• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konuşmalı mı vazgeçmeli mi ? Bana bir akıl verin..

deretepe

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
787
544
73
Merhaba hanımlar
İçime dert oldu gerçekten artık, bir çözüm arıyorum bulamıyorum Allah bir yol nasip eder inşallah.
Sizden de fikir almak istiyorum.
Çok yakınım olan biri bir müddet önce beni birine uygun görüyor tanıştırmayı düşünüyor ama hayata geçiremiyor daha sonra da o kişiyle çalışma ortamları ayrılıyor. Bu mesele de öylece kalmış oluyor çünkü bu kişiler yeni tanışmış insanlar ve fazla samimi değiller.
Ben bunu öğrendikten sonra o kişiyi sosyal medyada araştırdım ve çok kanım ısındı beğendim, kolay kolay bu kadar etkilenmiyorum. Zaten referans olan kişiye de çok güvenirim, insan sarrafı denilebilecek birisi.
Velhasılı kelam ben bu kişiyi instagramda takibe aldım o da beni takip etmeye başladı ama fazla etkileşimimiz yok orada pek aktif de değil zaten. Bu kişi beni ve onu kim vasıtasıyla tanıdığımı bilmiyor sadece bazı paylaşımlarımdan ötürü onu bir şekilde uzaktan tanıdığımı düşünmüş olabilir. Çünkü oldukça küçük bir şehirde yaşıyor ve oraya yakınım olan kişiyi ziyarete gittiğim de bunu paylaştım.
Amma ve lakin sonuç olarak tanışmadık, konuşmadık, görüşmedik hala ve ben bunu denemek istiyorum bu şekilde vazgeçmek içime sığmıyor.
''Yakınınız olan kişiye söyleyin o yapsın'' demeyin kime sorduysam böyle diyor ama o imkan yok malesef. Çok yakınım da olsa birine ''beni tanıştır beni tanıştır'' diye baskı yapamam gider kendim açılırım daha iyi. Ama pat diye de söylenmez ki bunu da biliyorum :KK42:
Bana bir akıl verin ?

-------
Güncelleme: 12. sayfanın sonlarında güncel bilgi var. Lütfen oraya bakınız.

Son düzenleme:
sanırım konum bu forum için yeteri kadar çarpıcı değil, okunmuyor bile :110:

Ya ben okudum da çözüm bulamadım :eek:
Sosyal paylaşım sitelerini de bilmediğimden
Bu instagramda sohbet muhabbet şansı yok mu?

Yakininiz niye tanistiracam dedi ve vazgecti ayrica sosyal medyadan bir şekilde arkadaşlik kurabilirsin ne bilim birseyleri bahane ederek yazismayi deneyebilirsin

Bende okudum ama bilemedim ki ne yapmali :işsiz: basta dm den mesaj at merhaba diye ama muhabbet uzamadan acikla aslinda ben sizi surdan tanıyorum diye onun tepkisine gore yol cizersin bence ilk acilan sen olma baktin hic orali olmuyor sende fazla konusma birak kalsin :KK15:

Ya ben okudum da çözüm bulamadım :eek:
Sosyal paylaşım sitelerini de bilmediğimden
Bu instagramda sohbet muhabbet şansı yok mu?
haklısınız çözüm çok zor :/
muhabbet şansı var da, kaş yaparken göz çıkarmak istemiyorum.. doğru düzgün başlamalı ki öyle devam etsin nasıl kuracağım o iletişimi diye düşünüyorum..

Kendiniz tanısın arkadaşınızın ondan bahsettiğini ve tanımak istediğinizi söyleyin.ama bunu çok hoşlandığınız ve kolay kolay kimseden hoslanmadiginizi söylediğiniz için diyorum yas kac bu arada sanki yazinizdan yaşınız geçiyor o yüzden tanışmak istiyorsunuz gibi izlenime kapildim

Mantıklı gibi görünse de ilk adımı atan hanımlar biraz değersiz kalıyor maalesef :( Sizi çok iyi nlıyorum ncak tek çözüm o arkadaşınız gibi görünüyor. Ya da bir ihtimal ortak bir tanıdık bulabilirsiniz...

Valla bende bilemedim ne diyim. :işsiz: fikrim tıkandı kaldı. Eşimle internette tavla oynarken tanıştık. Ama tek taraflı değildi oda adım attı. Bende attım. Resimlerini falan beğenin. Alta işaret koyun ifade gibi. Yani orda olduğunuzu bilsin sadece beğeni işe yaramaz. Güzel ufak çaktırmadan iltifatta bulunabilirsiniz.

Merhaba hanımlar
İçime dert oldu gerçekten artık, bir çözüm arıyorum bulamıyorum Allah bir yol nasip eder inşallah.
Çok yakınım olan biri bir müddet önce beni birine uygun görüyor tanıştırmayı düşünüyor ama hayata geçiremiyor daha sonra da o kişiyle çalışma ortamları ayrılıyor. Bu mesele de öylece kalmış oluyor çünkü bu kişiler yeni tanışmış insanlar ve fazla samimi değiller.
Ben bunu öğrendikten sonra o kişiyi sosyal medyada araştırdım ve çok kanım ısındı beğendim, kolay kolay bu kadar etkilenmiyorum. Zaten referans olan kişiye de çok güvenirim, insan sarrafı denilebilecek birisi.
Velhasılı kelam ben bu kişiyi instagramda takibe aldım o da beni takip etmeye başladı ama fazla etkileşimimiz yok orada pek aktif de değil zaten. Bu kişi beni ve onu kim vasıtasıyla tanıdığımı bilmiyor sadece bazı paylaşımlarımdan ötürü onu bir şekilde uzaktan tanıdığımı düşünmüş olabilir. Çünkü oldukça küçük bir şehirde yaşıyor ve oraya yakınım olan kişiyi ziyarete gittiğim de bunu paylaştım.
Amma ve lakin sonuç olarak tanışmadık, konuşmadık, görüşmedik hala ve ben bunu denemek istiyorum bu şekilde vazgeçmek içime sığmıyor.
''Yakınınız olan kişiye söyleyin o yapsın'' demeyin kime sorduysam böyle diyor ama o imkan yok malesef. Çok yakınım da olsa birine ''beni tanıştır beni tanıştır'' diye baskı yapamam gider kendim açılırım daha iyi. Ama pat diye de söylenmez ki bunu da biliyorum :KK42:
Bana bir akıl verin ?
E sen direk konuya gir boşver ne kaybedecek sin ki canım böyle bir durum olmuştu bende sizi merak ettim falan deyince o zaten cevap verir ilgisini çekti iseniz doğru söyleyin gitsin derim takılma çok

Mantıklı gibi görünse de ilk adımı atan hanımlar biraz değersiz kalıyor maalesef :KK43: Sizi çok iyi nlıyorum ncak tek çözüm o arkadaşınız gibi görünüyor. Ya da bir ihtimal ortak bir tanıdık bulabilirsiniz...
heh işte sorun da bu evet beni anlamışsınız.. açılmak çok zor değil ama ya sonrası kendimi açtığımla ortada öyle kalakalmak var o zaman kendimi kötü hissederim ve yakıştıramam şu yaşıma bu toyluğu..

Kendiniz tanısın arkadaşınızın ondan bahsettiğini ve tanımak istediğinizi söyleyin.ama bunu çok hoşlandığınız ve kolay kolay kimseden hoslanmadiginizi söylediğiniz için diyorum yas kac bu arada sanki yazinizdan yaşınız geçiyor o yüzden tanışmak istiyorsunuz gibi izlenime kapildim
27.. ama yaş değil mesele her zaman karşıma böyle biri çıkmaz diye hissediyorum..

E sen direk konuya gir boşver ne kaybedecek sin ki canım böyle bir durum olmuştu bende sizi merak ettim falan deyince o zaten cevap verir ilgisini çekti iseniz doğru söyleyin gitsin derim takılma çok
çok kolay lokma olursam hiç bir cazibem kalmaz diye düşünüyorum :/

heh işte sorun da bu evet beni anlamışsınız.. açılmak çok zor değil ama ya sonrası kendimi açtığımla ortada öyle kalakalmak var o zaman kendimi kötü hissederim ve yakıştıramam şu yaşıma bu toyluğu..

yok toyluk olarak düşünmeyin. ben de hanımların adım atmasından yanayım ama her erkek aynı "olgunluk" ile hareket etmiyor. ben çok şaşırmıştım hz. hatice'ninefendimiz (sav)e evlenme teklif ettiğini duyduğumda. aslında çok yanlış bir hareket değil yani. ancak karşınızdaki insanı hiç tanımadığınızı düşünürsek çok riskli olabilir. sizin adınıza sonradan hoşlanmayacağınız duygular kalabilir geriye.

ama eğer diyorsanız ki ben şansımı deneyeyim olursa olur olmazsa olmaz, o zaman bir kaç fotosuna yorum filan yapabilirsiniz. (tavsiye etmem)

Merhaba hanımlar
Bana bir akıl verin ?

sosyal medyadan mesaj yazın
ne kaybedersinizki

27.. ama yaş değil mesele her zaman karşıma böyle biri çıkmaz diye hissediyorum..

siz jhiç çekinmeyin bence. arkadaşınızı arayın ya da şansınız varsa yüzyüze görüşün. ben gerçekten düşündüm. bu konuda adım atmama yardımcı olur musun deyin gitsin. yapmasa bile bir çözüm bulabilir. biriyle tanışmak istemek ayıp değil.

Sonu aşk olacaksa önemi yok ilk adımı kimin attığının.Olmayacaksa adamı daha nerde göreceksin.Sonuçta hemen hadi çıkalım da demeyeceksin.

Back
X