Konuşmaya çok ihtiyacım var :(

Once tasinin sonra gittiginiz yerden is bakin.
eşimin
Kirilmasinlar diye diye kendiniz kırılacaksiniz ne gerek var. Ders çalışıyorum kpss ye giricem her misafir geldiğinde çağırmayın deyin. Ya da inerseniz makul saatte çalışmam lazım diye çıkın bu kadar zor değil ki. Sirf mesafe koyamadığım için şehir değiştirmek saçma olur.
o kadar ısrarcı yapıları varki benim de kendi karekterimde biraz sıkıntı var hayır derken bile strese giriyorum zaten oda üstüme üstüme geliyo insana dicek bişey bırakmıyo

Sen değil eşin diyecek kızı daraltmayın zırt bırt çağırmayın diye. O derse kötü olmazsınız sen dersen onu doldururlar

Hic bitmezzzz... ah kuzum ahh... isleride bitmez, komsulari , sulaleleride...hele ki su cagda hizmetci gibi kullanilmak en bunalticisi...cok zor cokk..birde karakterinizde yok; "yalniz kalmayi tercih ediyorum" demistiniz daha zor. Allah yardimciniz olsun.. is is is , benim tanidiklara soyleye soyleye dilimde tuy bitmisti, on sene sonra is bulup calisabildi kadin..oda sozu gecinceye kadar olabilmisti, ama is isten gecti kadin sinir hastasi oldu calismaya basladi ama neye deydi ...kocaman br hic...
çok korkuyorum böyle olmasından belirsizlik beni mahfediyo ne oluck ne zman gidicem burdan şimdiden bir buçuk yıl geçti yani daha ne kadar sürcek diye kendimi yiyiyorum arkadaş ortamında ne kadar özgüvenliysem aile ortamında o kadar pasifim ilk altı ayım kahvaltıda akşam yemeğinde sürekli onlarda geçti hayır diyememe yüzünden şimdi o mesafeyi koyamıyorum başta koyamadığım için

merhaba.. ben bir yıldır evliyim ama bir türlü huzura kavuşamadım.Gebzeden İstanbula gelin geldim kira derdimizin olmayacağı için kabul ettim altlı üstlü yaşamayı.Yanlızlığı seven bi yapım var bekarkende hiç misafir falan sevmezdim ki zaten çokta gelmezdi.Ama burda sürekli iç içe bir durum var.O kadar bunaldım ki zırt pırt çağırılmaktan nefes alamıyorum bu evde.geldiğimden beri hiç benimseyemedim evimi bile.Eşim herşeyin farkında mutsuzluğumu açık açık söyledim.Başka bi şehirden iş bulup gitme gibi bir plan yaptık(muhasebeciyim bu arada).Ama yok kısmetim bağlanmışcasına hiç bi yerde iş bulamıyorum Cv ım doludur üniversiteyi birincilikle bitirdim ama yok ikametim burda olduğu için yüksek ihtimalle uzağım diye çağırmıyolar sanırım.Ben şimdi bile bu kadar bunalmışken burda çocuk yapmayı hiç istemiyorum o zman dahada kötü olur herşey hiç çıkmazlar benden yada sürekli onlarda oluruz gibi geliyo.Öte yandan 24 yaşındayım artık çocukta istiyorum çünkü hep genç anne olmak istemişimdir.Hayatım akıp gidiyomuş gibi hissediyorum.Umudum bile kalmadı.Huzurumuz kalmadı.Napıcağımı hiç bilmiyorum.
üniversiteyi birincilikle bitirmişsin
hem çalışmıyorsun , hem kv ile aynı apartmanda oturuyorsun
neden eğitim aldın?

Esin maddi durumu iyiyse direk tasinin derim, normalse direk is bulun derim.. cunku cogu erkekler ailesiyle oturmayi bir kar gibi gorurler,hem maddi hemde manevi yonden, "esim heran goz altinda ,bende huzurluyum "modunda oluyorlar genellikle.. Esinizin dediklerine tamamiyle guvenmeyin derim... tanigim birkac insan ayni durumu yasadigi icin birebir gorduklerimden sahit olarak yaziyorum. INSALLAH hersey istediginiz gibi olur..
malesef öyle iyi kazançlı bi işi yok bu güne kadarda hep ailesine vermiş birikimi yok düğünüm bile istediğim gibi olmadı bide çabuk iş bulabileceği bi mesleği yok diyebiliriz biraz kısıtlı yani benim iş bulmam çok daha kolay ama bende uzakta bulamıyorum

onun için bahanem yok ki ne diyebiliriz annesine evi kötülemem sıfırdı girdiğimde anlarlar aramıza soğukluk girerse herşey daha kötü olur gibi geliyo
Eşim de mutsuz olduğumun farkında diyorsun işte burada mutsuz olduğumu biliyorsun farklı mahalleye taşınalım deyin,ayrıca siz iş bulup farklı şehire gitseniz eşiniz ha diyince gelebilecek mi farklı şehirde düzen kurmak zor en azından farklı bir semt daha iyi olur.

üniversiteyi birincilikle bitirmişsin
hem çalışmıyorsun , hem kv ile aynı apartmanda oturuyorsun
neden eğitim aldın?
herşey istediğimiz gibi olmayabiliyo kiralar bu kadar yükseksek eşimin hali hazırda işi varken evde yeniyken yok ben kiraya çıkmak istiyorum diyemedim tepki alırdım kısa süre sonra iş bulur ayrılırım diye planladım malesef istediğim gibi olmadı eğitimimle bi alakası olduğunu düşünmüyorum yaşadıklarımın

Istanbul gibi bir yerde de is bulamazsan artik ne diyim arkadasim, standartlarin disinda bir is bari dusun.. senin baska caren yok malesef.. kurtulmak istiyorsan ya is bulacaksin, yada esin is ve il degistirecek ...

herşey istediğimiz gibi olmayabiliyo kiralar bu kadar yükseksek eşimin hali hazırda işi varken evde yeniyken yok ben kiraya çıkmak istiyorum diyemedim tepki alırdım kısa süre sonra iş bulur ayrılırım diye planladım malesef istediğim gibi olmadı eğitimimle bi alakası olduğunu düşünmüyorum yaşadıklarımın
eşin sana destek ise kv ile güzellikle konus
yanlızlıgı sevdiğini söyle
bunun onlarla bir ilgisi olmadıgını herkese karsı boyle oldugunu belirt

eşin sana destek ise kv ile güzellikle konus
yanlızlıgı sevdiğini söyle
bunun onlarla bir ilgisi olmadıgını herkese karsı boyle oldugunu belirt
Her zaman söylüyorum ben bekarkende böyleydm sıkılmıyorum evde yalnız vakit geçirmeyi daha çok seviyorum .... Cevabı alışırsın alışırsın oluyo ne diyim ki böyle bi insana annem bile ikisi sohbet ederken kızım bizimle misafirliğe falan gelmezdi hiç sevmez falan demiş laf arasında çağırmasın diye ama yok bencil bi insan sanırım

Her zaman söylüyorum ben bekarkende böyleydm sıkılmıyorum evde yalnız vakit geçirmeyi daha çok seviyorum .... Cevabı alışırsın alışırsın oluyo ne diyim ki böyle bi insana annem bile ikisi sohbet ederken kızım bizimle misafirliğe falan gelmezdi hiç sevmez falan demiş laf arasında çağırmasın diye ama yok bencil bi insan sanırım
ben de senin gibiyim
eve misafir gelecek ya da birisi beni çağıracak diye ödüm kopuyor:D

Çoğu insana garip geliyorum ama .
Onlar sana alışsın bunu aynen söyle

Istanbul gibi bir yerde de is bulamazsan artik ne diyim arkadasim, standartlarin disinda bir is bari dusun.. senin baska caren yok malesef.. kurtulmak istiyorsan ya is bulacaksin, yada esin is ve il degistirecek ...
iş var tabiki ama ben uzak istiyorum ki işi bahane edip taşınabileyim 4. leventteyim bi çok yere metro var metrobüs var anadolu yakasından falan bakıyorum ki ben gidip gelemem taşınıyoruz biz diyebilmek için

başka illere değil ama ilk etapta madem İstanbul da iş bulun kapı kapıyı açar şimdi evdesiniz diye de sizi bu kadar yıpratıp bunaltıyorlar çalışınca bu kadar olmaz zaten o ara bu ruh halinden çıkar başka yerde iş ararsınız

üç beş gitme yada çağırma..anlarlar heralde pek hoşlanmadığını..

Anlamiyorum arkadas ne gelin aşkıdır hergun gormek istiyorlar.ben gelinimi aylarca gormesem aklima gelmez

Back
X