konusmaya ihtiyacim var yardim lutfen

AES41

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2015
27
6
selam arkadaslar araniza yeni katildim biraz gezindikten sonra cok hosuma gitti aranizdaki yazismalar dertlesmeler dualar onun icin sinzinle dertlesmek istedim yardim edin bana lutfen
ben 9 senelik evliyim ve evliligimin ilk haftasindan beri esimin esrar, kumar ve yeri geldiginde dayak problemleriyle ugrasiyorum iki cocugum var oglum 6 kizim 1bucuk yasinda. esim aslinda iyi insandi saf ailesinden pek ilgi gormemis yaptiktan sonra ozurler cicekler af dilemeler arada birakiyo kotu huylarini bi sure sonra yine ayni hep bi umut hadi duzelir duzelcek diye diye bu gune geldim ama ayni ve bosanmak istiyorum istemiyor bizim ailedede bosanmak cok zor herkez benim yanimda ama dua et duzelir gecer falan filan onun ailesi onu disliyor zaten bende uzuluyorum onun icin sokaklarda surunecek yeri geldiginde kendini oldurmekle tehtit ediyor aciyorum ailesi destek olsa ilgilense o kadar uzulmezdim
ne yapmaliyim napabilirim bilmiyorum cocuklarimin yaninda daha fazla huzursuzluk istemiyorum kafam o kadar dolu ve sersem gibiyimki dogru durust cumle kurup yazamiyorum bile
beni yanliz birakmayin lutfen

Pisman oluyorsa bu yaptıklarını bırakmak için yardım almayı kabul etmez mi :KK43:

selam arkadaslar araniza yeni katildim biraz gezindikten sonra cok hosuma gitti aranizdaki yazismalar dertlesmeler dualar onun icin sinzinle dertlesmek istedim yardim edin bana lutfen
ben 9 senelik evliyim ve evliligimin ilk haftasindan beri esimin esrar, kumar ve yeri geldiginde dayak problemleriyle ugrasiyorum iki cocugum var oglum 6 kizim 1bucuk yasinda. esim aslinda iyi insandi saf ailesinden pek ilgi gormemis yaptiktan sonra ozurler cicekler af dilemeler arada birakiyo kotu huylarini bi sure sonra yine ayni hep bi umut hadi duzelir duzelcek diye diye bu gune geldim ama ayni ve bosanmak istiyorum istemiyor bizim ailedede bosanmak cok zor herkez benim yanimda ama dua et duzelir gecer falan filan onun ailesi onu disliyor zaten bende uzuluyorum onun icin sokaklarda surunecek yeri geldiginde kendini oldurmekle tehtit ediyor aciyorum ailesi destek olsa ilgilense o kadar uzulmezdim
ne yapmaliyim napabilirim bilmiyorum cocuklarimin yaninda daha fazla huzursuzluk istemiyorum kafam o kadar dolu ve sersem gibiyimki dogru durust cumle kurup yazamiyorum bile
beni yanliz birakmayin lutfen

canım seni yalnız bırakmayalım ama
yazdıkların çok hassas şeyler
buradan yardımcı olmak çok zor
esrar var diyorsun, kendimi öldürürüm diye tehdit ediyor diyorsun
boşan desek, ya sen boşanmaya kalkınca o da sana birşey yapmaya kalkarsa?
kal desek - ya seni iyiden iyiye döverse? 2 de çocuk var!
canım sen mutlaka ve mutlaka aile bakanlığından destek almalısın
oraya başvurmalısın, uzmanlardan yardım almalısın
ben hemen her konuya yorum yaparım ama bu konu çok hassas:KK43::KK43::KK43:

tedavi görmeyi kabul etmiyorsa ayrılın, onun çaba göstermediği yerde sizin çaba göstermeniz akıntıya karşı kürek çekmek olur.. konuşun onunla "tedavi olmayı kabul edersen seve seve seninle kalırım ama bunu kabul etmiyorsan benden birşey istemeye hakkın yok, giderim" deyin

kolaylıklar diliyorum..

Kumar, dayak diyosunuz. Bunlarla ne kadar basa cikilabilir ki. Uzuluyorum diyosunuz ama bir insan bunlari size yapiyosa onun icin uzulmeyin, kendinizi cocuklarini dusunun. 9 sene degismeyen insan degismez hayatinizu daha fazla zehir etmeyin

esrar ,şiddet, peşinden pişmanlık,ailesi dışlamış.ooof of.gitmek mi zor kalmak mı senin için.psikolojik yardım almazsa çözülmez bu iş.onu kabul edecek mi?

Neden tedavi olmuyor bi klinikte yatsın gerekirse gerçi sizi üzmek istemem ama o da uzun süreli etkili olmuyor genellikle böyle durumlarda. Yapılacak en doğru şey çocuklarını ve kendini düşünüp ayrılmak bi işe girmek. Çünkü böyle bi ortamda ne kadar sağlıklı psikolojisi olan çocuklar yetistirebilirsin ki.

Tedavi görmeyi denedi mi? Değişmesi için bu şart. Onu yaptı desek dayak var diyorsun, o ne olacak bir de 2 çocuk olmuş evliliğimn ilk haftasından beri diyorsun e be güzelim e be canım bu adama 2 çocuk yapılır mı :KK43:

Kendini oldurmekle tehdit ediyorsa , sizde tedavi olmadigi surece bosanmakla tehdit edin.esiniz madde bagimlisi ve profesyonel yardima ihtiyaci var.

ben yurt disinda yasiyorum aslinda esim kucukken babasi cok dovermis konusmasi biraz problemli bundan bi 4 ya da 5 sene once burda bi doktora goturdum zorlamayla ama ise yaramadi klinige filan yatmadi ama

Onu seviyorsanız bırakmayın zaten belli ki adam yardıma muhtac.Yanında durun onun esi olarak.Bol bol dua edin ve yardım alın.Pisman oluyormus zaten asıl pisman olmuyorsa bosanmayı düsünün yaptıgının kötü bir sey oldugunun farkında degilse ona zarar verdigini düsünmüyorsa bosanmayı düsünün.Pisman olup yeniden baslıyorsa o da onun elinde olmadıgındandır.Dedigim gibi yardımcı olun.Sonuna kadar siz destek olur ve yardım alırsanız atlatırsınız.Cocuklarınızın saglıgı icinde boyle sonucta siz bosansanız dahi o onların babası.Onu yalnız bırakıp yanlıs seyler yapmaya sürüklemeyin

ben yurt disinda yasiyorum aslinda esim kucukken babasi cok dovermis konusmasi biraz problemli bundan bi 4 ya da 5 sene once burda bi doktora goturdum zorlamayla ama ise yaramadi klinige filan yatmadi ama

canım kumar bağımlısı insan, hele ki kaybedip de oynayacak para bulamazsa çok asabi olur
üstüne bir de esrar
bence senin mutlaka uzman yardımı alman lazım ne yapacağına dair. bir kez daha yazıyorum, devletin aile ile ilgili birimine başvur, onlar sana yol gösterirler bence.

Onu seviyorsanız bırakmayın zaten belli ki adam yardıma muhtac.Yanında durun onun esi olarak.Bol bol dua edin ve yardım alın.Pisman oluyormus zaten asıl pisman olmuyorsa bosanmayı düsünün yaptıgının kötü bir sey oldugunun farkında degilse ona zarar verdigini düsünmüyorsa bosanmayı düsünün.Pisman olup yeniden baslıyorsa o da onun elinde olmadıgındandır.Dedigim gibi yardımcı olun.Sonuna kadar siz destek olur ve yardım alırsanız atlatırsınız.Cocuklarınızın saglıgı icinde boyle sonucta siz bosansanız dahi o onların babası.Onu yalnız bırakıp yanlıs seyler yapmaya sürüklemeyin
ASLINDA BASINDAN BERI TAMDA BOYLE YAPMAYA CALISTIM VE BUTUN ETRAFINDAKI INSANLAR BU DEGISIMIN FARKINA VARDI HERKEZ DEDI SENIN SAYENDE DUZELDI FALAN FILAN DIYE AMA SIL BASTAN SIL BASTAN HEP AYNI HEP AYNI YORULDUM HERALDE BEZDIM ARTIK ICIMDEN IYI OLABILMEK ICIN DUA ATMEK BILE GELMIYOR YAPAMIYORUM NE YAPACAGIMI BILMIYORUM BIKTIM YA BIKTIM

ASLINDA BASINDAN BERI TAMDA BOYLE YAPMAYA CALISTIM VE BUTUN ETRAFINDAKI INSANLAR BU DEGISIMIN FARKINA VARDI HERKEZ DEDI SENIN SAYENDE DUZELDI FALAN FILAN DIYE AMA SIL BASTAN SIL BASTAN HEP AYNI HEP AYNI YORULDUM HERALDE BEZDIM ARTIK ICIMDEN IYI OLABILMEK ICIN DUA ATMEK BILE GELMIYOR YAPAMIYORUM NE YAPACAGIMI BILMIYORUM BIKTIM YA BIKTIM
Onunla konusun bir bunları hepsini anlatın eger bırakmak icin elinden geleni yapıcaksa onunla devam etmek istediginizi ama böyle hem kendinize hem cocuklarınıza zararı oldugunu vs hepsini oturup anlatın ama sabırla son bir kez konusun iyisiyle kötüsüyle.Bosanmanızdan yana degilim ben cünkü adama üzüldüm bir kere yanında olmanıza ihtiyacı var.Cocuklarınız icinse cocuklarınızın babası yani yine cocuklarınızın bosandıktan sonra da babası ona ihtiyacları var.

Onunla konusun bir bunları hepsini anlatın eger bırakmak icin elinden geleni yapıcaksa onunla devam etmek istediginizi ama böyle hem kendinize hem cocuklarınıza zararı oldugunu vs hepsini oturup anlatın ama sabırla son bir kez konusun iyisiyle kötüsüyle.Bosanmanızdan yana degilim ben cünkü adama üzüldüm bir kere yanında olmanıza ihtiyacı var.Cocuklarınız icinse cocuklarınızın babası yani yine cocuklarınızın bosandıktan sonra da babası ona ihtiyacları var.

ben de adama üzüldüm, üzülmedim değil ama
dövüyor kadını???

İctigi seylerin etkisinden diye düsündüm ben :/

hem içtiği şeylerin hem de kumar asabiyetinin sebebiyle
ama neticeyi değiştirmiyor
dövüyor...
haaa, ama ayrıl diyebiliyor muyum, diyemiyorum :KK43:

vallahi konu sahibi, Allah yardımcın olsun
çok zor karar, çok zor hayat, çok büyük sınama
:KK43:

evet ictigi seylerin etkisi cok evet herzaman cok pisman herzaman ozur diler konusuruz hallederiz hersey biter tedaviyide denedik ise yaramadi galiba umudum bitti benim suan sadece vicdanim aciyor onun icin sizce hala umut varmi benmi karamsarim

X