabbetler kurabilirsiniz. Gercekten pisman olsa bi odanin kapisini tiklatir gelir konusurdu..

bu devirde böyle görümcenin ..... yalvaran gelin bulursan banada yolla ne kapris mis beee

Gelip baskasina soyleyecegine. Size gelip ozur dilesin. Sizde buyukluk gosterin affedin. Ama uyarinda bunu bir kez daha tekrarlarsa bi daha konusmayacaginiza dair. Bazi insanlar cahildir.hatalarini gec anlarlar. Affedin...

Yalan soyleyen bir gelin.. Allah korusun. Ama odaniza kapanmadan 1 2 kelimelik muhabbetler kurabilirsiniz. Gercekten pisman olsa bi odanin kapisini tiklatir gelir konusurdu..
hatamı anladım derken samimi olduğunu düşünmüyorum. Daha öncede sorun yaşadık tecrübeyle sabit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…