merhaba.. ben bir yıldır evliyim ama bir türlü huzura kavuşamadım.Gebzeden İstanbula gelin geldim kira derdimizin olmayacağı için kabul ettim altlı üstlü yaşamayı.Yanlızlığı seven bi yapım var bekarkende hiç misafir falan sevmezdim ki zaten çokta gelmezdi.Ama burda sürekli iç içe bir durum var.O kadar bunaldım ki zırt pırt çağırılmaktan nefes alamıyorum bu evde.geldiğimden beri hiç benimseyemedim evimi bile.Eşim herşeyin farkında mutsuzluğumu açık açık söyledim.Başka bi şehirden iş bulup gitme gibi bir plan yaptık(muhasebeciyim bu arada).Ama yok kısmetim bağlanmışcasına hiç bi yerde iş bulamıyorum Cv ım doludur üniversiteyi birincilikle bitirdim ama yok ikametim burda olduğu için yüksek ihtimalle uzağım diye çağırmıyolar sanırım.Ben şimdi bile bu kadar bunalmışken burda çocuk yapmayı hiç istemiyorum o zman dahada kötü olur herşey hiç çıkmazlar benden yada sürekli onlarda oluruz gibi geliyo.Öte yandan 24 yaşındayım artık çocukta istiyorum çünkü hep genç anne olmak istemişimdir.Hayatım akıp gidiyomuş gibi hissediyorum.Umudum bile kalmadı.Huzurumuz kalmadı.Napıcağımı hiç bilmiyorum.