Konuşmaya dertleşmeye ihtiyacım var çok daralıyorum ..

Dunde aynı konunun farklı versıyonunu actın !!!! Heralde sana aksam olunca gelıyorlar hadı gıttt sen sırkelı suyla bır yıkan

çaresizlikten ne yapacağımı bilmiyorum gece olmuyor bunlar hep oluyor . neden böyle tepki verdinz ki .. o kadar acım var ki sanki içimde bunları paylaşmak suç mu ..

Haklısınız ama bazı ruhsal rahatsızlıklarda beyin kimyasının düzelmesi için ilaç gerekli oluyor maalesef.
Kullanmasanız bile en azından teşhiş konur ne olduğunu anlarsınız belki psikoterapi alma imkanınız olur.

yazdım anlatmaya çalıştım allahım su anda nefes alamıyorum sanki .. nefes alamıyorumm nasıl birşeydir bu ..

Ya canım bak sen erkek arkasından baska ugrasın yokmu
Hayatın onla baslamadııııııı kii

Cık gez dolas alıswerıs yap kursa gıt paran yoksa beledıylerın kusu var yanı evde oturdun ugrasıcak bı ısın olmadı ıcın boyle olmadı gıt ıs baswurusu yap

tabiki var .ama ne diyorum dışarı çıkamıyorum çıktım zaman bunalıyorum boguluyorum istemiyorum hemen eve gelmek istiyorum kursa da gittm ama yapamadım insanlardan boguluyorum onlar konuşurken içim daralıyo ben bunlarıda anlatmaya çalıştım aslında

peki okulu biraktigin icin pisman misin?

yani icten ice ne yaptim diyor musun?

erkek arkadasin abisinin oraya gidince seni ilgisiz birakti heralde,

kardesim imkanin varsa okula git sen bence bosluktasin bu düsüncelerin temeli o

ama bence uzmanada gitmelisin

çok pişmanım .. geline yalnız kalacağımı bile bile bıraktım orayı ne güzel arkadaşlarım olmuştu orda ama ben bıraktım geldim birda asla gidemem göndermezler artık.. sevgilim aksine çok ilgili ama ben bu duruma düştüm uzmana gidince ilaç verecekler biliyorum ben onlarla uyuşmak istemiyorum istemiyorum ..

peki okulu birakma nedenin sadece orada yapamazdik,cevre,sehir miydi?

mesela sen tek basina olsan yine bu karari alir miydin? du bakalim biraz bekleyim 1 senem gecsin mi derdin?

neden daraliyosun neden boguluyosun baskalari konustugunda anlamdim pek, yardim etmek cok isterim

disarda birisi sana ne diyoki? eskiden yasanmis mevzularimi aciyoda geriyo seni

Öncelikle geçmişş olsun sizin yaşadıklarınıza benzer birşeyler bende yaşadım..Sizi gayet iyi anlıyorum..Allah acil şifalar versin...Psikoloğa gitmeyi istemiyorum demişsin ama sorunlarını tek başına çözemezsin..Bende ilaç kullandım 3 sene biraz kilo aldım ama şimdi yavaş yavaş veriyorum zamanla ama çok şükür sağlığım sıhhatim yerimde...Uyuşturmaktan başka birşey yapmıyor demişsin ama şuan ki halinden çok daha iyi oluyor insan ben pişman değilim gittiğim için doktorumda çokda iyidi canım sıkılsa aklıma birşeyler takılsa arkadaşıma gider gibi gidiyor dertleşiyordum anlatıyordum..Arkadaşım yok demişsin sana en iyi arkadaş olacak insanlar yanında zaten biri Allah sana herkesten herşeyden çok daha yakın olacak biri diğeri ise annen baban ailen ki erkek arkadaşında yanındaymış seni seviyormuş..Bence haline şükret be güzelim anası babası olmayan garipler ne yapsın sokakta bu kış ayında dışarda yaşanlar ne yapsın..Bizim yaptıklarımız çok nankörce şükretmemiz gerekirken daha isyan ediyor ve yetinmiyoruz...Geriye dönüp baktığımda kendime gülüyorum neler düşünmüşüm neler yaşamıyım ben neler yapmışım diye...Herşeye gücü yeten Rabbim herşeyi görüyo biliyo bol bol dua et namaz kıl kuran biliyorsan kuran oku..Ama kendini şanslı hissettiğini bil ve bunu düşün..Eğer özelden konuşmak istersen sormak istediğin birşey olursa cvplarım canım Allah acil şifalar versin sana..

allah razı olsun çok teşekkür ederim o kadar güzel yazmışsınız ki.. amin amin. tabiki şükür ediyorum her daim etmez olurmuyum. ama benim ruh halim öyle bir hal oldu ki canım aynaya bile bakamıyorum kendimi tanıyamıyorum .. bugun teyzemlere gitmek istedim biliyormusun ama bir bahane uydurdu ya da başka birşey bilmiyorum çok umudum kırıldı ne güzel hava lırım demiştim onu bile beceremedim . evde kafayı yeme durumuna geldim . ben bir sınavdan geçiyorum duaları okumayınca rahatlayaıyorum annem de napsın o da çalışıyor olamıyor yanımda bu ev beni artık korkutmaya başladı boguluyorum çok sıkıntılıyım çok kilo vermeye başladım kurtulmaya çalıştıkca batıyorum sanki

Canım ben senin önceki konunu da okudum.Bunuda ayrıntılıca okudum.Senin tek sorunun sevgilini sevmemen yani onu insan olarak sevmekten bahsetmiyorum aşık olmaktan bahsediyorum sende duygular eksik olupta sevgilin bu denli üzerine düştüğünde vicdanen rahatsız oluyorsun doğal olarak bu da seni bunalıma sürüklüyor..Böyle dualar edipte bi gün sevgiline duyguların gelip sonra tekrar gidecekse kendini boşuna zorlama ayrıl kurtul bu karışıklıktan.sevgilim gitti yalnız kaldım bunalıma girdim diyosun ben sevgilimi nerdeyse 3 aydır görmüyorum benim delirmem lazım ozaman kendimi hiçte yalnız hissetmiyorum kitap okuyorum, pc de zaman geçiriyorum, annemle muhabbet ediyorum,sevgilimle msjlaşıp konusuyorum vs vs..

canım sana özelden msj yazdım...

hayır canm öyle değil gercekten öyle değil ben onu çok seviyorum .. canımdan daha çok sadece böyle bir durumdayken sağlıklı düşünemiyorum çok kötü oluyorum sorunum sevgilim le ilgili değil yalnız kalmam la bütün gün koskaca evde yapayalnız bir başıma kalmam la gidecek hiç bir yerim bile yok annem desen çalışıyor sabah olmasın istiyorum uyanmayım istiyorum kurtuluyum bu cehennem azabından istiyorum ama olmuyor ..

neden daraliyosun neden boguluyosun baskalari konustugunda anlamdim pek, yardim etmek cok isterim

disarda birisi sana ne diyoki? eskiden yasanmis mevzularimi aciyoda geriyo seni

hayır hiç birşey demiyorlar neden ünv. geldin diye bile soran olmadı benim üzülmemem için. ama ben bu hale geldim o kadar acı ki bu hale geldim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…