Konuşmaya çok ihtiyacım var :(

merhaba.. ben bir yıldır evliyim ama bir türlü huzura kavuşamadım.Gebzeden İstanbula gelin geldim kira derdimizin olmayacağı için kabul ettim altlı üstlü yaşamayı.Yanlızlığı seven bi yapım var bekarkende hiç misafir falan sevmezdim ki zaten çokta gelmezdi.Ama burda sürekli iç içe bir durum var.O kadar bunaldım ki zırt pırt çağırılmaktan nefes alamıyorum bu evde.geldiğimden beri hiç benimseyemedim evimi bile.Eşim herşeyin farkında mutsuzluğumu açık açık söyledim.Başka bi şehirden iş bulup gitme gibi bir plan yaptık(muhasebeciyim bu arada).Ama yok kısmetim bağlanmışcasına hiç bi yerde iş bulamıyorum Cv ım doludur üniversiteyi birincilikle bitirdim ama yok ikametim burda olduğu için yüksek ihtimalle uzağım diye çağırmıyolar sanırım.Ben şimdi bile bu kadar bunalmışken burda çocuk yapmayı hiç istemiyorum o zman dahada kötü olur herşey hiç çıkmazlar benden yada sürekli onlarda oluruz gibi geliyo.Öte yandan 24 yaşındayım artık çocukta istiyorum çünkü hep genç anne olmak istemişimdir.Hayatım akıp gidiyomuş gibi hissediyorum.Umudum bile kalmadı.Huzurumuz kalmadı.Napıcağımı hiç bilmiyorum.
Ne uğursuzluk varsa bu gebzede zaten bende gebzedenim :)

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki konu sahibi bende sözlüyüm inanın şimdiden sıkıldım bende hep bir bahane bulup gitmiyorum şimdilik ısrar etmiyorlar ama evlenince değişirler gibime geliyor tek çocuk çünkü. :kızgın::kızgın:

Size misafirliğe gelenler kimler , veya çağıranlar .
Gitmeyın , davet etmeyin.

Edit : Heee sen sanırım kv lerın oraya taşındın.
Bunlar daha başlangıc Allah yardımcın olsun .

' Ordan ayrılmadan asla düzelmicek ''

Üzerine imzami atarim. Baska söze gerek yok.

• Beğen
Reactions: H E
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki konu sahibi bende sözlüyüm inanın şimdiden sıkıldım bende hep bir bahane bulup gitmiyorum şimdilik ısrar etmiyorlar ama evlenince değişirler gibime geliyor tek çocuk çünkü. :kızgın::kızgın:
yandın o zaman yani bide benim gibi hayır diyemiyosan soğuk davranıp mesafe koyamıyosan yandın :(

Site yönetiminden rica edeceğim.
Şu bdv nin en üst kısmına bir yazı yazmalı büyük puntolarla.
*Kızlarımız eş ailesi ile aynı evde, aynı binada yaşamayı kabul etmesin*

Diyerekten...

Hayırlı iş kapıları açılsın da çıkın oradan inşallah

Her zaman söylüyorum ben bekarkende böyleydm sıkılmıyorum evde yalnız vakit geçirmeyi daha çok seviyorum .... Cevabı alışırsın alışırsın oluyo ne diyim ki böyle bi insana annem bile ikisi sohbet ederken kızım bizimle misafirliğe falan gelmezdi hiç sevmez falan demiş laf arasında çağırmasın diye ama yok bencil bi insan
Gitmemeyi denediniz mi yani eşinizde anlayış gösteriyorsa gelemem diyin ve gitmeyin bu kadar basit

Back
X