• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konuşmalı mı vazgeçmeli mi ? Bana bir akıl verin..

Bu mantikli ama bi suredir takiplesiyorurz ve paylasimlarimla cok ilgileniyormus gibi davranmiyor bu durumda yine de acilmali miyim sence?
Olay böyle sürüncemede kalacağına bence açıl, bir merhaba deyip söze girersin,baktın zaten ilgili değil yada hayatında biri var hissettin takipten çıkar çıkartır önüne bakarsın..

Merhaba nasılsınız falan gibi bir şeyler yaz konuya gir baktın yazmaya hevesli ilerler zaten o zaman. Ama ilgisizse yol yakınken, kendini fazla ümitlendirmeden vazgeçersin..

heh işte sorun da bu evet beni anlamışsınız.. açılmak çok zor değil ama ya sonrası kendimi açtığımla ortada öyle kalakalmak var o zaman kendimi kötü hissederim ve yakıştıramam şu yaşıma bu toyluğu..
Nasipse bir şekilde olacaktır ben nasibe çok inanırım. Bu yaşadıklarınızın hiçbirisi tesadüf olamaz. Bir aracı yoksa lütfen kendiniz yazın. Yoksa neden yazmadımi yazsam nolurdu, olur muyduk acaba pişmanlığı yaşarsınız ki bu daha kötü bir durum.

Doğru söyluyorsun sosyal medyada gordugu bi kizi niye tanimaya calissin durduk yere. Ama daha ilgili olsa cesaret bulabilirdim paylasimlarima karsi cok alakali degil gerci cok az kullaniyor instagrami ama yine de merak duysaydi istedim. Ilgilenmiyorken de daha yaklasmak riskli olabilir.
Sonuçta siz onu bildiğiniz için takip ediyorsunuz bilmediğiniz birini siz takip eder misiniz? Kendinizi onun yerine koyun bilmediği bir şeyin karşılığını bekliyorsunuz sizce de tuhaf değil mi durum? Risk nedir? Yani size adam napabilir? Durumu anlattığınız zaman anlayacaktır. Tek söylemeniz gereken ortak bir arkadaşınızın sizi tanıştırmaktan bahsettiğinş ve siz de merak edip takip ettiğinizi söyleyeceksiniz ordan konu yürür zaten ama adam size durup dururken neden ilgi göstersin bilmiyor ki sizi:)

O kisinin sizden hic haberi olmamis mi tanidiginiz ona da soylememis mi boyle bir kiz var diye
Eger haberi varsa uzerine dusmeyin derim olacagi varsa olur zaten tanidiktan habersiz mesaj atarsaniz bu sefer de araci kisi yanlis dusunebilir hakkinizda. En iyisi araciya soyleyin adama cinlatsin bir kiz vardi diye adam da gorusmek isterse yazarsiniz.
O kişinin benden haberi yok

Sonuçta siz onu bildiğiniz için takip ediyorsunuz bilmediğiniz birini siz takip eder misiniz? Kendinizi onun yerine koyun bilmediği bir şeyin karşılığını bekliyorsunuz sizce de tuhaf değil mi durum? Risk nedir? Yani size adam napabilir? Durumu anlattığınız zaman anlayacaktır. Tek söylemeniz gereken ortak bir arkadaşınızın sizi tanıştırmaktan bahsettiğinş ve siz de merak edip takip ettiğinizi söyleyeceksiniz ordan konu yürür zaten ama adam size durup dururken neden ilgi göstersin bilmiyor ki sizi:)
Haklısın gaza gelip yazacağım bu gidişle :KK45:
Ama yeteri kadar özgüveni değilim sanirim

Nasipse bir şekilde olacaktır ben nasibe çok inanırım. Bu yaşadıklarınızın hiçbirisi tesadüf olamaz. Bir aracı yoksa lütfen kendiniz yazın. Yoksa neden yazmadımi yazsam nolurdu, olur muyduk acaba pişmanlığı yaşarsınız ki bu daha kötü bir durum.
Tanıştırmak isteyen kişi öz ablam Hoppa
Annem de sizin gibi nasipse olur boşver demiş ablama. Kısa süre çalıştılar birlikte o yüzden diyememis zaten benim sonradan haberim oldu ve sonrası boyle:KK51:

bence karşı tarafa ondan hoşlandığınızı söylemeyin bir kere yaptım bunu
adam beyaz eşyanın dış görünüşe önem verdiğini söyledi
çevremde beğenilen biriyim yani siz beğenirsiniz o beğenmez
hiç tanımıyomuş gibi yapın dm den yazarken

Ablanızın ondan size bahsettiğini yazın tanıştırmaya fırsat olmadığını sizinde sosyal medyadan baktığınızı istersentanışabileceğinizi söyleyin ciddi olun hoşlandığımızı belli etmeyin.

O kişinin benden haberi yok
Araciya citlatsaniz adama sizden bahsetsin deyin ki ben beğendim konusmamiz icin yardimci olur musun adam da yesil ışık yakarsa siz mesaj atarsiniz
Araciya soylemeden damdan duser gibi mesaj atarsaniz abes kacar bence.
Edit: araci ablanmis ablani karistirma yaz gitsin olacagi varaa olur yoksa icinde hep ukde kalir :))

Araciya citlatsaniz adama sizden bahsetsin deyin ki ben beğendim konusmamiz icin yardimci olur musun adam da yesil ışık yakarsa siz mesaj atarsiniz
Araciya soylemeden damdan duser gibi mesaj atarsaniz abes kacar bence.
Edit: araci ablanmis ablani karistirma yaz gitsin olacagi varaa olur yoksa icinde hep ukde kalir :))
:KK70: bu mesajı çok beğendim
Ablam olunca değişen ne sizce ?
Acikcasi neden bilmiyorum ama ablama gidip ısrar edemem bir arkadaşım olsa belki.. yani haklısınız ablamı karıştırmak istemiyorum ben de olmazsa ablam arada kalsın istemem hem.

Ablanızın ondan size bahsettiğini yazın tanıştırmaya fırsat olmadığını sizinde sosyal medyadan baktığınızı istersentanışabileceğinizi söyleyin ciddi olun hoşlandığımızı belli etmeyin.
Orası kesin bayilmis gibi görünmeyi asla istemiyorum o yüzden bu kadar dusunuyorum. Pat diye de yazmayayım konu açılsın istedim ama olmadı.

bence karşı tarafa ondan hoşlandığınızı söylemeyin bir kere yaptım bunu
adam beyaz eşyanın dış görünüşe önem verdiğini söyledi
çevremde beğenilen biriyim yani siz beğenirsiniz o beğenmez
hiç tanımıyomuş gibi yapın dm den yazarken
Asla.. yani adım atsam da muhabbet acar ya da olanları anlatıp konuyu gündeme getiririm senden hoslandim dersem kaybetmek büyük ihtimal

:KK70: bu mesajı çok beğendim
Ablam olunca değişen ne sizce ?
Acikcasi neden bilmiyorum ama ablama gidip ısrar edemem bir arkadaşım olsa belki.. yani haklısınız ablamı karıştırmak istemiyorum ben de olmazsa ablam arada kalsın istemem hem.
Ben orda sizi dusundum yani araci kişiyi yeni tanidiginiz biri sandim o yüzden ona soylemeden adamla konusursaniz hakkinizda ne evlenme meraklisi kizmis diyebilir ama ablan boyle bir seyi soylemez abla sonucta :))
Adam doktormus galiba onun sizi fark edecek zamani olmuyordur sizin dikkat cekmeniz lazim
Not: bir doktor eşinden :KK70:

Merhaba hanımlar
İçime dert oldu gerçekten artık, bir çözüm arıyorum bulamıyorum Allah bir yol nasip eder inşallah.
Sizden de fikir almak istiyorum.
Çok yakınım olan biri bir müddet önce beni birine uygun görüyor tanıştırmayı düşünüyor ama hayata geçiremiyor daha sonra da o kişiyle çalışma ortamları ayrılıyor. Bu mesele de öylece kalmış oluyor çünkü bu kişiler yeni tanışmış insanlar ve fazla samimi değiller.
Ben bunu öğrendikten sonra o kişiyi sosyal medyada araştırdım ve çok kanım ısındı beğendim, kolay kolay bu kadar etkilenmiyorum. Zaten referans olan kişiye de çok güvenirim, insan sarrafı denilebilecek birisi.
Velhasılı kelam ben bu kişiyi instagramda takibe aldım o da beni takip etmeye başladı ama fazla etkileşimimiz yok orada pek aktif de değil zaten. Bu kişi beni ve onu kim vasıtasıyla tanıdığımı bilmiyor sadece bazı paylaşımlarımdan ötürü onu bir şekilde uzaktan tanıdığımı düşünmüş olabilir. Çünkü oldukça küçük bir şehirde yaşıyor ve oraya yakınım olan kişiyi ziyarete gittiğim de bunu paylaştım.
Amma ve lakin sonuç olarak tanışmadık, konuşmadık, görüşmedik hala ve ben bunu denemek istiyorum bu şekilde vazgeçmek içime sığmıyor.
''Yakınınız olan kişiye söyleyin o yapsın'' demeyin kime sorduysam böyle diyor ama o imkan yok malesef. Çok yakınım da olsa birine ''beni tanıştır beni tanıştır'' diye baskı yapamam gider kendim açılırım daha iyi. Ama pat diye de söylenmez ki bunu da biliyorum :KK42:
Bana bir akıl verin ?
Fotolara ufak yorumlarla başlasan ?

Ben orda sizi dusundum yani araci kişiyi yeni tanidiginiz biri sandim o yüzden ona soylemeden adamla konusursaniz hakkinizda ne evlenme meraklisi kizmis diyebilir ama ablan boyle bir seyi soylemez abla sonucta :))
Adam doktormus galiba onun sizi fark edecek zamani olmuyordur sizin dikkat cekmeniz lazim
Not: bir doktor eşinden :KK70:
Evet doktor ablam da meslektaşı öyle tanıyorlar birbirlerini ailenize yakın bulmus vs.
Zaman konusunda haklısın yogundur kesin Hoppa
Beceremedim sanırım dikkat çekmeyi :KK35:

Back
X