Konuşmaya ihtiyacım var

Ksy000

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2019
34
6
1
35
Arkadaşlar belki biraz uzun olacak şimdiden okuyacaklara teşekkür ederim.Online bir oyunda birisiyle tanıştım.Başlarda mesafeli ve soğuk davrandım konuşmaya başlamamız kolay olmadı.Sonra biraz onun çabasıyla konuşmaya başladık belli bir zaman sonra numaramı istedi ama ben yanaşmadım biraz daha soğudum.Ama pes etmedi baktım beni kıracak da bir şey yapmadı o zamana kadar.Numaramı verdim konuşmaya başladık.Kendisi pek kadınlarla içli dişli olmuş birisi değil hem karakter hem yaşadığı yer itibariyle hatta ilk konuşmamızda çok heyecanlandı epey bir uğraştım rahatlatmak için.
Bu süreçte beni ailesinden ve akrabalarından birkaç kişiyle tanıştırdı ve benimle evlenmek istediğini söylüyordu.Geleceğe dair planlar yapıyordu ve benimle ilgili hayalleri vardı. Bana çok düşkündü vaktinin çoğunu benimle ilgilenerek geçiriyordu.Ben daha gerçekçiydim zamana ihtiyacımız olduğunu ve yaşadığım şehre gelip yüz yüze görüşmemiz gerektiğini anlatırdım.4 ay gibi bir zaman geçti aradaki ufak tefek problemler dışında her şey yolundaydı. Benden tanıştığımızdan beri sürekli hediyeler istiyordu bu arada pahalı ve ısmarlama hediyeler.Mesela yaşadığım şehrin meşhur olan yiyeceklerinden veya yeğenine bir kitap vs bunun gibi şeyler.Ben de sıcak bakmıyordum ve tuhaf geliyordu kendisine de söyledim ve hiçbirini göndermedim.
Yakın zamanda yanıma gelecekti fakat sınırda bir ilde yaşıyor kendisi harekatın başladığı noktada bu arada. Ne olduysa o günden sonra başladı her şey. Günde 5 6 kez arayan ve her fırsatta yazan insan gitti başka biri geldi. Önce bu yaşanan tatsız durumları bahane etti bahane diyorum birazdan açıklayacağım.Ben de her zaman yanında olduğumu ve onu çok sevdiğini söylerdim. Arayarak çok sıkmak istemedim üzerine gitmedim.Çünkü korkuyordum da onların da canı tehlikedeydi bu arada. İlk günler haliyle savaşa yordum.Yazıyorum arıyorum açmıyor hastayım psikolojim bozuk gibi kısa cevaplar veriyordu.Bu böyle 10 gün devam etti. Aynı zamanda sürekli çevrimiçi oluyor oyun oynuyor devamlı.Bunları görünce benimle ilgili bir problem mi var diyorum hayır diyor kısa kesiyor aramıyor veya yazmıyor. Yalan söylüyor bunu da göstere göstere yapıyor.

Bir kez daha aradım sesi çok iyi geliyor benden hediyeleri istiyor artık gönder espri yapıyor şaka yapıyor telefonda.Baktım gayet iyi zaten öyle de olsun benim isteğim o.Ama bir şeyler ters gidiyor benimle ilgili ve ben öğrenemiyorum.Şu an meşgulüm müsait olunca arayacağım dedi peki dedim.Akşam oldu oyunda hamle yapmış bana karşı.Dayanamadım aradım dedim bana açıklar mısın bilmek istiyorum neler oluyor arayacağım diyorsun oyun oynuyorsun bak ben de iyi durumda değilim seni merak ediyorum( sağlık problemleri de var) merak içindeyim burada lütfen bana açıklama yapar mısın devamlı kendimi sorguluyorum ve bütün bunların sebebini merak ediyorum lütfen benimle konuş dedim.Kapat yazacağım konuşamam dedi dedim hayır ben günlerdir kıvranıyorum bana şimdi bir şey de bitecekse şimdi bitsin dedim ısrarla kapattı ve yazmadı.O gün yine bekledim fakat ertesi gün profil fotoğrafını değiştirmiş benimle de biraz ilgili olan tatlı bir profildi.Ben onu görünce yine aradım açmadı.Sabredemedim mesaj attım ama patladım bu kez dayanamadım.Diyeceklerimi dinle sonra da defol git hayatımdan dedim artık sabrım taştı kendimi kaybettim.Açmadı kimsenin hayatına girme niyetinde değilim dedi yazma arama dedi.Günlerdir kıvranıyorum üzülüyorum ağlıyorum bana bir açıklamayı çok görüyorsun dedim senden 2 kelime istiyorum dedim sonra bir iki kelime hakaret ettim.Engelledik. Dayanamadım sms gönderdim.
Çok üzgünüm o günden beri ağlıyorum madem böyle yapacaktın neden ailene varana kadar tanıştırdın umut verdin.Bir insanın hisleriyle oynayıp bu şekilde hayatından çıkmak kolay mi?
Benden son güne kadar hediye istedi ısrarla kafasında bitirdiği belli olduğu halde. Bir insan kendini bu kadar düşürebilir mi anlayamıyorum.Hadi gideceksin ama en azından haksızlık etme açıklamanı yap usulünce kırmadan incitmeden herkes kendi yoluna baksın. Madem bu sorumluluğu taşıyamayacaktın beni aylarca oyaladın yazık değil mi dedim bu mübarek günde ağzımı bozmak istemiyorum dedi cevap bu.Benim zoruma giden yaptığı muamele bir açıklama dahi yapmaması.Kendimi çok değersiz ve haksızlığa uğramış hissediyorum. Çok uzun olduğunun farkındayım ve daha anlatmadığım pek çok şey var sizlere içimi dökmek istedim biraz da desteğe ihtiyacım var bu arada. Okuyanlara ve yorum yapacaklara şimdiden çok teşekkür ederim :KK43:(

Son düzenleme:
Hıc görmediğiniz bırını cok sevmek, sevgili sanmak ve ayrıldınız diye aglamak... Bana cok sacma geliyor.
Evlı mi nısanlı mi hırlı mı hırsız mı? Hediye isteyen gurursuz bırı ayni zamanda. Sınırda canı tehlike de dıyosunuz, belki yan apartmanda oturuyor.
Yani cok sacma. Biraz gercekcı olun.
Bide oturup aglamak falan..
Verecek aklım fikrim yok size. Akıl diliyorum ama, allah akıl versin

Hayır kuzenleri kardeşi ve annesiyle. Kuzeniyle bir whatsapp grubumuz vardı.Annesiyle konuşamadık türkçe bilmiyor çünkü.
Özür dilerim ama siz buna tanışmak mı diyorsunuz?
Hakikaten biraz gerçekçi olun, tamam artık günümüzde her şey internetten dönüyor da bunlar ciddi mevzular..
Kanlı canlı görmediğiniz bir insana bu kadar güvenmek neden? Sizi kandırmadığından emin misiniz?
Ya evliyse, çoluğu çocuğu varsa?
Bu sorular çok çoğaltilabilir...

Online oyunda tanisip da uc gunde sizinle evlenmek istedigini soyleyen bir adama nasil inandiniz? Amacim sizi kirmak degil yanlis anlamayin,yuz yuze hic gorusmeden,bulusmadan,gercek anlamda tanismadan ve belli bir zaman gecirmeden size bunu soyleyen adamdan fersah fersah oteye kacmaniz gerekirdi.

Hıc görmediğiniz bırını cok sevmek, sevgili sanmak ve ayrıldınız diye aglamak... Bana cok sacma geliyor.
Evlı mi nısanlı mi hırlı mı hırsız mı? Hediye isteyen gurursuz bırı ayni zamanda. Sınırda canı tehlike de dıyosunuz, belki yan apartmanda oturuyor.
Yani cok sacma. Biraz gercekcı olun.
Bide oturup aglamak falan..
Verecek aklım fikrim yok size. Akıl diliyorum ama, allah akıl versin
Aslında bana yapılan muamele beni ağlatan.Hiçbir zaman kendimi kandırmadım gerçekçi davranan bendim hep. Evet sevdim yalan değil bunun için de kendimi suçlayamam.Kendime kızdığım noktalar da var fakat kendimi ne olursa olsun aşağılanmış hissediyorum.

Aslında bana yapılan muamele beni ağlatan.Hiçbir zaman kendimi kandırmadım gerçekçi davranan bendim hep. Evet sevdim yalan değil bunun için de kendimi suçlayamam.Kendime kızdığım noktalar da var fakat kendimi ne olursa olsun aşağılanmış hissediyorum.
Asagılandıgın bir nokta yok. Gormedıgın bırını sevdıgın ıcın kendine kız bence. Etraf kanlı canlı erkek kaynıyor, lutfen

Online oyunda tanisip da uc gunde sizinle evlenmek istedigini soyleyen bir adama nasil inandiniz? Amacim sizi kirmak degil yanlis anlamayin,yuz yuze hic gorusmeden,bulusmadan,gercek anlamda tanismadan ve belli bir zaman gecirmeden size bunu soyleyen adamdan fersah fersah oteye kacmaniz gerekirdi.
Haklisiniz ama ben zaten söyledim önümüzde uzun bir zaman var ve bunları konuşmak için erken diye sürekli hatırlatıyordum.Ne olursa olsun uzakta da olsa yapılanlar insanın zoruna gidiyor işte.

İstediği hediyeler gelmeyince iletişimi kesmiş işte. Ne bekliyordunuz ki hiç görmediğiniz bir adamdan? Bu kadar uzulmeniz yersiz.

Haklisiniz ama ben zaten söyledim önümüzde uzun bir zaman var ve bunları konuşmak için erken diye sürekli hatırlatıyordum.Ne olursa olsun uzakta da olsa yapılanlar insanın zoruna gidiyor işte.
Biri sizi isletti farz edin. Caninizi uzdugunuze degmez inanin.

buna benzer bir durum yaşadım ama ben adamla görüştüm yani sizinki gibi tümden online değil.istediğini alamayınca ilgisi bitmiştir olayın özeti bu.o tanıştırdıkları annesi vs bile olmayabilir bu kadar saf olmayın.zaten online olarak daha siz yüzyüze gelmemişsiniz annesiyle vs tanışmanız pek mantıklı olmazdı.ayrılık konuşması vs yapıp sonra gidip sitemkar mesajlar yazmayın.daha uzun ayrıntılı yazarım ama hiç o zamanı hatırlamak istemiyorum.resmen peşinde koşmuşsunuz oyuncak olmuşsunuz bir daha kimse için bu kadar kendinizi paralamayın.benzer hataları bende yaptım ve dersimi aldım.sizede tecrübe olmuş artık onu hayatınızdan çıkarın tümden.

Asagılandıgın bir nokta yok. Gormedıgın bırını sevdıgın ıcın kendine kız bence. Etraf kanlı canlı erkek kaynıyor, lutfen
Normalde de bu işleri pek becerebilen birisi değilim aslında.Ne internette ne de gerçekte. Bilmiyorum aslında bir insanı sevmek için çok fazla çaba göstermesine gerek yok. Bana kendini yanlış tanıtmış ve ben de birilerini sevmek istemişim.

Zaten netten tanimadiginiz biriyle uzak mesafe iliski yasamaniz ve bu denli baglanmaniz cok yanlis,ben aslinda isin hediye kismina takildim:KK64:ne tur seyler istiyordu?
Cunku bir sonraki adimi sizden para istemek olacakti bence,sizden istedigini alamayinca baska birini bulmustur..
Insana guvenin yerle bir oldugu bir zamanda yasiyoruz malesef,lutfen dikkatli olun.

buna benzer bir durum yaşadım ama ben adamla görüştüm yani sizinki gibi tümden online değil.istediğini alamayınca ilgisi bitmiştir olayın özeti bu.o tanıştırdıkları annesi vs bile olmayabilir bu kadar saf olmayın.zaten online olarak daha siz yüzyüze gelmemişsiniz annesiyle vs tanışmanız pek mantıklı olmazdı.ayrılık konuşması vs yapıp sonra gidip sitemkar mesajlar yazmayın.daha uzun ayrıntılı yazarım ama hiç o zamanı hatırlamak istemiyorum.resmen peşinde koşmuşsunuz oyuncak olmuşsunuz bir daha kimse için bu kadar kendinizi paralamayın.benzer hataları bende yaptım ve dersimi aldım.sizede tecrübe olmuş artık onu hayatınızdan çıkarın tümden.
Aslında bana bu şekilde davranan kim olsa ben yine aynı durumda olurdum.Uzakta da olsa karşımdakini insan olarak gördüğüm için sonuç yine farklı olmazdı.

Zaten netten tanimadiginiz biriyle uzak mesafe iliski yasamaniz ve bu denli baglanmaniz cok yanlis,ben aslinda isin hediye kismina takildim:KK64:ne tur seyler istiyordu?
Cunku bir sonraki adimi sizden para istemek olacakti bence,sizden istedigini alamayinca baska birini bulmustur..
Insana guvenin yerle bir oldugu bir zamanda yasiyoruz malesef,lutfen dikkatli olun.
Aslında bağlanan oydu ben daha ayakları yere basan taraftım hep uyarırdım.Ağırıma giden bu şekilde yapilmamali karşınızdaki kim olursa ve nerede olursa olsun.180 derece değişti size öyle diyebilirim.Tuttuğu takımın forması veya burada bulunabilen pahalı yiyecekler gibi şeyler.Göndermeyeceğimi defalarca söyledim.Belki de öyle oldu her şeyi yapabilir.

Back
X