- 15 Temmuz 2015
- 2.391
- 4.623
- 83
- 43
Sosyal medyadan hiç anlamam ama birinin iletinizi beğenmesi sizi beğendiği anlamına gelmez. Kadınlar hemen hayallere kapılır aman dikkat. Erkekler düz mantıktıryok mu yorum ?![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sosyal medyadan hiç anlamam ama birinin iletinizi beğenmesi sizi beğendiği anlamına gelmez. Kadınlar hemen hayallere kapılır aman dikkat. Erkekler düz mantıktıryok mu yorum ?![]()
birden fazla samimiyet kurmaya çalışır olmak istemedim daha sıradan bir diyalog kurayım dedim yok istesem bundan sonraki bir iletisine bir yorum bahanesiyle özelden de yazarım da ne gerek var şu şartlarda :/Keske iletisine sarkiyla yorum yapcagina msj atsaydin bari.Simdi baska bi sey de yapamazsin.Sizi bilmedigi icin msj da atacagini sanmiyorum![]()
onu biliyorum öyle düşünmedim zatenSosyal medyadan hiç anlamam ama birinin iletinizi beğenmesi sizi beğendiği anlamına gelmez. Kadınlar hemen hayallere kapılır aman dikkat. Erkekler düz mantıktır
Tanıştırmayi kendi kendine mi düşünmüş. Hayatında biri olabilir.ablam kişiye söylemedi ki bunu söylemiş olsa bu kadar düşünmeyeceğim zaten
bilemeyiz, teşebbüs etseydi bunları öğrenmiş olacaktık ama düşünce aşamasında kalmış ben de sonradan öğrendim zaten mesele kapanmış bir mesele aslında ısrar eden benim kendi içimde. o yüzden de bir atmıyorumTanıştırmayi kendi kendine mi düşünmüş. Hayatında biri olabilir.
Bence bu o süre zarfında seni düşündüğünü gösterir birkaç saat şarkı diline dolanmışsa demek kiBen, bu bir türlü tanışamadığım doktor beyi instagramdan sonra twitterda da takibe aldım, bir de en son iletisine yorum yaptım, bu şarkıyı hatırlattı diye bir şarkı paylaştım bu yorumumda. Kendi bu yorumumu gördü ve beğendi. Ama bu kadarla kaldı hatta geri takip bile yapmadıamaan hiç ilgisi yok demek ki deyip durumu kabullenmişken bir iki saat sonra benim gönderdiğim şarkının sözlerini yazdı ileti olarak
![]()
Ben şaşırdım çünkü hiç ilgilenmediğini düşünmüştüm ama bi kaç saat sonra hatırlayıp (ayda yılda bir ileti yazan bir insan olarak) şarkının sözlerini paylaşması acaba beni mi yokluyor diye düşündürdü
bir süre sonra beğendim ben de o iletisini sadece o kadar, mesele bundan ibaret
![]()
açıkçası ben de başta aynen böyle düşündüm.. ama sonra acaba abartıyor muyum dedim.. sonuçta iletişime geçmek istese daha farklı hamleler yapabilirdi rahatlıklaBence bu o süre zarfında seni düşündüğünü gösterir birkaç saat şarkı diline dolanmışsa demek ki
haklısınBence özelden ona mesajla yürümeyi dene. Sonuçta adam tam anlamıyla tanımıyor seni, ne yapsın ki o da? Kendini tanıtmayı dene, ne kaybedersinBöyle beklersen yakında adamın başkasıyla olan mutluluğunu izleyebilirsin..
Başkası dediğin ablan sanırım. Ablan böyle bişeye vesile olmayı ister bence. Sende peşine düşmüyosun ki, sonuçta özgüvenli bi şekilde adamla tanışacaksın. Kendine güven. İstemeyedebilir, normal. Rezil olmazsın ki, durum netleşmiş olur. Karakterli bi insansa durumu kullanmaz, olmasa bile düzgünce söyler konuyu kapatır. Fırsatın varken kaptırmadan muhabbeti kur derim. Sen başlat, devamı gelir.haklısınama ne bileyim arada tanıdığım bir kişi olmasa daha cesur olurum ama işe başkalarını da karıştıracak olmam daha mantıklı ve temkinli olmaya itiyor beni.. rezil olmak gibi bir korkum var onu kafaya takıp peşine düşmüş gibi olmak istemiyorum vs vs :/
ne diyeyim doğru söylüyorsun gerçekten.. hayırlısı olsun inşallah teşekkürler :)Başkası dediğin ablan sanırım. Ablan böyle bişeye vesile olmayı ister bence. Sende peşine düşmüyosun ki, sonuçta özgüvenli bi şekilde adamla tanışacaksın. Kendine güven. İstemeyedebilir, normal. Rezil olmazsın ki, durum netleşmiş olur. Karakterli bi insansa durumu kullanmaz, olmasa bile düzgünce söyler konuyu kapatır. Fırsatın varken kaptırmadan muhabbeti kur derim. Sen başlat, devamı gelir.
Senin de hoşlandıpın bir dr olmuştu ne oldu o bade?Birşey başlamış mıydı?Olumsuz yorumlara hemen alınıp kendini çekmişsin. Ayıp mı günah mı yahu? İnsan değer verdiğini göstermeli ki karşılığını görsün. Sizden hoşlanan birinden size göstermese nasıl anlayacaksınız? Adamın burada suçu da yok. Herkes ekleyip beğeni için beğeniyor. Öyle hesaplardan sanmış bile olabilir. Karşıdan adım beklemek komik geldi bana bu durumda. Selam yazarsın sonrası zaten adamın gönlü varsa birini tanımakta yazar yani. Kasarsan olmaz. Rahat ol sen ışığı yak.
Onun üzerinden seneler geçti tatlım başkası var hayatımda. hiçbir şey olmadı o doktorla ama hala instagramda ekli o beni eklemiştiSenin de hoşlandıpın bir dr olmuştu ne oldu o bade?Birşey başlamış mıydı?