- 7 Haziran 2019
- 2.459
- 3.456
- 83
- Konu Sahibi Visnekralicesi
-
Tesekkur ederimTabiki kitap okumak ve yazı yazmak.
bol bol kitaptan okuduğunuzu deftere geçirin.
kesnlikle etkili.
Tesekkur ederimDiksiyon kurslarına gidin derim. Ama bence değişik şiveler insana karakteristik bir özellik katıyor ve çok tatlı oluyor. Hepimiz tek düze olursak çok sıradanlaşırız. Bence kendi özelliğinizi sevin.
Diksiyon videoları izleyin. Paranız varsa diksiyon kursuna gidin. İstanbuldaysanız ismek kursları var ücretsiz.Türkçeyi nasıl düzgün ve güzel konuşabilirim doğma büyüme, trakyalıyım bilirsinizdir trakyalıların konuşmasını H harfini yok sayıyoruz :)) ama Bn bu aralar arkadaşımla aramda geçen bir şakayla konuşmama taktım, trakyalı olup çok düzgün güzel konuşabilenler var erkek arkadaşım İstanbullu zaten oda güzel konuşuyor o şakayla aydınlandım sanki hiç güzel konuşamadığımı fark ettim daha önceden hiç takmamıştım konuşmama ben nasıl düzeltebilirim konuşmamı bana önerebileceğiniz birşeyler var mı hanımlar?
Bayılıyorum sizin konuşmanıza yaaaaaTürkçeyi nasıl düzgün ve güzel konuşabilirim doğma büyüme, trakyalıyım bilirsinizdir trakyalıların konuşmasını H harfini yok sayıyoruz :)) ama Bn bu aralar arkadaşımla aramda geçen bir şakayla konuşmama taktım, trakyalı olup çok düzgün güzel konuşabilenler var erkek arkadaşım İstanbullu zaten oda güzel konuşuyor o şakayla aydınlandım sanki hiç güzel konuşamadığımı fark ettim daha önceden hiç takmamıştım konuşmama ben nasıl düzeltebilirim konuşmamı bana önerebileceğiniz birşeyler var mı hanımlar?
Ben bayiliyorum sizin konusmaniza ya çok sekerTürkçeyi nasıl düzgün ve güzel konuşabilirim doğma büyüme, trakyalıyım bilirsinizdir trakyalıların konuşmasını H harfini yok sayıyoruz :)) ama Bn bu aralar arkadaşımla aramda geçen bir şakayla konuşmama taktım, trakyalı olup çok düzgün güzel konuşabilenler var erkek arkadaşım İstanbullu zaten oda güzel konuşuyor o şakayla aydınlandım sanki hiç güzel konuşamadığımı fark ettim daha önceden hiç takmamıştım konuşmama ben nasıl düzeltebilirim konuşmamı bana önerebileceğiniz birşeyler var mı hanımlar?
Diksiyon kursuTürkçeyi nasıl düzgün ve güzel konuşabilirim doğma büyüme, trakyalıyım bilirsinizdir trakyalıların konuşmasını H harfini yok sayıyoruz :)) ama Bn bu aralar arkadaşımla aramda geçen bir şakayla konuşmama taktım, trakyalı olup çok düzgün güzel konuşabilenler var erkek arkadaşım İstanbullu zaten oda güzel konuşuyor o şakayla aydınlandım sanki hiç güzel konuşamadığımı fark ettim daha önceden hiç takmamıştım konuşmama ben nasıl düzeltebilirim konuşmamı bana önerebileceğiniz birşeyler var mı hanımlar?
Valla istanbul sivesi en cok trakyalilara yakisir hagara hugara bir dil degil gayette duzgun geliyor banaTürkçeyi nasıl düzgün ve güzel konuşabilirim doğma büyüme, trakyalıyım bilirsinizdir trakyalıların konuşmasını H harfini yok sayıyoruz :)) ama Bn bu aralar arkadaşımla aramda geçen bir şakayla konuşmama taktım, trakyalı olup çok düzgün güzel konuşabilenler var erkek arkadaşım İstanbullu zaten oda güzel konuşuyor o şakayla aydınlandım sanki hiç güzel konuşamadığımı fark ettim daha önceden hiç takmamıştım konuşmama ben nasıl düzeltebilirim konuşmamı bana önerebileceğiniz birşeyler var mı hanımlar?
Neden değişmek isterki insan dilini ben kırşehiryim bizde k harfi yoktur gırşehirliyim denir mesela ben asla bu dilimin bozulmasını istememTürkçeyi nasıl düzgün ve güzel konuşabilirim doğma büyüme, trakyalıyım bilirsinizdir trakyalıların konuşmasını H harfini yok sayıyoruz :)) ama Bn bu aralar arkadaşımla aramda geçen bir şakayla konuşmama taktım, trakyalı olup çok düzgün güzel konuşabilenler var erkek arkadaşım İstanbullu zaten oda güzel konuşuyor o şakayla aydınlandım sanki hiç güzel konuşamadığımı fark ettim daha önceden hiç takmamıştım konuşmama ben nasıl düzeltebilirim konuşmamı bana önerebileceğiniz birşeyler var mı hanımlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?